Официално: Христо Стоичков се завръща на "Армията"

15:51
Официално: Христо Стоичков се завръща на "Армията"
Христо Стоичков се прибира в България и в неделя ще изгледа на живо двубоя между отборите на ЦСКА София и Нефтохимик на стадион "Българска армия", съобщиха от армейския клуб.

"В неделя от 21:15ч. на "Армията" се изправяме срещу отбора на Нефтохимик.

Сред гостите на срещата ще има един много, много важен човек. Сещате ли се кой е той?

Да, точно така! В неделя на стадиона ще бъде легендата на българския футбол и ЦСКА, единственият и неповторим НОМЕР 8 – Христоооо Стоичков!

Нека поздравим заедно Ицо и му покажем колко е специален!", се казва в съобщението на официалния сайт на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

De_na_Ce100MY4U
13.08.2016 18:45

До коментар [@comment 1916564] от [@user javorrrrr]:

... определено са някои от нашия квартал Подуене, май са три от съседките!!!*corner*

manutd_forlife
13.08.2016 17:13

До коментар [@comment 1916586] от [@user Teemo]:

До колкото съм наясно пише ЦСКА-София, не Литекс или не можете да четете или това също е лъжа? Айде отново, приятен ден, отивам да си гледам висшата лига, ти пиши как лъжа и съм платен фен и какво ли друго не. Да живее ЦСКА, че иначе аз няма да има причина да гледам футбол и ти няма в какво да се обсебваш.

manutd_forlife
13.08.2016 17:06

До коментар [@comment 1916584] от [@user Teemo]:

Факти от теб няма, отново ти казвам. Да казваш, че боравиш с такива 1000 пъти не означава, че боравиш с тях. За мача за Суперкупата бе прав, признах го не веднъж, Парите ще се вдигнат в последствие, това не го уточних, но не очаквах да е нужно Договори се подписват за определено време, като се види, че гледаемостта ще се вдигне тази година( А ТЯ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ) парите изведнъж ще станат повече и след известно време отборите ще ги получават. Времева рамка аз не бях сложил, но явно беше нужно(не сложиш, защото не очаквам Топ отбори, за нашето първенство като втоето да отпаднат тази година). Отново те питам какво става с търга? Какво става след него или тези титли изведнъж изчезват? Май не се сещам за друг такъв пример във футбола. Така, сега за ''фактите'' за платените фенове веднага те поправям и може да ми благодариш. Значи според теб, ако не си от София не можеш да подкрепяш ЦСКА/ Левски така ли? Знаеш ли колко много хора идват от Бургас/Видин/Сливен и т.н за мачове. Те да не би да нямат правото. Естествено, че ще се правят постове , та нали се организира пътуването, ти адекватен ли си? Поста за песните го видях и го знам, не бе за не знаене на песни, а за объркване с 2-3 думи. В същите форуми аз съм виждал снимки на ваши фенчета, които пеят още от дете, преди мача с Морибор(най-пресен пример, друг не мисля да ти търся) За безплатните билети сега. Да не би да говориш за мача с Удинезе? Приятелски мач в който билетите са безплатни? Я ми кажи други билети, които бяха безплатни? Защото за да влезнеш в Сектор В не е евтино, Сектор А също, Г е по-нормално като цена, но пак за нашите стандарти е леко над средното. Така, сега, ако може наистина да ми дадеш факт за платени фенове ще съм ти благодарен, защото това и аз и ти знаем, че са глупости и, ако го отричаш... доста жалко. Не използвай Слочаеност, не си на 15 или поне не вярвам да си. Наемът се плаща, Миналата Година беше платено всичко. Армията в момента се дава на този, който плаща. ЦСКА плати и си играе на него. Естествено, че не става дума за кражба, никакъв договор не съм чувал да са разтрогвали или да става незаконно. Не е спазен правилника, макар че сме в Първа лига. До колкото знам, доста отбори можеха да кандидатстват за елита да влезнат, защото стана ново първенство или всеки един отбор с изключение на ЦСКА се класираха? Именно. Става много дълго прав си, ако ще казваш нещо стойностно казвай го сега, че за момента просто си губиш времето да пишеш. Да вземи си поука и се разкарай от тука, защото явно думата лъжа не знаеш какво е или имаш доста изкривена представа за нея. Като искаш продължи да пишеш, ще продължа да те поправям. Продължавай да викаш, че съм платен фен, аз ще продължа да ходя на всеки мач, когато имам възможност и ще си давам парите за моя отбор. А ти взмеи да спреш да седиш тука и отиди веднъж на Герена, че тука има повече фенове от мачовете ви от 5 години.

manutd_forlife
13.08.2016 13:44

До коментар [@comment 1916518] от [@user Teemo]:

Не си губи времето да ме обиждаш, ако не можеш да отговориш на тези въпроси. Ако искаш направо подмини темата и скочи в следващата страница в която се говори за ЦСКА.

manutd_forlife
13.08.2016 13:42

До коментар [@comment 1916518] от [@user Teemo]:

Каква лъжа съм казал за момента? Защото нашата история с теб започна, когато спорехме кои са по-добри. Нито съм лъгал за успехите, нито за играчите, нито сега за факта, че сме по-гледаният отбор. Също не лъжа като казвам, че Литекс ще влизат във В група и това сам можеш да си го видиш. Лесно е да се слагат знаменатели на хората, но като не можеш да ги защитиш изглеждаш жалък. Не работиш с факти, казал си 2 неща. Не е нуждо да псуваш един отбор за да си комплексиран от него. Половината ти коментари са за нашия отбор и нашето състояние. Аз не отделям толквоа време за твоя отбор и със сигурност няма да почна да пиша по 10 коментара в тема за Левски. Платен фен ми викаш, макар чеси плащам 15 лева за билета. А да, питах те преди, дай ми доказателство че са докарани тези хора на Армията последните няколко мача. Искам да ми извадиш ''фактите'' с които боравиш. А и още 1 въпрос да питам, но не игнорирай предишният ми, какво саоткраднали? собствениците пак са същите, отборът една голяма част също. кой друг клуб ЦСКА в момента играе, че да се изпозлва Армията? Този, където го направиха преди 10 дни и ще играе в областните не е автентичният ЦСКА. Няма ли наем за Армията, наем който в момента се плаща и отбор от Първа лига, казващ се ЦСКА го използва и е гледан от хиляди души?

javorrrrr
13.08.2016 13:20

корекция - "....да не би чорбарите да НЕ го правят същото в обратна посока"

CFC_H_A_Z_A_R_D
13.08.2016 11:45

Ицо,Ицооо,Ицо пак се наигра!!!Добре де защо най-великият футболист в българската история не помисли поне веднъж с главата си а действа със сърцето си.Значи не може да се биеш в гърдите,че си голям мъж и да казваш ''туй ши напрай ми онуй ши напрай ми'' а всъщност да не правим нищо.Уж каза,че изтрил номерата на Марадона и Меси като не дойдоха на юбилея му.А втория като уж се отказа от националния веднага го подкрепи.Еми значи като си такъв мъж си спазвай думата ''Кама''.И също така винаги си бил голям на терена и ще си останеш обаче извън него не си.Но за теб не е важно.То няма значение как те възприема родната ти държава като човек,има значение как те възприемат по-цял свят.А там си те знаят като ученика и гения на Кройф и най-добрия човек.Ама тези по-света са далеч от грубата реалност в България!!!

Luxury
13.08.2016 10:54

До коментар [@comment 1916513] от [@user manutd_forlife]:

Литекс е на път да откупи лиценз за "В" група от Ботев Луковит и в момента тече процедура по СЪЗДВАНЕТО НА НОВ ОТБОР, който ще се състезава в третия ешелон.

Ловчанлиите водят усилени преговори с тима от Луковит, а по непотвърдена информация на БТА, от Ботев са поискали немалка сума, за да предоставят лиценза си - 150 хиляди лева, които от Луковит искат да бъдат платени накуп и без отсрочки. От там са отказали варианта с предоставяне на футболисти.

Тоест какво ще рече това? В Ловеч създават нов Литекс, който ще купи лиценза на Ботев Луковит, след като всички знаят, че старият се премести в Софич и се прекръсти на ЦСКА - София. *smile*

sviliev
12.08.2016 23:21

А защо феновете на Левски 1914 постоянно коментират със сарказъм процесите, които текат в ЦСКА - СОФИЯ? Забелязвам, че са много активни пред камерите, пред мониторите, на улицата. Разбирам да го правеха, ако постигаха успехи, но когато от 7 г. не са виждали трофей, с треньорски смени на 3-4 месеца, с висящи задължения към играчи и институции, с постоянни скандали между ръководство и фенове, между ръководство и бивши футболисти, между бивши футболисти, не виждам причина да го правят. Необяснимо е твоята къща да е в окаяно състояние, а да коментираш тази на съседа...

ZPM
13.08.2016 11:03

Човек, защо пишеш глупости? Всички знаем как Литекс напуснаха терена и защо бяха извадени от групата.

Teemo
13.08.2016 10:18

Какви факти и каква гледаемост ще се увеличи? Сигурно заради това нашите скочиха когато разбраха, че след края на сезона ще вземем по-малко от миналия само, защото отборите са се увеличили. Нещо, което ти повторих поне 20 пъти и ти казах, че няма значение дали вътре ще е ЦСКА или Барселона. Отново се оказвам прав за пореден път и въпреки това продължаваш да пишеш глупости. Знаеш ли защо промениха разпределянето и сега 60-70% от парите да се дават по-равно на всички отбори? Защото, ако се следва само гледаемостта тези отбори следващия сезон няма да са в елита. Няма да вземат нищо. Затова любимия ти преименуван Литекс и Левски ще правят парите на другите отбори за своя сметка. Не знам къде си тръгнал да спориш и обясняваш когато си нямаш грам понятие от нещата. И не ми казвай от какво да се интересувам. Тук на 90% се обсъжда преименувания Литекс. ЦСКА е все още в процедура по несъстоятелност. Нищо, че отборчето ти открадна стадиона им с помощта на ББ и КК. Дори емблемата им ползвате незаконно, а БФС си мълчат.

manutd_forlife
13.08.2016 10:00

Ама естествено, че го направиха, не е все едно цял мач играха с няколко души по-малко нали? Какво си отговорил на мен бе пич? *lol* А да вярно, аз започнах да пиша против Левски в тази тема не беше обратното. Продължавай да ме обиждаш, говори доста добре за теб, не че не ми е ясно и на останалите тука. Какво се оказва? Че гледаемостта ще се увеличи и в последсвтие парите ще се увеличат. Наистина ми писва да ти го обяснявам, като не го разбираш, но за хора като теб Левски е най-добрия отбор в тази държава. Няма какво повече да добавя, няма смисъл до никъде няма да се стигне. Търга не е почнал нали? Или човека с фактите, пак ще каже нещо обратно. Айде приятен ден, дано наистина някой ден се интересуваш толкова от твоето отборче, колкото от ЦСКА. Може и публика да получите някой ден и реален спонсор за интереса, който генерирате.*wink*

Teemo
13.08.2016 09:46

Отборите, които си изброил по-това време не бяха извършили нищо незаконно. Точно след случаите на Локо Пд и Ботев бяхме натиснати от УЕФА и се смениха правилата. Това е все едно да ревеш, че преди 20 години в определен бар е било разрешено пушенето, а сега не е. Да отидеш и да кажеш на собственика. А бе преди 20 години Йордан, Петкан и Гошо пушиха вътре, как така не мога да пуша? И като ревеш защо не сме протестирали тогава можеш да кажеш защо и вие не сте? Защото явно не е било незаконно преди да се забрани от УЕФА заради масата подобни случаи в цяла Европа. А сега какво стана? Чавдар си смени името на ЦСКА тире София и купи Литекс. Смениха им името и използват техните лицензи, номера и т.н за да имат право да участват в елита. Много добре джуджето знаеше, че нов отбор няма право да участва директно дори при нова лига. УЕФА казват вие сте нов отбор, а БФС ви брои за преименуван Литекс в противен случай трябва да ви изрита на момента. Другото е, че натикаха всякакви отбори навсякъде. Отбори от В и Б група без спечелено право се озоваха в елита. Някои във втора лига за сметка на други отбори. Въобще всеки си прескача нива и групи както си иска. Аз преди време като обяснявах тук, че отборите ще взимат по-малко пари от ТВ права фенчето на Юнайтед ми обясняваше как ЦСКА ще правят парите на останалите отбори! Какво се оказа? Че всичко се дели по-равно и само накрая се дават малко допълнителни пари на отборите дето правят рейтинга. Само, че парите се оказват доста под спечелените от миналата година. Всички тези неща и много други са само част от врътките на проекта Ганчев, за който казваш, че не трябва да се говори дори.

Teemo
13.08.2016 09:27

Ах наглост неземна и припозната. Литекс били изгонени заради мач с нас... Сериозно? Спомни си как обиждахте Левски и левскарите, че заради тях изгонили Литекс. Какво се оказа в последствие? Литекс е направил този номер за да стане цялата тази врътка с преименуването и създаването на новата уродлива лига. Няма такава наглост да извъртате нещата с лъжи повторени 100 пъти. Въпреки, че ви стана ясно защо сегашния ви спортен директор извади Литекс пак продължавате с лъжите и манипулациите. Какъв Литекс играе във В група? Пребоядисан Ботев Луковит. Литекс си играе под сменено име в елита. Всички документи, лицензи и т.н под които участва ЦСКА тире София са на Литекс. Това го разправяй на баба си. Питал ли си феновете в Ловеч колкото и малко да са те дали припознават Ботев Луковит за Литекс както вие припознахте Литекс за ЦСКА? Питай и ще разбереш отговора. Ама не, то е по-лесно да си пишеш тъпотиите и откровените лъжи. Сам си просиш човек да ти набие истината в кухата лейка след толкова лъжи и въпреки това ти знаем репертоара: Ние сме комплексирани щото сме отговорили на мизерните ти лъжи. Спестих ти един пост, в който да обясняваш точно това.

