Лудогорец ще играе срещу чехи за влизане в групите на Шампионската лига

13:28
Лудогорец ще играе срещу чехи за влизане в групите на Шампионската лига
Отборът на Виктория Пилзен (Чехия) ще е последният съперник на българския шампион Лудогорец по пътя към груповата фаза на Шампионската лига. Това определи тегленият днес жребий в Нион за плейофния кръг от квалификациите на надпреварата. Лудогорец ще бъде домакин в първия мач, който ще се проведе на 16/17 август. Реваншът е седмица по-късно в Чехия.
 
До този кръг българският тим се класира след успех над сръбския шампион Цървена звезда с общ резултат 6:4. Предстоящият съперник на разградчани - Виктория (Пилзен) пък се справи трудно със съпротивата на азербайджанския Карабах след две равенства 0:0 и 1:1. Благодарение на гола на чужд терен обаче чехите продължиха напред.
 
Победителите от десетте плейофни двойки ще се присъединят към останалите 22 тима, които вече имат място в груповата фаза, а жребият за групите ще се тегли в Монако на 25-и август. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Daley_Blind
05.08.2016 22:11

Жребия е приемлив, мисля че Лудогорец имат реалните шансове за краен успех.

Luxury
05.08.2016 21:46

Какво по - хубаво от това да срещнат силен съперник, именно след победа над такъв отбор Лудогорец ще имат по-голяма увереност и самочувствие в представянето си по - нататък. И вече другите отбори ще си имат респект и уважение към разградчани, което вече са си изградили и доказали. Същото трябва и ние да направим като българи и да не бъдем черногледи и завистливи.Пожелавам им успех!

ever_green
05.08.2016 20:40

С цялото ми уважение към противника, но Виктория Пилзен са костелив отбор. Ако ги подценим дори малко ще си платим за което. Надявам се орлите да излезнат спокойни и уверени в своя успех и да не допускаме много грешки (най-вече в отбраната) и живот и здраве ще имаме отново български отбор на сцената на големите. Рано е да се радваме и да празнуваме. Едно е сигурно обаче, че ще гледаме доста интересни мачове и дано нашите си тръгнат с победи и в двата мача. Успех Лудогорец !!! *wink*

nikolaigalata
05.08.2016 19:15

Нашите могат да ги намажат на стената направо тея от Пилзен . Стига нещо да не се оплеска ,като например някой нещастен червен картон от Дяков . Но като цяло са по-слаби от Цървена Звезда

reuters
05.08.2016 16:52

Пилзен не са силни последните месеци, могат да бъдат отстранени.

javorrrrr
05.08.2016 16:12

Горските ше ги ошамарят. Само да не подценят мача и да се надуят преждевременно *cool**cigarette*

Man_CityForever
05.08.2016 15:08

Нито добър,нито лош жребий за Лудогорец.Пилзен за отбор,който е по силите на Лудогорец и определено в лагера на чехите не трябва да бъдат доволни.Пожелавам успех на момчетата от Разград,дано ги видим пак в Шампионска лига.*smile*Иначе съм доволен от жребия на Сити,имахме късмет,че изтеглихме най-лекия противник,но който и да ни се беше паднал,не мисля,че щеше да представлява голяма трудност.Лоренцо Регекампф само преди по-малко от година беше треньор на Литекс и сигурно само в мечтите му е било да се ръкостиска с най-добрия треньор в света,но ето че му се откри тази възможност.*lol*По принцип изповядваше открит и атакуващ футбол,когато беше начело на Литекс,а и най-вероятно и в Стяуа го п.рави,но сега ще трябва да налее здрав бетон отзад,за да може ако не друго,то поне с по-малко да се отърве неговия отбор.*wink*

CFC_H_A_Z_A_R_D
05.08.2016 23:16

Хахахахаха Прехвандола най-добрия треньор*lol**lol**lol* ама спокойно моето момче то от фен на Сити се очакваше да каже такава простотия.Признавам добър е,но в момента името само на 1 гений може да се нарече НАЙ-ДОБРИЯ ТРЕНЬОР и това име е Жозе Моуриньо!!!

red_army_10
05.08.2016 14:58

Избегнаха Залцбург, което бе най-важното. Съперникът не е слаб, но е преодолим. Успех!

Ordinary
05.08.2016 14:49

Труден жребии, но Пилзен не са непобедим отбор.САМО ЛУДОГОРЕЦ!

simon_66
05.08.2016 13:58

Хора, пуснете си най-добрите моменти от мачовете им с Карабах и особено този на реванша в Азербайджан и ще видите за какво иде реч. Това 1:1, което се получи и поради което се класираха напред с гол на чужд терен, всъщност е толкова незаслужено. Колкото и да е странно, защитата на Пилзен е на ниво Славия,абсолютно швейцарско сирене, без въобще да преувеличавам- Карабах изтърваха 4-5 адски добри положения при 1:0 в тяхна полза, а накрая допуснаха гол от единственото положение на Пилзен за целия мач след центриране в наказателното поле и гол с глава. Неслучайно и феновете на Пилзен не се радваха особено много след последния съдийски сигнал, защото осъзнаваха, че бяха надиграни и късметът ги покри. Лудогорец няма от какво да се притеснява, дори и да допусне гол в София. Имат няколко по-опитни играчи, които могат да създадат трудности за отбраната на Лудогорец, но в защитен план са по-зле от Цървена Звезда без грам да преувеличавам. Очаквам много положения за гол в първия мач и за двата отбора, особено за нашите, тъй като и двата отбора имат трудности в защитен план и ще се стига лесно до тях. 2:1 за Лудогорец от мен в първия двубой и дано късметът е с тях в реванша..дано бъркам и Лудогорец да реализират повече от две попадения като домакин. УСПЕХ, орли!! Съперникът е преодолим.

Stratievv
05.08.2016 13:51

Пилзен са много корав отбор , но с оглед класата на Лудогорец вярвам , че ще успеят да отстранят чехите и ще ги гледаме отново в груповата фаза на ШЛ!

idol_bg
05.08.2016 13:47

Изобщо не мисля че е удобен жребия.Тези са страшно крив отбор с много здрава защита.Поне класа над Звезда са.Те и Залцбург беха най-шибаните варианти.Определено предпочитах Селтик или Апоел с които можеш да се надиграваш.Тези чехи са много дисциплинирани тактически.Двата мача ще са на надлъгване според мен.Успех на Лудите.

celtic
05.08.2016 13:43

Чакайте,много бързо ги улеснихте.Шампиона и доминант в последните години в Чехия не ми се струва толкова лесен съперник.Чехия е спортна държава и дава доста пари за развитие.А футбола и хокея там са издигнати в култ.

coyb
05.08.2016 13:41

*smile* Днес бил някъв международен ден на бирата и ето- Пилзен *beer* . Късмет на Лудогорец с/у никак не лек съперник поне в предишните няколко години( засенчиха Спарта Прага) ,макар че тази бяха на път да глътнат вода от Карабах ли бяха ...Гледам и контрола сме имали с тях зимата и победа с 2:1. Тук вече разбира се е сериозно. Дано не допуснем голове в Разград или по-скоро в София предполагам,защото в атака не сме никак зле. Успех !

katal0neca
05.08.2016 13:39

Нито най-лесният, нито най-трудният жребий. Вярвам, че Лудогорец ще ги отстранят и ще се класират за групите на ШЛ.*beer*

marioooooooo
05.08.2016 13:34

Я някой да каже няколко думи за тези,защото от поставените се си мисля,че тея са ни най-удобни *smile*

ivanrealmadrid1
05.08.2016 13:32

Лесен жребий, пак влизат в групите, разминаха се със Залцбург, които според мен бяха най-трудния съперник