Пиронкова в основната схема като "щастлива губеща"

12:49
Пиронкова в основната схема като "щастлива губеща"
Цветана Пиронкова попадна в основната схема на турнира в Синсинати като "щастлива губеща" от квалификациите. В първия кръг от пресявките пловдивчанката елиминира украинката Катерина Козлова с 6:7 (6:8), 6:4, 6:2, след което загуби от германката Аника Бек с 4:6, 2:6.

Пиронкова обаче влезе в схемата на мястото на отказалата се пуерториканка Моника Пуиг, която сензационно спечели турнира по тенис на Олимпиадата в Рио де Жанейро. В първи кръг Цвети ще спори с Дария Касаткина, която е 24-а в света. Пиронкова досега не е играла срещу 19-годишната рускиня. Във втори кръг чака Роберта Винчи. Италианката е поставена под №6 и в първи кръг почива.

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров ще стартира срещу Жил Симон от Франция в първия кръг на Мастърса тази нощ след 2:00 часа българско време. Това ще е общо осми двубой между двамата, като българинът има на сметката си едва две победи. За последно Димитров и Симон се срещнаха във втори кръг на тазгодишното издание на Уимбълдън и най-добрият ни тенисист спечели с 6:3, 7:6 (1), 4:6, 6:4.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари