Лудогорец се доказа в знаменита битка със Звезда (видео)

00:01
Лудогорец се доказа в знаменита битка със Звезда (видео)
Отборът на Лудогорец се класира за плейофите за Шампионска лига, след като победи Цървена звезда с 4:2 след продължения в Белград и отстрани своя съперник с общ резултат 6:4.

Двата тима направиха зрелищно равенство 2:2 в Разград преди седмица, а тази вечер предложиха страхотно шоу и пред препълнените трибуни на "Мала Маракана" в сръбската столица. Двубоят започна отлично за домакините, които поведоха още в 17-та минута след силен изстрел от далечно разстояние на Мичел Доналд, но орлите отговориха добре и още до почивката постигнаха пълен обрат след попадения на Джонатан Кафу и Вандерсон. Минута преди почивката централният защитник на разградчани Игор Пластун бе изгонен за втори жълт картон, но численото равенство бе възстановено почти веднага, след като Канга удари без топка Светослав Дяков и получи директен червен картон.

След почивката играчите на Звезда натиснаха в търсене на изравнителен гол и го постигнаха в 62-та минута, когато Луис Ибанес реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Паломино срещу Уго Виейра. До края на редовното време не паднаха повече голове и мачът влезе в продължения.

В първото продължение българският тим успя да нанесе своя удар само в рамките на 5 минути, като Вандерсон оформи своя хеттрик с попадения в 92-та и 97-та минута, с което на практика реши изхода от двубоя.

До края на срещата домакините нямаха сили да отговорят и в крайна сметка Лудогорец продължава напред и вече е само на една крачка от груповата фаза на Шампионска лига, като ще научи своя съперник в плейофа този петък.
Стартови състави:

Цървена звезда:
Кахриман, Льо Талек, Канга, Катай, Моуче, М.Цветкович, Доналд, С.Срънич, Рандулич, Ибаняс, Фибел

Лудогорец: Стоянов, Минев, Моци, Пластун, Натанел, Дяков, Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Кафу, Кешеру

Цървена звезда - Лудогорец 2:3
1:0 - Доналд, 17'
1:1 - Кафу, 23'
1:2 - Вандерсон, 40'
2:2 - Ибаняс, 62'
2:3 - Вандерсон, 93'
2:4 - Вандерсон, 97'


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

val_gg
03.08.2016 14:09

Aз също съм на мнение , че Залцбург не са силни като им гледам изиграните мачове, ЛУДОГОРЕЦ, без проблем ще ги отстрани ако евентуално играят...Само с Олимпиакос ще бъде луд мач...а Апоел Беер Шева ми направиха мн добро впечатление...не се наемам да прогнозирам мача им с Олимпиакос...

RoSKo0o0
03.08.2016 13:57

До по-долните коментари... относно това, че щели сме да викаме на някой си "тесногръди"... ами, да... Така ще ви викаме, приятели. Фенове сте на Левски и ЦСКА и по принцип сте писали, че искате български отбор в Шампионската лига, за предпочитане вашият любим, обаче когато има някой друг отбор в ШЛ и почвате да плюете и да се подигравате *smile* Само ще ви кажа едно... когато останалите български отбори бяха в много по-добро финансово положение от Цървена звезда, когато се изправяха срещу тях не ги победиха *smile* Това е. Чао!

Man_CityForever
03.08.2016 13:00

Честито класиране на единственият ни евробоец! Дори след Лудогорец като изостанаха в резултата с 1:0 и се нуждаеха от два гола,вярвах че в крайна сметка ще се класират напред.*beer*А Дерменджиев,въпреки че на мен в началото ми изглеждаше по-невзрачен и безобиден,се доказа като добър тактик и като нищо ще стане първият български треньор,който извежда отбор два пъти до групите на Шампионска лига.*thumb_up*Разбира се,Мъри също има шанс да го стори,така че и на него нека му пожелаем успех.*smile*

Daley_Blind
03.08.2016 10:24

Браво на Лудогорец! Честита им победа! Напълно заслужена.

biancorosso
03.08.2016 09:34

Иначе много се радвам за Лудогорец !!! Честно казано дори и да са непоставени, никой от поставените не ме плаши... Кой ще ги спре ? Смешния АПОЕЛ Никозия ? Или ония скапани чехи от Виктория Пилзен, дето на магия отстраниха Карабах в последните минути. Селтик от отдавна не е фактор. Единствените лоши отбори са Олимпиакос и Залцбург. Другите са напълно преодолими. Дано се класират в ШЛ отново и тоя път да имат късмет да са в по-лека група. Една група ЦСКА Москва, Базел, Брюж, Лудогорец ще е направо песен и може дори 1ви да са лудите *lol**lol**lol*

sviliev
03.08.2016 03:55

Момичета и момчета, Алекси Сокачев бил напуснал БТВ. Това не е за вярване, краят на една ера. Алекси и БТВ бяха като ЦСКА и Димитър Пенев, неразделни. Магията на ШЛ се губи. Мога само да гадая, но нищо чудно да напуска в знак на несъгласие с политиката, водена от новия спортен шеф на медията Витомир Съраиванов.

biancorosso
03.08.2016 09:27

Дано е истина ! Този е най-големия некадърник и дразнител.

sviliev
03.08.2016 03:32

Аз само не разбирам с какво сърбите са по-напред от нас, какво повече са дали на света от нас, че да се отнасят по този начин. Може би имат исторически комплекс от нас, тъй като никога не са печелили война срещу България. Сърбите ни мразят още от Съединението насам, но да погледнат в техния си (разграден) двор. А мачът не го гледах, но честито на Лудогорец!

Juan33
03.08.2016 09:29

Много вярно, само като погледнеш успехите им на клубно и национално ниво спрямо футбола, а и номер 1 тенисист е Сърбин. като цяло в спорта са по-добре от нас.

ivanrealmadrid1
03.08.2016 07:29

В момента нормалните българи и сърби не се мразят няма и защо, иначе в миналото каквото и да е станало все тая.За спорта обаче са много по-напред от нас, и дори да не броим успехите им като Югославия пак са по-добре

sviliev
03.08.2016 03:27

До коментар [@comment 1914516] от [@user holigan4e]:

Има разлика, публиките на Ливърпул и особено на Реал подкрепят своя отбор, не създават адска атмосфера за противника, а приятна атмосфера за игра и за двата отбора. С други думи, говорим за хора, които по-скоро отиват на стадиона за удоволствие и за забавление. И аз така ги разбирам нещата. Докато на Балканите е различно, тук основната цел на домакинските привърженици е да направят 90-те минути за противника толкова напрегнати психически, сякаш са цяла вечност. А специално сърбите са най-шовинистичната нация в Европа, според мен. Подчертавам, шовинистична, не патриотична. Македонците също са отявлени шовинисти, но те са твърде незначителни *smile*

Loverboy69
03.08.2016 10:12

Сега няма кой да крещи МОЦИ, МОЦИ, МОЦИ..*lol*

kapitana123
03.08.2016 01:07

Лудогорец игра по-добре и в двата мача. Щеше да е много незаслужено ако бяха продължили сърбите!

stefanBG111
03.08.2016 00:52

До коментар [@comment 1914493] от [@user chiki11]:

Ти си поредния пребоядисан фен на хибрида и пародията в БГ футбола. Така, че по-добре се скрий някъде.

Ek3eKyToP
03.08.2016 00:44

за пореден път виждам колко е прост Българския фен няма значение за кой отбор си лудогорец може да са всякви но са единствения бг отбор който се държи добре за нашия замиращ футбол но важното е да се пюе а не да се радвате че бг отбор играе в евро турнирите.
Браво на момчетата и успех за напред

nikolaigalata
03.08.2016 00:30

Следващия съперник срещу нашия Български отбор ще е или АПОЕЛ Никозия или Дъндок . По мои сметки трябва да е един от двата отбора .

simon_66
03.08.2016 00:33

Няма как да е Дъндолк, след като и те са непоставени с Лудогорец и там още няколко отбора!

Barca_Kahn
03.08.2016 00:28

По-добрият отбор заслужено продължи. И в 2-та мача се видя, че Лудогорец бяха по-класният отбор. Мисля, че и 2-та гола в продължението бяха от засада, но това не е от толкова голямо значение важно е класирането.

stefanBG111
03.08.2016 00:27

Невероятната приказка Лудогорец, отново направи невероятен мач и поне сега сме най-малко в групите на ЛЕ, дай боже да се класираме в ШЛ. Преди мача много говореха сърбите, те сега им затворихме устите. Страхотен мач на Кафу и Вандерсон. Особено първия още от както е в състава си пролича, че притежава страхотна класа.

simon_66
03.08.2016 00:24

Лудогорец имаха малък шанс да са поставени в жребия в петък, ако бяха отпаднали Пилзен и АПОЕЛ, но изкараха късмет и елеминираха в края Карабаг и Розенборг. БАТЕ са с по-голям коефициент, но са аут вече. Да се молим Мъри да изхвърли Селтик със своя Астана, някак си Легия също трябва да отпадне от Тренчин. За жалост и Залцбург е необходимо да отпаднат от Партизани Тирана. Реално погледнато това няма как да се случи и Лудогорец ще са непоставени, но Аз лично се моля за съперник АПОЕЛ Никозия! Супер хаотична игра показаха и в двата квалификационни кръга досега и днес просто продължиха на магия!

Man_CityForever
03.08.2016 13:33

Аз не мисля,че Ред Бул Залцбург са чак толкова силни,колкото ги изкарвате.Две поредни години бяха размазвани от Малмьо с по 3:0 и общо взето май не са участвали в Шампионска лига или поне не в този си състав.*wink*Вероятно ти ги следиш по-изкъсо от мен,но поне по мои впечатления единствено като домакини могат да изтормозят Лудогорец.*thinking*Олимпиакос пък дори не са сигурни за следващата фаза,тъй като не успяха да бият Апоел Беер Шева, и то като домакин,а и щом Апоел са станали шампион на страната си в компанията на Макаби Тел Авив и Апоел Тел Авив,защо да не отстранят Олимпиакос,които определено не са отборът,който озори Ман Юнайтед през 2014.*smile*

simon_66
03.08.2016 13:16

Прави сте за Стяуа-Спарта Прага! Но това не улеснява задачата за класиране като поставен. Вече има 3 отбора класирани в плейофа с по-висок коефициент от нашите. Загреб, АПОЕЛ и Пилзен, т.е. трябва максимум един отбор да се класира с по-преден ранкинг от разградчани, за да сме поставени. Е, един такъв изглежда повече от сигурен-Залцбург. Всичко останало трябва да става изненади, за да имаме по-лек жребии. Но това е само на хартия- нито Пилзен, АПОЕЛ или Загреб разполагат с по-качествен състав от този на Лудогорец. Естествено има си ги и доста по-неприятни съперници- Олимпиакос и Залцбург, ако се класират. Избегнат ли ги тях при жребия-останалото е преодолимо.

atlas
03.08.2016 13:08

Сити да

atlas
03.08.2016 13:07

Не могат да се паднат дори в плейофа

Man_CityForever
03.08.2016 13:05

Имам предвид,че Стяуа/Спарта могат да се паднат срещу Сити в плейофа,тъй като както знаеш завършихме четвърти в Англия.

Man_CityForever
03.08.2016 13:04

Приятел,Лудогорец няма как да се падне срещу Стяуа или Спарта,тъй като тези два отбора са от нешампионския поток,а Лудогорец като първенец на страната си,респективно е в шампионския.*wink*Стяуа/Спарта могат да се паднат срещу нас в плейофа.*smile*Или поне аз си мисля,че така би трябвало да бъде.

atlas
03.08.2016 13:01

Прав си, като изключим, че Стяуа-Спарта са в другия поток на нешампионите*erm*

simon_66
03.08.2016 11:26

Не гледаш правилните коефициенти.. трябва да ги върнеш тези от края на сезон 2015-2016, а не от началото на 2016-2017, които гледаш предполагам. Участват с коефициентите за предходните 5 сезона, а спрямо тях Лудогорец е на 94 позиция, ако не се лъжа и всички изброени от мен отбори, са пред Лудогорец като коефициент! Включително и двата от двойката Стяуа-Спарта, и АПОЕЛ, и Пилзен, и Легия, И Динамо Загреб, Залцбург, Селтик... Няма и теоретичен начин Лудогорец да е поставен, освен ако днес не изгърмят всички по-преднопоставени отбори от нашите и продължи само някой от двойката Стяуа-Спрата Прага, които са с по-добър коефициент. Товата нашите ще са 5-ти последни сред поставените.

reuters
03.08.2016 00:59

Легия Варшава са най-силни. Елиминирането им от Уефа по административен път доведе до мач със Стяуа.

nikolaigalata
03.08.2016 00:44

Да, ами аз без да гледам коефициентите си мислех че те са с най-нисък но съм грешал .

123321
03.08.2016 00:34

Апоел,Дъндолк и Динамо З имат по-нисък коефицент от Лудогорец.Също така Лудогорец има по-добър коефицент и от двата отбора в двойката Тренчин-Легия Варшава.Имат по-добър коефицент и от двата отбора в двойката Астра-Копенхаген което значи, че поне 5 отбора са с по-нисък коефицент от Лудогорец и съответно те ще са сред поставените отбори. Проверил съм коефицентите на всеки един от изброените отбори.

CFC_H_A_Z_A_R_D
03.08.2016 00:22

Офф така де 2Х бааа как ма хвана за нула време,че полях победата и фиша.*lol*

CFC_H_A_Z_A_R_D
03.08.2016 00:20

До коментар [@comment 1914516] от [@user holigan4e]:

Те и на Олимпико и Местая не трепереха.Добре,че ги играх 1Х аз,че щях да изгубя едни 120 левчета.*lol*

ARTURO
03.08.2016 00:18

До коментар [@comment 1914493] от [@user chiki11]:

Всички умници сте от ЦСКА и Левски, така ли?

El_Fenomeno_9
03.08.2016 00:17

До коментар [@comment 1914489] от [@user chiki11]:

Между другото съгласен съм с този коментар ! Нямаше да ги има и 80% от тия "мразещи" Лудогорец ако не беше тоя гнусняр да ходи да разправя на хората за кого "трябва" да се вика ... Ама като е тъп селянин и комплексар е така ... Аз съм сигурен че много повече от половината фенове на другите отбори са съгласни да има също толкова българи и в техния отбор , но да са напред като Лудогорец във всички аспекти

reuters
03.08.2016 00:15

Браво, парите, жаланието и амбицията са всичко. Некадърното управление на левски и дългавете на ЦСКА, никога няма да ги доведат тук. Нека всички разбирачи видят как се водят турнирни битки.

atlas
03.08.2016 00:15

Най-желаният съперник от всички е Дъндок*smile*

fcvilla
03.08.2016 00:17

Хаххахха да таке е. *lol*

dmtbg
03.08.2016 00:10

Какво стана с публиката бе,нали била много важна и с такава публика победата им била в кърпа вързана..пхахаха,публиката ще е важна като почне да играе на терена и вкарва голове,и 100 000 да бяха Лудогорец пак щеше да бие

123321
03.08.2016 00:07

Всъщност Копенхаген имат по-нисък коефицент от Лудогорец което значи, че Лудогорец ще е сред поставените отбори в плейофите.

Kireto1232
03.08.2016 00:06

Браво на Лудогорец ,поне са сигурен участник в ЛЕ ,дано и в ШЛ влезе *wink*

ARTURO
03.08.2016 00:06

До коментар [@comment 1914489] от [@user chiki11]:

Да са живи и здрави всички ,които мразят Лудогорец.Продължавайте все така. Желая ви дълголетие

Luxury
03.08.2016 00:05

Честито на Лудогорец! Пожелавам им успех на жребия в плейофите.

katal0neca
03.08.2016 00:02

Сега гледам Дъндолк били БАТЕто. Направо са идеални за плейофа.

katal0neca
03.08.2016 00:10

Аз откакто съм назад с около 300 лв. се кротнах със залаганията. Мислех си дали да пускам сега, ама добре че не го направих. *lol*

Ginekologaa
03.08.2016 00:05

Батето ми взеха 30лв*lol*

123321
03.08.2016 00:01

Лудогорец има голям шанс да е сред поставените отбори в плейофите.Те имат по-добър коефицент от Апоел,Динамо Загреб и Дъндолк.Също така имат коефицент и от двата отбора от двойката Тренчин-Легия Варшава.Така че Лудогорец имат по-добър коефицент от 4 отбра и, ако някой измежду Ред Бул Залцбург,Селтик,Копенхаген и Олимпиакос отпадне то това ще значи, че Лудогорец ще е поставен в плейофите.

sakata_97
03.08.2016 00:00

Честито класиране на Лудогорец,показаха на Звезда кой е по-добрия отбор от двата,сърбите много приказваха преди тези два мача,но сега са със Х.Й в устата*joking*,заслужиха си го*beer*

ReDeViL666
02.08.2016 23:55

До коментар [@comment 1914476] от [@user chiki11]:

Кръв пикаеш сигурно сега от яд , а ? ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ!*cup**cup**cup*

chiki11
02.08.2016 23:53

До коментар [@comment 1914482] от [@user j_mourinho]:

Недей си прави изводи за тях от тоя мач. Има много добродушни и точни сърби и сръбкини

atlas
02.08.2016 23:53

До коментар [@comment 1914482] от [@user j_mourinho]:

Вандерсон ги смълча*smile*

fcvilla
02.08.2016 23:52

До коментар [@comment 1914482] от [@user j_mourinho]:

Чесно та ти кажа,май само на звезда феновете са такива.При мача с партизан нямаше такова нещо.

Messiah
02.08.2016 23:49

До коментар [@comment 1914476] от [@user chiki11]:

А на кой му дреме за кой викате и за кой не викате?

chiki11
02.08.2016 23:50

На Домус Ага

ivo_459
02.08.2016 23:48

До коментар [@comment 1914476] от [@user chiki11]:

ами такава си

Man7united
02.08.2016 23:45

Някой може ли да ми каже потенциалните съперници на Лудогорец?

pr0pi
02.08.2016 23:46

Още е рано.Утре има много мачове

pr0pi
02.08.2016 23:44

Някой знае ли дали стадиона в Разград вече отговаря на европейските изисквания и там ли ще се играят мачовете им?

atlas
02.08.2016 23:42

Нека милионите потекат към Лудогорец*smile*

katal0neca
02.08.2016 23:39

Айде честито на Лудогорец! Дано на плейофа да се падне някой приемлив съперник, пък дори и да паднат там и Лига Европа не е лошо.

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.08.2016 23:37

Вандаааааааааааааа вътре смееее останаха само плейофитеееееее!!!

ko4o4
02.08.2016 23:37

Справедливостта възтържествува! Браво на момчетата ни!

ivo_459
02.08.2016 23:36

Голямо викане в Бургас,лека нощ Звездарииииии!!!

katal0neca
02.08.2016 23:34

Е що чакахте до продължението *lol* Браво на Вандерсона понякога е голяма дупка, но има моменти, в които избухва.

bezsunia
02.08.2016 23:33

Важи пичове тоест 90% сме в Лига европа най-малко *lol*

fcvilla
02.08.2016 23:31

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!

pr0pi
02.08.2016 23:28

В продълженията важи ли правилото за гол на чужд терен?

fcvilla
02.08.2016 23:30

Май да ? Не съм много сигорен,но мисля че важи

bezsunia
02.08.2016 23:22

еееее верно бе аз мислех че 1-1 е свършил тука хахахах

fcvilla
02.08.2016 23:20

Виждам продължение :Д !!!

bezsunia
02.08.2016 23:25

Ти играл ли си професионален футбол брат . Ако не недей да коментираш доста ми е ясен спорта *smile*

Toshiro1900
02.08.2016 23:23

Не, ще има продължения. И предния мач беше 2:2.

WDale
02.08.2016 23:23

Избери си са гледаш друг спорт, братле *smile*

bezsunia
02.08.2016 23:21

Няма да има братле наще продължават при 2-2

bezsunia
02.08.2016 23:15

Тоя Вандерсон кво прави в отбора как я спря тая се 1 водят с 2 гола . Тая се бие директно ем че е с ляв крак

katal0neca
02.08.2016 23:03

Дерменджиев как може да извади точно Кафу не ми е ясно.

katal0neca
02.08.2016 23:10

Той Вура е добър ама след контузията не може да си намери оптималната форма, в която беше преди. То хубаво да го пусне ама не на мястото на Кафу. Бразилецът беше най-опасния играч на терена.

bezsunia
02.08.2016 23:06

Въра е на ниво и той много играе попринцип нз що не се наложи в стартовите

ivo_459
02.08.2016 22:59

Лудите намалиха нещо оборотите,което не ми харесва.

nom3rcy
02.08.2016 22:54

тоя съдията май е някъв стажант?

bezsunia
02.08.2016 23:01

Всичко е такава мистерия особено като са замесени 2 балкански отбора аз вече не знам кой мач е уреден и кой редовен хахаха . Абе щом в FIFA има корупция тука ли няма да има

nom3rcy
02.08.2016 22:57

от както бета им стана спонсор нещо не са много убедителни наще *money*

bezsunia
02.08.2016 22:56

Продажник братле

fcvilla
02.08.2016 22:54

Аххх още един гол ни трябва и бием,равен не равен,БИЕМ !!! *smile*

j_mourinho
02.08.2016 22:44

Лудогорец са много по-добрия отбор.Сега при 10 на 10 не виждам как сърбите, ще отвърнат на удара.

nom3rcy
02.08.2016 22:42

аха, мерси. Пропуснал съм го тва значи xD

fcvilla
02.08.2016 22:44

Няма проблем!!Всеки се бърка.*smile* *lol*

ivo6
02.08.2016 22:36

Извинявайте хора ще задам глупав въпрос , но просто ми е убягнало , та колко са квалификационните кръгове

fcvilla
02.08.2016 22:41

ДА!!За това говоря аз *smile* !

Toshiro1900
02.08.2016 22:40

3 квалификационни + плейоф*smile*

nom3rcy
02.08.2016 22:38

Вече 4 ли станаха ?

fcvilla
02.08.2016 22:36

4 *smile*

ivo_459
02.08.2016 22:30

има червен за канга.супер.успех лудогорци!

holigan4e
02.08.2016 22:29

Абе верно ли и тия имат червен ? Нещо калабалък станало около тунела а ? Няма да е честно Лудите да не продължат.

Ginekologaa
02.08.2016 22:28

10-10 са поне*lol*

Luxury
02.08.2016 22:37

Лудогорец е по - класният тим, като с човек по - малко превъзхождаха отбора на Цървена Звезда, а сега и двата отбора останаха с по 10 души, то очаквам Лудогорец да продължи превъзходството си на терена.

Ginekologaa
02.08.2016 22:34

хах Лудогорец са с 2 класи над тези второто още 1 и да си лягат

fcvilla
02.08.2016 22:34

Същото като 11-11.Лудогорец си ги мачка *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.08.2016 22:32

Те Лудогорци с човек по малко ги порят смятай какво става при 10-10 Хахахахахаха.*lol**lol**lol*

vra4a
02.08.2016 22:25

Сега ако ни обърнат, няма да е нищо странно..
При 1-0, 2/1 ht/ft имаще 250 коефицент.

*beer**beer**beer*

KingGeorge
02.08.2016 22:24

Май изгониха и техен за удър без топка докато отиваха към тунела *lol* На Канга. Типичен балкански мач *lol*

ivo_459
02.08.2016 22:26

а дано

sakata_97
02.08.2016 22:22

Този Пластун пълен некадърник,за 2 минути си изкара два жълти картона,тъп,тъп тъп украинец*confused*

nom3rcy
02.08.2016 22:19

ахахаххах, съдията е пълен некадърник

fcvilla
02.08.2016 22:25

Ххахахаххахаха,това е много добро !!! *lol*

ArdaTuran10
02.08.2016 22:22

Ако аз бях футболист на 35 години пред отказване от футбола щях само да вляза да набия един такъв съдия ама много мръсно и да ме накажат за 5 години не е проблем

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.08.2016 22:17

Ама даже и с 10 човека Лудогорец превъзхожда Звезда.*cigarette**cool**cool**cool*

ArdaTuran10
02.08.2016 22:16

Eйй все ще се намери някой идиот да се подиграе с труда на бразилците мамка им..

