Домусчиев: Явно в Сърбия телешкото е деликатес

09:43
Домусчиев: Явно в Сърбия телешкото е деликатес
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде кратко изявление пред агенция Блиц минути след триумфа на орлите насред стадион "Мала Маракана" в сръбската столица Белград. Лудогорец победи с 4:2 след продължения носителя на КЕШ за 1991 г. Цървена звезда и се класира за плейофите в Шампионската лига. Дори да отпадне, Лудогорец отива директно в групите на Лига Европа, което означава пълна каса за тима от Разград и гарантирани поне 8 мача в Европа.

"Преди мача някои хора ми се смееха, че съм говорил глупости като казвах след първия мач със Цървена звезда, че трябва да вкарваме повече голове от тях в реванша. Видя се кой в крайна сметка е прав. Постигнахме страхотен успех. През цялото време на мача сръбските фенове ни обиждаха, преди това бяха излъчили филм за българските крави, с който искаха да ни се подиграят. Явно при тях телешкото е деликатес. Момчетата не успяха да спят, но въпреки това показаха класа и спечелиха убедително. Нека пак да ми се смеят и да ми говорят глупости, аз пак ще им кажа, че футболът е игра на голове и този, който вкара повече ще продължи напред", коментира босът на разградчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
03.08.2016 16:04

Браво на Лудогорец , а как минимум 8 мача им остават в Европа и да отпаднат това не го разбрах ,да не е сменен регламента и на грубите в ЛЕ ?

radunchu
03.08.2016 14:40

Абсолютно заслужен успех! Браво на Лудогорец! И все пак трябва да поработят в защита... *beer**beer*

simon_66
03.08.2016 11:16

Остави ги Кире, на сърбите само това им остана, самочувствието, при това без покритие! Успех на жребия в петък и пак си пожелавам АПОЕЛ Никозия. Ще бъдат яки битки с кипърците.