Милан се наложи над Ювентус с дузпи (видео)

08:46
Милан се наложи над Ювентус с дузпи (видео)
Милан победи Ювентус с 6:5 след изпълнение на дузпи и по този начин спечели турнира "Луиджи Берлускони", който се провежда в Милано.

Двубоят, който се игра на стадион "Джузепе Меаца", бе като цяло равностоен, а "бианконерите" успяха да поведат първи в резултата с попадение на бразилския плеймейкър Диего в 27-а минута на мача.

През второто полувреме съставът на Леонардо показа повече желание и успя да стигне до равенството, благодарение на нападателя Алешандре Пато, който оформи крайното 1:1 в 70-минута на срещата.

При 11-метровите удари "росонерите" не сбъркаха нито веднъж, докато Тиаго направи решителния пропуск за Ювентус. За най-добър играч на мача бе избран дефанзивният полузащитник на донакините Дженаро Гатузо.

0:1 Диего - 28 мин



1:1 Пато - 69- мин



Милан - Ювентус 5:4 при дузпите



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobolino
18.08.2009 18:51

Прав е Липи като казва че Юве са шампиони този сезон.Снощи Милан изкърти така наречения бъдещ шампион.Съдиата не свири 4 дузпи(3 за игра с ръка в полето на Юве и едно нарушение отзат без топка).Вярно е че никой съдия няма да свири толкова дузпи ,но Юве са жалки.С тази игра на Милан им предстои бляскаво бъдеще.Скоро ще има резултати.Форца Милан

gorskiya
18.08.2009 18:04

вярно е имат желание,но си мисля че трябват още 2 -ма нови.иначе по добре в контролите и в началото на сезона да преживеем кризата,отколкото в средата на сезона когато са най важните мачове.а и удивително настоящото положение прилича на онова от 2006-2007 .тогава беше и по зле в началото,а всички видяха накрая в Атина какво стана.а и тогава бяхме на нож с ръководството за Шева както сега със Кака.така че ще чакаме пък дано стане.и тези дето сега ни се смеят пак накрая да занемеят.само МИЛАН

Dagoberty
18.08.2009 11:50

*wink* добре показахме желание за игра,можехме да бием още в редовното време,напред росонери *thumb_up*

g0ldmember
18.08.2009 09:55

Ееееее... Аман!! Пак се изложихте!
Тиаго не игра. Онова беше Яго Фалке (Iago Falque). Просто имаше проблеми с екипа момчето *joking*