manutd_forlife
13.08.2016 08:59

не, причината е 1 и може да се види абсолючтно всеки път, когато ти или някой друг пишете в тема на ЦСКА. Комплексирани сте, че винаги ще останете 2ри колкото и да не иска да ви се повярва. Връщате заемите си, с мръсни пари. Не си мисли, че твоят отбор е на плюс последните няколко години, за това ви търсят спонсори през цялото време. Литекс не е закрит, ще играе най-вероятно във В група. Спести ми колко ти е мъчно за Литекс, сигурен съм, че не беше така, когато ги изгониха от А група заради мач с вас.

sviliev
13.08.2016 00:40

Общи приказки, словесни еквилибристики. Защо не протестирахте за Берое, Ботев, Локо Пд и т.н.? Защо не протестирахте за всичките абсурди, които се случиха и продължават да се случват в България, а само за проекта на Ганчев протестирате?

Kalinho
12.08.2016 23:39

абе младеж да ти кажа ли защо феновете на Левски коментират сесака-литекс - причините са няколко и то много простички. Левски бавно но връща дълговете си за разлика от другото отборче което започна изведнъж с всичко по старому ама без дългове. С това, че да го има едно отборче закриха отбора на литекс (по скоро пребоядисаха) отбор които развиваше собствена школо и беше един от силните отбори в България. Отбор които умишлено не плащане нищо последните 5-6 години и накрая на чисто и в А група без дългове и с готов отбор е за това ще коментираме, то ако така става никой няма да плаща.

sviliev
12.08.2016 23:15

Така, няколко неща от мен:
Първо, разбира се, че Стоичков е милионер, и то от много отдавна. Може да не са се давали луди пари по негово време за трансфери и заплати, както сега, но и тогава бяха немалко. За 6 г. и половина в Испания, една в Италия, 3 в САЩ, плюс престои в Саудитска Арабия и Япония как си представяте да не е милионер?
Второ, не съм съгласен, че не е успял да капитализира парите и името си. Той е много внимателен с парите си и няма никакви финансови проблеми, за разлика от Пенев или Лечков например, затова и никога не му се е налагало да краде или да изкарва пари под масата. А що се касае името му - той никога не е бил и няма как да бъде обединителна фигура за болшинството българи. Още с излизането си с фланелка с номер 4 на гърба в мача срещу Левски на 07.04.1990 г., Стоичков завинаги се превърна във враг номер 1 на ''синя'' България. Отделно от това, характерът му е много тежък, правил е много необмислени изказвания през годините, наранявал е много хора. Та той е имал проблеми през годините дори с двамата си ментори във футбола - Димитър Пенев и Йохан Кройф. Просто Стоичков си е такъв - темпераментен, емоционален, мислещ първо със сърцето, а не с разума си. Затова има ореол на футболист, но не е прмер за подражание като човек.
Трето, интересно, че точно сега реши да се прави на голям цесекар, и то в момент, в който вече на практика го няма ЦСКА. Това е нов клуб, който е използвал чужди лицензи. А през годините не един и два пъти имаше възможност да помага на ЦСКА, но не го направи, дори при Божков, който е сериозен човек. Та той дори и на ''Армията'' не се вясваше, освен когато бе национален селекционер и тогава реши да посети 2-3 мача на отбора по делови причини. Няма да забравя как, преди един мач с Левски за купата през пролетта на 2000 г. от четвъртфиналната фаза на турнира, на въпрос как ще коментира предстоящото дерби, Ицо отговори ''не ме интересува', далеч съм''. А тогава в ЦСКА, по-паметливите си спомнят, че Любо Пенев все още бе президент (току-що си бе продал акциите на Божков, който го замени като мажоритарен собственик), а Емо Костадинов бе спортен директор.
Четвърто, Гриша Ганчев е адски хитър. Реши да се заеме с ЦСКА, успя да вкара отбор с това име, играещ на ''Армията'', със същата емблема и екипи в ''А'' група, с което постигна няколко много важни неща. Първо, осигури си мощна подкрепа в битката със съдебната система; второ, оправи си отношенията с Бойко Борисов; трето, оправи си отношенията и със Стоичков и чрез него акумулира още по-голяма подкрепа за себе си.
Пето, дано Христо да има важна роля в този клуб, не просто да използват името му, да бъде близо до отбора, да се допитват до него за решенията, които се взимат, най-вече спортно-технически. Дано да даде увереност и мотивация на тези млади момчета, дано прихванат нещо от него, защото те са бъдещето на българския футбол.

Kalinho
12.08.2016 22:14

а по скоро се прибира да вземе някой и друг хонорар от евтина реклама я на ктб я на жалките билетчета - странно но и двете се изхранват на гърба на бедните хора. Общо взето най - голямата ми грешка е, че направих глупостта да отида на измисления му юбилей - то бяха - Роналдиньо, Марадона, Ромарио, Даджо - големи звезди после поне да се беше извинил на публиката... Винаги съм знаел, че е малък като човек (не визирам качествата му на футболист) ама да не пускаш хора на 60-70г. дали от и без това от символичните си пенсии по 50лв за билет да внесат по една бутилка вода или пакетче семки е жалка, много жалка работа...

sviliev
13.08.2016 00:46

Никой не те е карал да даваш 50 лв. за билет, за да присъстваш на мача, сам си си решил. Аз навремето се отказах да гледам Лудогорец - Реал, защо да пълня гушата на алчния Киро, не искам да гледам Ливърпул и Базел, а само Реал, а нямам желание да изкарвам пари под масата. Не отидох на мача, но останах верен на убежденията си. Какво значение има кой е дошъл и кой не? Важното бе да се покаже уважение към най-големия български играч за това, което е направил за страната на футболния терен. А и в крайна сметка в мача участваха хора, които се доказаха в човешки план пред Стоичков, а и пред публиката. Тези, които си изредил, това са хора, на които човек не може да разчита, от такива аз стоя далеч.

vlatkyn
12.08.2016 19:27

Откакто няма вече военна служба и държавни отбори ,цецка върви само надолу, и естествено да е така, няма вече как най-добрите играчи насила да ги вкарват в казармата(цецка).

night_wolf1984
12.08.2016 19:30

А за милицията няма ли да кажеш нещо...пионерче !!!

TheGame_93
12.08.2016 16:47

Крайно време беше да се изпълни и ролята, която му е поверена - да накара с името си повече червени сърца да припознаят Литекс, но се съмнявам да се увеличат кой знае с колко платените предатели.

_STRANGER
12.08.2016 16:34

Странно, но докато истинският ЦСКА страдаше и имаше нужда от подкрепа Стоичков презрително показваше незаинтересованост и даже си позволи подигравателни реплики.
Отрече се три пъти от клуба, два пъти от България и по един път от майка си и баща си.
Изведнъж, когато се оказа материално заинтересован взе да реди патриотарски дитирамби за дружеството на ганчев.
И дори и с него това не му е пръв опит.
Преди това също пробваха ортаклък, но работата се разсъхна и стоичков обвини късокракия бизнесмен в мошеничество и опит за измама.

_STRANGER
12.08.2016 17:13

Стоичков никога не е "инвестирал милиони" в Етрополе. По две основни причини. Първо, защото не разполага с такива. И второ, защото участието му там е по-скоро вербално, отколкото с материално съдържание. Името му се ползваше като част от маркетинговата стратегия, без самият Стоичков да е пряко ангажиран с финансиране и разпределение на евентуалните приходи. Финансовото състояние на Стоичков съвсем не е цветущо. По негово време дори звездите на Барса бяха далеч от нивото на доходи на сегашни дълбоки резерви. Други времена бяха. Освен това Христо претърпя редица неудачи в съвместните си бизнес-проекти с други лица /напр. прословутия "Стоичков-Яфа"/, беше грубо измамен и лъган от различни търгаши, които злоупотребиха с доверчивостта и наивността му. Не съумя да капитализира добре не само спестяванията си, но и името си, и имиджа. Медийните му изяви бяха слаби и неадекватни и повече навредиха, отколкото му донесоха ползи. За съжаление и дъщеря му допринесе за лошия резултат, влизайки по крайно глупав начин в светските хроники, откъдето бе изхвърлена, заедно с куп негативи за цялото им семейство. Стоичков в момента се препитава като "журналист"/по негови думи/. Всъщност, дори и това не е, по-скоро получава някакви хонорари за спорадични изяви.

ArdaTuran10
12.08.2016 16:46

Точно Стоичков да е материално заинтересован от български футболен отбор? Ако беше така нямаше да инвестира милиони в Етрополе,според мен го бъркаш със Стойчо Младенов

night_wolf1984
12.08.2016 16:08

откога Стойчков е фен на Литекс....или е легендарен припознавач като Жеков*smile*