holigan4e
02.08.2016 22:15

Еххх радостта пак малко се задържа...как можа 2ри жълти..бонак

pr0pi
02.08.2016 22:14

Много техника и класа има в състава на Лудогорец.Браво!

ivo_459
02.08.2016 22:14

бастуна си е бастун,много слаб тоя.

ko4o4
02.08.2016 22:13

Хаха сръбското вратарче и Владко да не тренират заедно бре - егати рибката *beer*

holigan4e
02.08.2016 22:12

Как е възможно Лудите да са толкова добри ? Всяка атака им е голова. Можеха да водят с 1-3. А Звезда са пълни късметлии

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.08.2016 22:11

ЕЕЕЕ добре мерси,че се изказахте сега съм уверен за фиша.*lol**lol**lol**cigarette*

krasi233
02.08.2016 22:04

Сърбите са пълни дърводелци.Лудогорец си ги надиграват от всякъде много технично отборче.Успех

wolfwolf
02.08.2016 21:56

Някой знае ли защо е толкова намален звука от стадиона?

nom3rcy
02.08.2016 21:58

просто толкова си могат *joking*

Chelsea_life_4
02.08.2016 21:54

ооооооооооооооооооооооооо КААААААААААААААААААААААФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Reyes_de_Europa
02.08.2016 21:50

Владо Стоянов е гола вода на далечни ниски удари, а този дори не беше в ъгъла и беше длъжен да го спаси. Лудогорец играе, а Звезда вкарва, и това и в двата мача.

katal0neca
02.08.2016 21:49

Владо е пълна пародия тия мачове, не знам какво му става... От където я хванат, от там му я шият.

Ginekologaa
02.08.2016 21:49

Стоянов пълна риба всеки мач гол от 35-40метра

Drogba_d
02.08.2016 21:48

Браво на Владо 3 негови гола иначе устата много му Знае...

bezsunia
02.08.2016 21:33

На Звезда химна Пукни зоро ли е бе хахахаха ебати якото *lol*

nikolaigalata
02.08.2016 21:19

Само да не пуснат пак в игра онези марди слабите , че тогава мача ще е много труден за Лудогорец . Говоря за следните слабаци :
Дяков , Минев, Препелица, Стоянов и Лукас Саша.
Тези направо дърпат отбора назад , един хубав пас не могат да подадат цял мач. Какво остава за по-специални умения. Те са едно нищо за мен тези играчи .Как не виждат от щаба на Лудогорец че тези играчи просто не стават за нищо. Нямам идея просто .Уж искат да се развиват , а пускат в игра бавно развиващи се.
Аз ако съм треньор , веднага махам за винаги слабите играчи: Дяков , Минев, Препелица, Стоянов и Лукас Саша . И слагам на тяхно място 10 пъти по-добрите играчи като : Върджил Мисиджан , Сисиньо , Милан Борян и си оправям отбора. И няма да се излагам с тези некадърници . Въобще не ме интересува че Дяков бил капитан , дай да го държим тогава до пенсия там и да проваля отбора.

j_mourinho
02.08.2016 21:25

Недей бе специалисте...ти си бил професионален треньор и знаеш кой дърпа отбора назад.

Ginekologaa
02.08.2016 21:23

бях тях няма как хаха ама има 2-3 промени

Ordinary
02.08.2016 20:52

САМО ЛУДОГОРЕЦ !!! Бием сърбите с 0-2 !!!

monte_carlo
02.08.2016 20:49

Пичове я дайте някакъв добър линк за мача. Предният път някой беше постнал линк за мача в тубата,мисля беше по някаква сръбска телевизия.

Luxury
02.08.2016 21:34

Абе не е зле. *smile*

DJ_Nixx
02.08.2016 21:23

За нищо *smile* Качеството май е добро,но да видим като почне мача *smile*

fcvilla
02.08.2016 21:22

Благодаря !!!! *smile*

DJ_Nixx
02.08.2016 21:17

[@link https://www.youtube.com/watch?v=dqrpmQY3cOA] *smile*

fcvilla
02.08.2016 20:53

Ей точно това и аз щях да питам. *beer**beer**lol**lol*