Перес: Помолих Рамос вече да вкарва по-ранни голове

10:14
Перес: Помолих Рамос вече да вкарва по-ранни голове
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес похвали отбора си след победата в двубоя със Севиля за Суперкупата на УЕФА. Възпитаниците на Зинедин Зидан спечелиха с 3:2 след продължения в норвежкия град Тронхайм.

Реал губеше с 1:2, но капитанът Серхио Рамос успя да изравни в заключителните секунди на редовното време. "Много сме доволни, тъй като е доста трудно да спечелиш мач за Суперкупата. Победата е заслужена, особено ако се вземе предвид, че тя бе постигната на старта на сезона. Помолих Рамос да вкарва голове по-рано, тъй като не съм готов за такива мъчения", сподели Перес след срещата. Рамос стана автор на съдбоносен гол и във финала на Шампионската лига през сезон 2013/14. Реал губеше с 0:1 от Атлетико, но защитникът в допълнителните минути възстанови равенството. В продълженията "белият балет" стигна до успех с 4:1.

Футболистите на Реал пък нахлуха в залата за пресконференции снощи след двубоя, когато Зидан говореше пред журналисти и създадоха невероятна атмосфера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
10.08.2016 17:22

А Рамос помоли да ди намериш нападател,който да вкарва голове

Ivan017
11.08.2016 00:38

Правилно!! Така трябва да бъде! Няма нищо лошо да виждаме как защитник вкарва голове, но това е работа на нападателите...