Стенли: Ще покажем друго лице срещу Рапид Виена

13:34
Стенли: Ще покажем друго лице срещу Рапид Виена
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров призова своите съотборници да покажат, че загубата от Уигън е следствие на "лош ден" и да се класират за груповата фаза на турнира Лига Европа.

Вила загуби на старта на шампионата в Англия с 0:2 от "латикс"на своя "Вила Парк", но сега се изправя срещу австрийския Рапид Виена в битка от плейофите на турнира, наследил Купата на УЕФА. Стенли заяви:

"Аз смятам, че след разочарованието от изминалия уикенд, ние искаме първия мач с Рапид Виена да дойде колкото се може по-бързо, така че да покажем, че в събота просто имахме лош ден. Знам, че те имат млад тим и ще бъдат труден съперник. Всичко обаче зависи от начина ни на игра. Ние ще се съсредоточим върху играта си и ще се надяваме на по-добро представяне от мача с Уигън. Всеки иска да играе в Европа и ние се надяваме след двата мача да сме в групите на турнира."

Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл пък ще се надява Джон Карю - голмайстор на тима през последните два сезона, да се оправи от контузията в крака, която получи през уикенда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация