Звездно дуо на Реал отива във Виетнам

14:17
Звездно дуо на Реал отива във Виетнам
Две от звездите на Реал Мадрид Рууд Ван Нистелрой и Гути са пред трансфер във виетнамския Т&Т Ханой, твърди мадридският всекидневник АС. Собственикът на азиатския клуб искал да вложи огромна сума пари за известни футболисти, които да вдигнат нивото на играта във Виетнам.

Както е известно, Нистелрой и Гути са нарочени за гонене от Реал, след като в отбора пристигнаха галактически попълнения като Кристиано Роналдо, Кака, Карим Бензема и Шаби Алонсо.

В първенството на азиатската страна вече е играл един известен футболист в лицето на бразилеца Денилсон, който е бивш играч на Бетис. Халфът изигра един двубой с фланелката на Кси Ман Хай Фонг и дори вкара гол при дебюта си, но само три седмици по-късно напусна клуба.

Сега се твърди, че звездното дуо от Реал може да бъде изкушено да подпише краткосрочни договори с виетнамците за сериозни суми и да участва в няколко мача от местното първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
18.08.2009 17:36

TigerJK и кво според теб Нистелрой не е велик така ли? че той има токлова голове и това че вече не е във форма и е стар и се контузва, не значи че не беше един от най = добрите нападатели за последните 10 години

RagnaroK
18.08.2009 17:20

Дайте ги на нас бе кво ша ги давате на тия жълтури *joking*

DuFkaTa
18.08.2009 16:20

Поредните *sad* Защо ли не се учудвам *wink*

TigerJK
18.08.2009 15:44

Рууд ван Нистелрой е един жив пример как играч спряган за "велик" може да се провали и то в един от най-добрите отбори в света. И сега какво? Азия...... така че хората които наричат Меси, к.Роналдо, Кака, Диего, Рибери, Рууни и т.н. да се замислят малко. Всичко се случва във футбола. Играчите се провъзгласяват за велики, когато кариерата им приключи и се направи равносметка на нещата!

timito92
18.08.2009 14:26

има слухове че тези двамата могат да отидат в галатасарай (а дано)