Виктория Пилзен се дъни като домакин в чешкото първенство

18:37
Виктория Пилзен се дъни като домакин в чешкото първенство
Виктория Пилзен, който ще се изправи срещу Лудогорец в плейофния кръг на Шампионската лига, успя да запише само точка на собствен терен срещу Бохемианс Прага – 1:1 в мач от втория кръг на чешкото първенство.

Любопитното е, че Бохемианс бе разбит с 3:0 в първия кръг от гостуващия му Храдец Кралове, а сега стигна до точка на терена на чешкия шампион пред 10 890 зрители, почти запълнили капацитета на „Досан Арена“.

Халфът Ян Копич откри резултата за Виктория още в 10-ата минута, но пилзенци допуснаха изравняване в 36-ата, когато точен за Бохемианс бе сърбинът Зоран Гаич.

Виктория опитваше да стигне до победата по доста праволинеен начин, предимно с центрирания, което рядко носеше опасности за вратата на Бохемианс.

Така мачът завърши без победител – 1:1, а съперникът на Лудогорец отново не впечатли с играта си.

Пилзенци имат 4 точки след 2 кръга в първенството и заемат временно второто място преди да са изиграни всички срещи от втория кръг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
07.08.2016 18:47

Пилзен нямат нищо общо в момента с миналогодишния вихър, който бяха до към март-април месец. Тогава намалиха оборотите, направиха куп издънки в първенството след като си бяха гарантирали вече титлата и досега не могат да си върнат формата. А да не говорим какво страшилище бяха преди 2-3 години, когато попиляха Наполи и куп други отбори, а и в Шампионска лига играха. Един път го казах и сега го повтарям-защитата им е като швейцарско сирене-имаме в нашето първенство един куп отбори дори с по-добра защита от тази на чехите.Не знам какво им става, но са неузнаваеми и просто ще е вихрушка пред вратата им на 17-ти август вечерта. Колкото повече гола реализираме, толкова по-спокойни можеш да отидем в Пилзен след това. Успех орли, вярвам, че отново ще чакаме на 26-ти в петък жребия с нетърпение да видим в каква група ще играем в Шампионска лига на есен *smile*