Петев обяви легионерите за старта на световните квалификации

17:29
Петев обяви легионерите за старта на световните квалификации
Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол на България Ивайло Петев обяви имената на състезателите, играещи в чуждестранни клубове, на които ще разчита за първия мач от световните квалификации срещу Люксембург, съобщава сайтът на БФС.
Двубоят е на 6 септември от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
Сред повиканите няма изненадващи имена.
 
Футболистите, играещи в чуждестранни клубове за световната квалификация с Люксембург на 6 септември:
 
Божидар Митрев (Шериф, Молдова), Васил Божиков и Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Живко Миланов (АПОЕЛ, Кипър), Иван Иванов (Панатинайкос, Гърция), Михаил Александров (Легия, Варшава), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Георги Миланов (ЦСКА Москва, Русия), Александър Тонев (Кротоне, Италия), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия).  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
16.08.2016 09:11

Хайде започва и тази мъка човешка...

Pechenqgata
16.08.2016 09:06

Маргинално но, със стари курви нов бардак.....

sviliev
15.08.2016 18:40

Прави впечатление завръщането на Иван Иванов, но след тази ужасяваща контузия... От другите бих отличил единствено Георги Миланов и донякъде Чочев и Ивелин Поов, който обаче е голям длъжник на националния. Като цяло доста посредствен състав, с оглед на това, с което сме разполагали през годините, нямаме един постоянен играч, който няколко години да бъде на ниво в мачовете.
В групата, в която попаднахме - с Франия, Холандия и Швеция, очаквам борба с Беларус за 4-ото място. След мача с Люксембург, в началото на октовмри първо гостуваме на Франция, а 3 дни след това на Швеция, не ми се мисли колко гола ще инкасираме.

Rezors
15.08.2016 19:38

Аз пък очаквам обратното. Срещу голямата 3-ка да се представят добре, а срещу Беларус и Люксембург да се пре*бат тотално. Те се надъхват срещу силните нации, за да изпъкнат, но Малта и Азербайджан са им голяма проблем.