Бойко Величков: Ботев Враца може повече

13:53
Бойко Величков: Ботев Враца може повече
Себераздаването и ефективността в нападение са двете неща, от които остана най-доволен Бойко Величков след убедителната победа на неговия Ботев Враца срещу Банско с 4:0. Той е доволен, че играчите му във втори пореден мач показват изключително голямо желание за игра и трудът им се отплаща.

Притесненията му са свързани най-вече с припряността и напрежението в моментите, когато Ботев Враца трябва да води играта и да организира постепенно нападение. Когато желанието е прекомерно високо, започва да страда качеството, обясни Величков след мача с Банско. Спорд него тимът му може много повече и постепенно с трупането на победи и точки ще дойдат нужните спокойствие и самочувствие. Това ще позволи на момчетата му да разгърнат пълния си потенциал, да запазят агресията и съответно да повишат креативността си.

Ботев Враца вече е настроен за предстоящото гостуване на Левски Карлово в събота. Подхождаме с респект към опитния им треньор и футболисти, като се надяваме, че все още не са напълно комплектовани, уточни Величков. Отиваме с желание за победа и вярвам, че имаме сили да направим втори пореден силен мач тази седмица. Постоянството е основното качество, което ще направи разликата между отборите в класирането в края на сезон, смята Бойко Величков.

В срещата с Банско Ботев Враца постигна изразителна победа с 4:0. Точни за домакините бяха Павел Петков, Венци Иванов, Денис Цолев и Ивайло Цветанов. Петков напусна с червен картон още в 34-тата минута, но това не се отрази на играта на домакините от Враца. През второто полувреме вратарят Яначков имаше няколко сигурни намеси, с което запази вратата си суха за първи път този сезон. За Ботев в последните минути дебютира 17 годишния юноша Виктор Василев, който имаше основен принос за последното попадение на врачани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ordinary
16.08.2016 17:38

Тези един път да вкарат 4 гола и се взеха на сериозно.*lol*

celtic
16.08.2016 14:34

Бре...да треперят Барса,Манчестер и ПСЖ....... *joking**lol**joking**lol**joking**lol*

crazy_rabbit
16.08.2016 16:39

Сигурен ли си, че коментара ти е за тази тема...?