Гол-шедьовър на Попето не стигна за победа на Спартак (видео)

23:26
Гол-шедьовър на Попето не стигна за победа на Спартак (видео)
Българският национал Ивелин Попов вкара страхотен гол за Спартак Москва в мача на тима си с Рубин Казан от 3-ия кръг на руското първенство.
Попето изпрати топката в противниковата врата с виртуозно воле след асистенция на Куинси Промес в 21-ата минута на срещата.

По този начин Попов изведе столичани напред в резултата, но домакините от Казан успяха да изравнят в последните секунди на първата част чрез Марко Девич и срещата завърши 1:1.

Един от коментаторите на мача дори сравни изпълнението на Попов с легендарния шедьовър на Марко ван Бастен срещу бившия СССР на финала на европейското първенство през 1988 година.

Попов игра до 64-ата минута, когато бе сменен от Лоренсо Мелгарехо. В края на първото полувреме българинът получи жълт картон.

За първи път от началото на сезона в Русия Попето и компания губят точки. С две победи, едно равенство и общо седем точки Спартак е на върха в класирането заедно с още два тима - Краснодар и ЦСКА Москва. Рубин е 11-и с 2 точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
14.08.2016 00:00

Попето най сетне показа малко класа, браво!

katal0neca
13.08.2016 23:41

Абе тея дни нещо много им върви на българските играчи в чужбина. Чочев вкарва в последната минута на продълженията, за да класира Палермо напред за купата на Италия, Миланов вкарва в последната минута за победа на ЦСКА Москва, сега и Попето вкарал. Браво само така и за напред. Ама и в национала също да е така, че и по-добре! *beer*