Дерменджиев: Момчетата мислиха повече за предстоящия мач с Пилзен

08:18
Дерменджиев: Момчетата мислиха повече за предстоящия мач с Пилзен
Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след загубата от Левски с 0:1, че сращата на "Герена" е била без кой знае колко футболни достойнства.

"Един двубой, който футболистите малко или много не са концентрирани. Мач без кой знае колко футболни достойнства. Много ританици и блъсканици. Загубихме след колективна грешка. Имаме да играем още 3 мача с Левски. Днес мисълта ни бе повече за следващия мач срещу Виктория и не мога да обвиня футболистите. Насочено е натам вниманието, защото това е изключително важен двубой. Групите на Лига Европа са осигурени, но Шампионска лига е нещо съвсем друго. Не искам да коментирам и обвинявам съдиите. В крайна сметка те не могат да направят така, че даден отбор да си подаде четири или пет пъти", започна Дерменджиев.

Относно контузията на Анисе, който бе откаран с носилка в болница, треньорът обяви: "За да го изкарат на носилка и да го закарат с линейка, значи състоянието му е за линейка. Още нямаме конкретна информация."

В заключение Дерменджиев поясни, че е оптимист преди първия мач от плейофния кръг на Шампионска лига срещу Виктория Пилзен в сряда.

"Длъжни сме да играем във всички мачове. Това е положението. Футболистите много пъти са доказали, че са силни характери. Убеден съм, че ще се вдигнат за сряда - няма вкъщи, няма навън, има два мача."
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
14.08.2016 15:23

всеки знае ,че Лудогорец се пазят за пилзен и не играха и на 20%...и всеки знае,че те ще са шампион с 10-15 точки разлика...Кво толкова се данъхват сините незнам...може би това им е едната утеха...след поредния евро резил ? *smile*

Barca_Kahn
14.08.2016 14:49

Сините фенове са толкова превъзбудени след само една победа, че ще речеш, че са станали шампиони. Подозирам, че много от тях не са спали от кеф. А едно време имаше големи мачове в Европа. Сега една победа над Лудогорец и не можеш да заспиш до къде стигна футболът ни.

Barca_Kahn
14.08.2016 15:01

Добре ще им предам, че си им забранил.

j_mourinho
14.08.2016 14:52

Фенчета на Литекс да не коментират.

White_Wolf
14.08.2016 14:16

И дда мислят и да не мислят нямат шанс срещу отбор като Пилзен.

ArdaTuran10
14.08.2016 14:15

Една случайна победа и всички забравяте класата на Лудогорец,като казвам класа това включва и цялата политика на отбора,не само футболистите.Всички знаем кой ще е шампионът,така че по-спокойно. За вас всички отбори са измислени, и Литекс бяха започнали така,но в никакъв случай нямат място за сравнение с Лудогорец,които ако продължават така до 10-15 години ще са най-успешният български отбор в Европа. Отбори,които купуват играчи на килогам,които не се знае къде са играли за последно и къде са били на проби за последно да не говорят за измислени футболисти и измислени треньори,защото единственото качествено нещо в А група е само и единствено Лудогорец,останалите са боза,мафия и да-по добре фенове с кренвирши,отколкото наркомани които чупят и блъскат по улиците,успех в купата на България срещу селските отбори,а на Лудогорец успех в Шампионска лига.

katal0neca
14.08.2016 14:09

Ако бяхте били щеше да кажеш, че всеки мач е важен и цялата ви концентрация е била фокусирана върху Левски без да се мисли за мача срещу Пилзен. Обаче нали паднахте сега сте мислели за мача си в сряда. Айде като сте паднали и то заслужено поне не се оправдавайте така, а имайте честта да си признаете и да поздравите противника.

sakata_97
14.08.2016 13:54

Вместо да се оправдаваш по-добре щеше да бъде да честитиш заслужената победа на Левски и да млъкнеш,а не да ревеш като пу.ка

j_mourinho
14.08.2016 11:15

Хахаха като падате винаги мислите за друг мач.Измислен отбор и измислен треньор.

j_mourinho
14.08.2016 17:52

Левски са тука от самото начало, за другите не знам.

Man7united
14.08.2016 16:24

Цесека и Левски не са ли измислени или те са на земята от самото начало?