Стефан Генов: Не се съмнявам в победата

10:23
Стефан Генов: Не се съмнявам в победата
 „Неприятната загуба от Черно море на старта се надявам да заличим с една добра игра и успех над Локомотив (ГО) днес. Не се съмнявам в победата ни", това обяви старши треньорът на Пирин Стефан Генов преди мача с Локо (ГО) днес. 
 
„В първия мач срещу Черно море нямах много опции за състава си. За сблъсъка с Локомотив (ГО) разполагам с малко повече възможности. Може да има промени в стартовия състав в сравнение с двубоя с Черно море. Познавам съперника. Гледах мача им с Нефтохимик, направиха ми много добро впечатление. Там личи почерка на Ангел Червенков - един доказал се треньор и в България, и в чужбина", добави Чечо. 
 
„Играят в различен от миналия сезон стил, труден противник ще ни бъде. Снощи гледахме видео запис на техния първи мач и правихме подборен анализ на играта им. Като знам визията и разбиранията за футболната игра на Ангел Червенков, знам, че той е треньор, който кара играчите си да играят футбол. На това се надявам и за предстоящия двубой. Не знам колко голям дразнител сме за Локомотив (ГО), но може да се каже, че и те са отбор „от нашата черга". Ще търсят максимума срещу нас", завърши Стефан Генов. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация