Бенитес оставен с 2 милиона за трансфери

10:43
Бенитес оставен с 2 милиона за трансфери
Рафаел Бенитес има на разположение едва 2 милиона паунда за харчене до края на трансферния прозорец, твърдят медиите на Острова. Испанецът е говорил с американските собственици на клуба след загубата от Тотнъм в неделя и е поискал допълнителни средства за подсилване на състава с централен защитник и нов нападател.

Том Хикс и Джордж Джилет обаче категорично отрязали испанския специалист и му казали, че разполага с не повече от 2 милиона паунда, които първоначално били приготвени в случай, че от Рома в последния момент вдигнат цената на Алберто Акуилани.

С този ограничен трансферен бюджет плановете на Рафа Бенитес да привлече Райън Шоукрос от Сток Сити ще претърпят провал, смятат британските медии. Твърди се, че от Ливърпул вече са питали дали е възможно бранителя да премине на "Анфийлд" като преотстъпен през този сезон. "Грънчарите" са отхвърлили подобно предложение.

Очаква се мърсисайдци да се опитат да вземат Езекиел Гарай от Реал Мадрид, тъй като е възможно от "Белия балет" да пуснат защитника да играе под наем.

Сигурно е обаче, че нов нападател няма да акостира в Ливърпул поне до края на този трансферен прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leshoqd
18.08.2009 18:11

вмомента имаме много контузени играчи и всички предимно защитници дано се възтановът бързо защото ако загубим осте един мач то тва отписва всякакви надежди и все пак смятам че не имаме нужда от повече играчи мисла че сме изградили добър отбор (феновете на манчестер да не пишат тука а да си пишат там където им е местото ) мисла че рафа може да заложи на системата 4 4 2
ТОРЕС И ВОРОНИН В атака или ТОРЕС И БЕНАЮН и мисла че рафа не би трябвало да си позволи да продава повече защото се е видяло че не взимаме добри яд ме е че лейва ще играе до ноември че може би и след това понеже акуилани трудно ще навлезе във добра форма в каквато беше миналата година но все пак рафа трябва да се замисли да привличе някой централен защитник
мисла че имаме добра защита ДЖОНСЪН КАРЪГЪР СКРТЕЛ И АУРЕЛИО
или ДЖОНСЪН КАРЪГЪР АГЕР и АУРЕЛИО нз но според мен рафа има не много голям но и не много малък избор а относно това до 2 МИЛИОНА РАФА разполага със 32 или най малко 22 това са просто медийни приказки не вярвайте на всичко което пишат ПРИЯТЕН ДЕН НА ВС *smile*))

TorresinhoL
18.08.2009 14:39

Като се има предвид ,че Джонсън дойде за 11млн заради задълженията на Помпи към трансфера на Крауч ,а Акуиалани за 20 то тези трансфери са покрите изцяло от продажбата на Алонсо дори заплата на двамата общо ще е горе долу колкото беше тази на Алонсо.В такъв случай ми се струва ,че тази новина е силно преувеличена и Бенитез има поне 15 млн н разположение като прибавим и продажбата на някой играч който ще докаже до края на август че няма място в отбора(Воронин и Досена) може да очакваме поне един качествен трансфер на Анфийлд това лято или презз зимата *wink*

igracha_kz
18.08.2009 13:11

Нека сега Бенитез да му мисли, щом е толкова "добър" селекционер. Това лято сбърка с трансферите.

torres_228
18.08.2009 11:41

Дайте ми една причина ,за да повярвам. *thinking*

kuramiian
18.08.2009 11:37

да ме оставят и мен с 2 милиона за злоупотреба *smile*)))

nasran_chorbar
18.08.2009 11:14

Тънат в разкош *joking* Много са им и 2 милиона на тях,те са корав отбор...

FlyingSteps
18.08.2009 11:08

тва ако беше вярно щяха да го напишат в официалния саит на Ливърпул ...