Официално: Съндърланд привлече двама от Манчестър Юнайтед

15:17
Официално: Съндърланд привлече двама от Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Съндърланд Дейвид Мойс привлече двама млади защитници от Манчестър Юнайтед, които той познава добре от престоя си на "Олд Трафорд" през сезон 2013/14.

Доналд Лав и Патрик МакНеър подписаха договори с черните котки на обща стойност 5,5 милона паунда, съобщи официалният сайт на Съндърланд.

Защитниците се обвързаха с новия си клуб до лятото на 2020 година.

"Радвам се, че успях да взема Пади и Доналд. Имахме нужда от това да се подсилим с млади футболисти, които са демонстрирали, че имат огромен потенциал", сподели Дейвид Мойс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
12.08.2016 09:08

Само успех и на тримата - и на МакНеър, и на Лав, и на Янузай. Изобщо не ми харесва, че излетяха с постоянен трансфер а не под наем, но както и да е. Нищо изненадващо. Както го е написал tazcho - да не ги вземем в пакет за 300млн. паунда след 3-4 години, че тогава ще е голям цирка.

TheGame_93
11.08.2016 22:47

Пожелавам им успех и дано се наложат в отбора на "черните котки"!

CFC_Forever
11.08.2016 22:44

След назначаването на Моуриньо се очакваше, че младите футболисти на Юнайтед си заминават.

Salient
11.08.2016 20:32

Успех в по-нататъшното им развитие! Love не съм го гледал и нямам наблюдения, но МакНеър определено не е нещо впечатляващо.

ivanrealmadrid1
11.08.2016 18:01

Те пък като са юноши все едно са бъдещи носители на златната топка, 99% от юношите на даден отбор никога не стигат първия отбор.Погба можеше и да не стигне това ниво ако не беше даден в Юве

United9
11.08.2016 17:32

Замаза ни очите с Погба и сега почва да продава юношите ни е затова него искам в Юнайтед *angry*

Luxury
11.08.2016 22:23

Както и преди дискутирахме с теб - не мисля, че ляво крило ни трябва, но десен бек ни е задължителен.Увисваме на бека при евентуална контузия на Валенсия, за който продължавам да твърдя, че позицията му е на дясното крило, а за Дармиан - държа на мнението си, че трябва да бъде продаден.Предвид че 2-ката е вакантна, си мисля, че Моуриньо ще се опита да привлече десен бек, за което и се надявам.Въпреки че засега не се сещам за добър десен бек на пазара.

PRI_A_TEL
11.08.2016 18:17

Направо се моля да привлече десен бек, тогава ще пусне Валенсия по крилото да си подава на Ибра, само срещу Галата направи 3-4 асистенции...А Михтарян може и по лявото крило да поиграе, тогава ще имаме повече вариативност на крилата и ще можем да подобрим съществено играта си...Така си мисля...

Daley_Blind
11.08.2016 18:08

Повече трансфери няма да правим това лято, въпреки че не е невъзможно след първите мачове Моуриньо да реши да привлече поне още един в последните дни на трансферният прозорец.

PRI_A_TEL
11.08.2016 18:00

От една страна, аз също не харесвам Моу, и то главно заради често дефанзивната игра, както и поради това, че разчита само на доказали се футболисти, докато другите просто могат да забравят, да се покажат на хоризонта... Обаче трябва да погледнем ситуацията и под друг ъгъл, Моу разполага с 34 футболиста в първия отбор, някой трябва да си тръгне и то е ясно, Швайни е ясен за всички, Дармиан е също пътник, но не се знае, дали някой ще го вземе, а и дали ще си намерим друг десен бек и от там нататък идва реда на младежите, като тези, които не са се доказали, или нямат достатъчна комплексност от физически и технически качества, ще си тръгнат от Юнайтед, едни под наем, други ще се продадат...При 34 футболиста и аз мисля, че поне 5 трябва да си тръгнат, тези двамата са на по 21 годишна възраст и аз смятам, че това е възраст в която трябва да си доказал, че заслужаваш да си в първия отбор, дори и като резерва, или поне да покажеш, че може да отидеш под наем и да се върнеш по-силен и евентуално да се бориш за титулярно място... За мен МакНеър не притежава физическите данни на Блинд или Джоунс, дори Фосу-Менса и Туанзебе го минават по много параграфи, а са с 3 години по-млади, така че ако МакНеър ще остава дълбока 5-та резерва, то е ясно, че е по-добре да бъде продаден и на мен не ми се иска, да виждам играчи, които си отиват, но нека не тъжим, защото мисля, че Юнайтед прави директните продажби, на млади футболисти по-умно отколкото си мислите...Такива отбори, първо правят договорка за едни 30% от следваща продажна цена на футболиста, както и възможност за откупуване, която може да е около 3-4 пъти над цената на футболиста при сегашния трансфер... Отделно кой е виждал Доналд Лав да играе от вас? Да има едно влизане, като резерва за Юнайтед и дотам...Да играе като бек, но реално показателите му, явно не са достойни за желаното от Моу, а играча е вече на 21, няма място в Юнайтед, след като не може да се докаже... Да продаваме, но нека не забравяме, че имаме още време и да купим, като ако вземем десен бек, можем да разкараме и дървото Дармиан, а ако вземем и ляво крило, тогава направо няма да има за какво да мислим този сезон... Иначе ако останем с тези си попълнения, следващия летен трансферен прозорец, ще сме под натиска да търсим десен бек, ляво крило и много вероятно нападател, като аз не искам да бъдем под такъв натиск, защото е по-добре, ако търсим нападател, поне да сме решили другите проблемни позиции... Този сезон нямаме класа по лявото крило, както и на десния бек бихме се попрецакали, ако Валенсия се контузи, отделно Шнайдерлин не показва някакви невероятни неща, на които се надявахме, явно Карик, ще се мори, но още един сезон, след това може да ни се наложи, да търсим и дефанзивен халф, така че става доста за следващото лято...

tazcho
11.08.2016 15:38

Друго си е да ти откраднат двама млади таланти ... да не ги вземем и тях след 4-5 години за по 100млн. евро бройката

rand0m
11.08.2016 15:52

Типично за Моуриньо. Свикнал е да работи само с добри и доказали се футболисти. Все ми се струва,че до края на август и Рашфорд ще бъде пратен някъде под наем, въпреки че показва доста добра игра.