Де Бур: Тифозите на Интер ще останат доволни от играта ни

19:49
Де Бур: Тифозите на Интер ще останат доволни от играта ни
"Свикнал съм с напрежението, знам, че очакванията от страна на феновете са големи. Сигурен съм, че те ще бъдат доволни от нашата игра", заяви новият наставник на Интер Франк де Бур при официалното си представяне днес.

Холандският специалист подписа с "нерадзурите" за три години, замествайки Роберто Манчини на поста. При представянето си Де Бур обяви, че ще задържи звездата на тима Мауро Икарди и че тимът на Ювентус не непобедим.

"Нищо не е невъзможно, никой не е непобедим. Нещата се променят, ние ще дадем всичко от себе си, за да направим живота им тежък", коментира той, преди да изведе новите си възпитаници за първа тренировка.

Де Бур работи пет и половина сезона в Аякс и спечели с тима четири титли в холандското първенство, но след края на миналия шампионат реши да се оттегли. В последната кампания Аякс претърпя провал в битката за титлата, като бе изпреварен от ПСВ Айндховен в последния кръг.

Де Бур заменя Роберто Манчини, който имаше разногласия с новите собственици и не прие да продължи контракта си до 2019 г. заради неприемливите условия за него. Двете страни имаха различни възгледи и за трансферната политика.

Миналият сезон Интер финишира на четвърто място в Серия А и ще пропусне тазгодишното издание на Шампионската лига. Отборът се представи неубедително и в предсезонните контроли, записвайки четири поражения в седем мача, в това число разгроми от Байерн Мюнхен (1:4) и Тотнъм (1:6). Интер стартира новия сезон в Серия А с двубой срещу Киево на 21 август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари