Черно море излъга Монтана с много спорен гол (видео)

21:59
Черно море излъга Монтана с много спорен гол (видео)
Отборът на Черно море победи като домакин Монтана с 1:0 в последния мач от втория кръг в Първа професионална футболна лига на България. Двубоят се изигра на стадион "Калиакра" в Каварна.
 
Пламен Николов в 10-ата минута вкара гола за Черно море. От 61-ата минута тимът на Черно море игра с десет души, след като Тодор Паланков получи червен картон.
 
Тимът на Черно море имаше пълно превъзходство и заслужено стигна до втория си успех от началото на кампанията.
 
Още в 6-ата минута Марек Кузма, след самостоятелен пробив, пропусна да открие резултата, стреляйки над вратата. Четири минути по-късно тимът от Варна поведе. След пряк свободен удар пред вратата на Монтана топката бе изсипана в наказателното поле на гостите. Там два последователни удара на Марек Кузма бяха отразени от отбраната на Монтана. Топката попадна у Николов, който стреля. Топката бе изчистена от голлинията, но след намесата на съдията на линията бе отсъдено попадение за Черно море.
 
До края па полувремето футболистите на Георги Иванов пропуснаха още няколко добри положения за втори гол.
 
В началото на втората част добра възможност пред вратата на Черно море пропусна Даниел Генов от Монтана.
 
В 61-ата минута домакините от Черно море останаха с десет души на терена, след като Тодор Паланков получи втори жълт картон за грубо нарушение срещу Николай Чипев от Монтана.
 
До края на двубоя обаче футболистите на Монтана не успяха да се възползват от численото си превъзходство и регистрираха първата си загуба от началото на сезона. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
09.08.2016 18:33

Гола бе редовен,видя се много добре от повторението*wink*

Bitten
08.08.2016 23:13

Къде е Goal-line технологията ? Нали сме ПРОФЕСИОНАЛНА лига...

celtic
09.08.2016 10:24

Нали...Умираща държава с болно и застаряващо население....проблеми на всякакво ниво,хаос,деградация......обаче ние правим професионална лига...те хората отдавна са го казали: НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