Джеки: Омръзна ми въпросът "Ти от кое ЦСКА си?"

10:51
Джеки: Омръзна ми въпросът "Ти от кое ЦСКА си?"
Легендарният капитан на ЦСКА Георги Димитров - Джеки е доволен от завръщането на тима в елита от новия сезон. Сърцатият бранител наруши близо едногодишното си мълчание по въпроси, свързани с ЦСКА, пред "Тема Спорт".
 
"Не мога да разбера как може да има недоволни, че ЦСКА е в Първа лига. Всичко в клуба е законно, иначе нямаше как да стане. Аз не виждам разделение на феновете, а дори забелязвам обединение. Има опити за разцепление, но те идват от хора, които явно искат постове. Аз си работя в БФС и постове не ми трябват. Писна ми сульо и пульо да се изказва за ЦСКА! 
 
Омръзна ми въпросът "Ти от кое ЦСКА си?". Ще го кажа ясно - за мен ЦСКА няма място по селските групи.От 1977 г. съм в ЦСКА и съм видял всякакви тарикати. Най-важното е, че Гриша Ганчев вкара ЦСКА в "А" група. Лудогорец лети, но има нужда и от силни Левски и ЦСКА, за да продължи развитието си. За титла е прибързано да се говори. Най-важно е да  се върне спокойствието, хората да започнат да идват на стадиона, да има нормален собственик, а не като Лупи, който е извън всякакви реалности", казва още Джеки. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
18.08.2016 12:34

Абе Джеки да те питам... ти от кой цирк си фалиралия или ГМО-то *joking**lol**party**joking**lol**party*

sereco
14.08.2016 21:12

А аз ,да ти задам един въпрос!Къде е Литекс?

Ordinary
05.08.2016 14:43

Гришата и на този е платил, за да каже, че Литекс са ЦСКА.*lol*

stimulant
05.08.2016 13:31

[@link http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club]=50076/profile/history/index.html

nasran_chorbar
05.08.2016 12:40

Ц(*КА е само един и е от Ловеч!

Goved_Sradosran
13.09.2016 18:04

Братленце, а лев(*китата още колко са след градовете Кюстендил, София и др.??

tishowinner2
05.08.2016 11:41

Нямаше да има такъв въпрос ако си бяха минали по нормалната процедура, както направиха Рейнджърс от Гласгоу. Една камара данъци и задължения имат и не спират да нахалстват. Трябваше да отидат не във В група, а в А окръжна да я спечелят, този сезон да играят във В, да си я спечелят и нея, другия сезон в Б група и чак след като спечелят и нея да играят в А група тоест 15/16 печелят А окръжна, 16/17 печелят В група, 17/18 печелят Б група и чак 18/19 сезон да играят в А група както си трябва. Както се случва и с Локо София. А не да бъдат мега алчните и наглите и взимат лицензи и разрушават отбора на Ловеч и да правят някакви слети недоразумения. А феновете от Ловеч сега какво да правят ? да си продадат оранжевите фланелки за да си купят червени или направо да ги боядисат ?

При тази ситуация щом е законно сливането то тогава този отбор в А група трябва да е с нулева статистика тоест няма купи няма мачове няма голове нищо - чисто нов отбор основан 2016 година. А отбора на Зафиров да е този с купите. А щом тъпите малоумни прасешки фенове на сесека мислят, че това смешно полимеризирано отборче в А група е с многото титли, отбора на Зафиров какъв е тогава и какъв е смисъла от него и от второ сесека след като първото в А група си присвои всичко ?

Отговор
:
11