Рабех: Виновен съм, простете

08:22
Рабех: Виновен съм, простете
"Виновен съм, простете ми, моля ви." Това промълвил на български пред съотборниците си от Левски Юсеф Рабех. Той тренира отделно от другите, но се видя вчера със съотборниците си. Както е известно, в петък вечерта мароканският национал бе хванат отново от полицията да шофира пиян и задържан в I РПУ в столицата.

По-късно той бе освободен срещу гаранция от 20 000 лева. Заради издънката му ръководството на Левски го глоби 30 000 евро и го отстрани от първия отбор.

" Юсеф е безмълвен и усеща, че е настъпил котката по опашката и сгафил жестоко", разкриха пред "7дни спорт" от "Герена".

Дори и да не беше сгафил, Юсеф Рабех нямаше да може да играе срещу Дебрецен в сряда. Той е наказан заради двата жълти картона, които получи срещу ФК Баку в предния кръг на Шампионската лига. В петък преди обяд той поискал разрешение от Георги Иванов-Гонзо да се прибере до Мароко заради семейни проблеми. Гонзо го пуснал. След това обаче започнал с пиянската си оргия, която доведе до задържането му в събота сутринта пред клуб "Червило" да шофира пиян.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio2
18.08.2009 12:24

еми левскар сам ама за такива като тоя напрао затвор той наистина накрая ша обие некои човек или сам ша се обие ае да му беше за 1-ви път ама ....

Kalinho
18.08.2009 11:23

имам предчувствие, че този пън наистина се е поправил и няма да прави повече глупости *smile*

gocktherock
18.08.2009 10:25

Нема да го махнат тоя тъпак, прекалено много пари са дали за него :/

Takeo
18.08.2009 09:39

"Виновен съм,простете". Е колко пъти да ти бъде простено? Докато се случи нещастието ли? Дреме ни за боклук като теб, но може да загинат невинни хора.