Глоби в Ловеч за резила с Пирин

11:30
Глоби в Ловеч за резила с Пирин
Ръководството на Литекс ще глоби жестоко футболистите за срамната загуба от Пирин Благоевград в Ловеч. "Оранжевите" рано-рано започнаха да изостават в битката за титлата и това е вбесило собственика на клуба Гриша Ганчев. Амбициите на благодетеля на Литекс са тясно свързани с краен успех в първенството.

Очаква се глобите за поражението от "орлетата" да бъдат рекордни, а с тях най-вероятно няма да се разминат и хората от спортно-техническия щаб на Литекс и в частност старши треньорът Станимир Стоилов.

Ганчев беше бесен от видяното на Градския стадион в Ловеч. Той напусна още в 70-ата минута традиционното си място, където гледа мачовете и застана в тунела на стадиона, опитвайки по този начин да повлияе позитивно на играта на отбора.

Според запознати Гриша Ганчев е привикал отговорните фактори в Литекс, за да потърси обяснение за вялата игра срещу Пирин. Срещата е била кратка, а на нея не са били взети генерални решения. Босът не искал да създава напрежение в отбора преди мачовете с БАТЕ Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radoevmw
18.08.2009 14:07

Така е като и плащат а те не играят я вижте в Англия играят за да и плащат не е като в Бг.