Навиват Кристиано да се ожени за повече пари

11:49
Навиват Кристиано да се ожени за повече пари
Кристиано Роналдо трябва да се ожени за приятно момиче в скоро време, за да може да се превърне в световноизвестна марка за продажби, каквато е Дейвид Бекъм. Това смятат специалисти по маркетинг и стратегия на спортния бизнес.

"В момента има ниша там, където преди няколко години беше марката Бекъм. Тоест имахме световноизвестен футболист, играещ в лъскав отбор и женен за известна поп – певица. Той беше идол и модел за подражание на стотици милиони тийнейджъри и поради това сключваше много продуктивни рекламни договори. Сега потенциал да стане най-известният футболист в света има единствено Кристиано Роналдо. Той има много от характеристиките: И лъскавите два отбора, в които е играл (знаете, че много хора, които не разбират нищичко от футбол се дефинират като фенове на Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид само защото там играе някой като Бекъм или Роналдо), и безспорната му класа, и постоянната грижа за външния му вид. Единственото, което липсва на Кристиано в момента е да създаде семейство, което наистина да го направи модел за подражание в глобалното общество. Това ще му даде нови рекламни договори, нова лавина от пари. Сега той все още може да бъде използван като мишена за провокации от страна на медиите и това понякога вреди на имиджа му", обяснява професор Саймън Чадуик от Университета Ковънтри в Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vanko88
18.08.2009 15:45

Това ако е вярно си е чиста експлотация.. ко няма да се разваля футбола от такива типове дето не се опитват да направят нещо добро за спорта, а пари..

icone_81
18.08.2009 14:50

Ако държи да играе футбол - по - добре е да не бърза. И да не е от типа на Спайската, защотото откакто тя награби Бекъм той приключи с футбола и се превърна в манекен.

zizinho
18.08.2009 14:09

berbatovMU не е казано , че не разбираш , а че има много фенове , които се ръководят от това , кой печели и кой не...Имам един познат , който е фен на манчестър , според него видич е най-добрия защитник , обаче си мислеше , че играе като десен бранител...смята , че нани е по-добър от роналдо (след като Роналдо се махна де) и прочие...така че има ги такива...Респект към истинските фенове *wink*

holliwood
18.08.2009 14:03

Ако се ожени може да си изгуби потенцияла няма да бъде като сега

berbatovMU
18.08.2009 13:16

И сега като съм ФЕН на Юнайтед ще ми кажат ,че не раазбирам от футбол тцтцтцтц

Kalinho
18.08.2009 12:30

и според мен не е добра идея да се жени даже може популярността му да намалее

danman
18.08.2009 11:58

Пълни глупости!Чешат си езиците.