ЦСКА 1948 поиска да играе на "Армията", стяга селекция като за елита

12:07
ЦСКА 1948 поиска да играе на "Армията", стяга селекция като за елита
От ЦСКА 1948 са входирали писмо до министъра на младежта и спорта Красен Кралев с искане отборът да получи право да играе домакинските си мачове на стадион "Българска армия", пише "Меридиан мач".
 
Известно е, че наскоро министерството прекрати едностранно договора за концесия на ПФК ЦСКА АД за базите и ги предостави временно за стопанисване на ЦСКА-София преди да бъде организиран нов търг. Ветераните и феновете, които не припознаха новия армейски клуб и организираха свой, държат да си делят "Армията" с конкурента им за червената любов. От клуба вече имат договор да играят в село Лозен, но се надяват да им разрешат да играят в центъра на столицата. 
 
Междувременно новите армейци са се разбрали с две сериозни имена, които да играят в състава им през новия сезон. Първият е Валентин Илиев, който трябва да бъде играещ спортен директор. Нападател на тима пък ще бъде Герасим Заков, който през лятото отказа на Локомотив (Пловдив). 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
02.08.2016 23:02

Май свърши времето на синята ''лавина''. Лека от мен и късмет следващия кръг. Дано Петрович земе и ви оправи най-накрая.

night_wolf1984
02.08.2016 22:27

абе..шат на патката главата,бре..кво се пените толкова.Литекс не е ЦСКА..и да плащат никой няма да им иде на мачовете на тея ловешки тарикати...Ехехехе !!!

j_mourinho
02.08.2016 15:52

Пародията с това отборче изби рибата в световен мащаб.

Teemo
03.08.2016 12:38

Много ясно, че съм прав. Аз съм, защото бях провокиран от глупостите, лъжите и извъртането на нещата, които ти пишеш. Когато вида лъжец като теб е нормално да му набия малко акъл в сплесканата глава. Нито зацепваш какво ти се пиша, нито се опитваш да разбереш. Продължаваш да си повтаряш ( ние сме най-най-най) най сте, ама нанай! Явно на теб трудно ще ти влезе в главата, че въпросът не е в смяната на дружества, а в наследствеността. УЕФА към момента не намира такава между ЦСКА тире София и ЦСКА София. Не е трудно да се мисли стига да можеш. Мога да спра по всяко време да споря с теб и да изчакам няколко месеца. Както казах помня много добре какво съм говорил и писал макар, че ти извърташ нещата. Аз вече в преден коментар предложих да изчакаме до края на годината. Тогава ще се види колко сте "велики". Както казах в първия си коментар ти страдаш от мания и комплекс да сте най... Само го потвърди в почти всичките си мнение където ( ние сме най ) е в изобилие.

manutd_forlife
03.08.2016 11:53

Хмм, вярно прав си, ние сме единственият отбор в света, който сменя дружества. Не е все едно вие сте го правили и ние преди, както и други грандове. За това всички все започват от 0 титли и историята се изтрива. Ясно е кой се излага тука, не аз седя във вашите теми, нямам желанието, но ти явно има нещо, което те привлича. Не знам дали е моето внимание или просто обичаш ЦСКА да ти е в устата. Което и да е, е без значение не променя нищо. Приканваш ме към мисловна дейност, макар да не можеш да седиш на една тема, все още стоиш далеч от първоначалния ни разговор. Ти признание от мен няма да получиш, не заслужаваш. Не ми викай за честен футбол, от години викам, че това е срам и отбори започващи с Л си печелят мачовете извън терена. Но после хора, като теб и твоите другарки викате, че сме луди и клип след клип не са ви достатъчни. Викаш, че помниш, еми аз викам, че не достатъчно и да, аз съм прав. Айде приятен ден, отново до никъде не стигнахме, честито, пак не променя факта, че сме най-гледаният и посещаван отбор в България, както и се започна спора, с най-много титли и с най-добри футболисти....а ето защо само пишеш тука... завистта е лошо нещо. Просто приеми, че сте под нас и спри да пишеш. Ще си спестиш доста твое, както и мое време. Всички печелим, нали? Или и това трябва да ти го обяснявам още 15 пъти за да ти влезне в кратуната.

Teemo
03.08.2016 11:10

Нормално е да виждам Лудогорец като шампион предвид факта, че знам какво представлява новата лига. Нещата в нея се решават извън терена. Клякането на нашето ръководство е доказателство за това. Единствения начин вие да станете шампиони, е ако Домуса го допусне. А това ще стане, ако УЕФА ви лепант 3 години извън Европа като нов клуб. Тогава за Домуса няма да е проблем да бъде втори и пак да играе ШЛ. Много сте наивини, ако си мислите, че тук все още се играе нормален и честен футбол.

Teemo
03.08.2016 11:04

Човече, каква е тази мания да се излагаш не знам. Търга е за емблемата. А само емблемата не прави отбора автентичен. Утре емблемата може да я купи Домуса както се чува, че е спонсор на ЦСКА 1948. Това ще направи ли ЦСКА 1948 истинския? Много ясно, че няма. УЕФА и тях ще признае за нов клуб без грам история. Всичко се решава от УЕФА и ФИФА. Колко пъти трябва да ти повторя. Вие и ЦСКА 1948 може да купите всичко, но важното е какво ще кажат УЕФА и ФИФА. За посещаемостта какво искаш да ти отговарям повече? Поне в три поста съм обяснил, ти обаче нямаш желание да зацепиш и си повтаряш заученото. Не случайно те приканвам към мисловна дейност, но ти все се стремиш да ме изненадаш с глупост. Това е настина доста специален талант. Признавам ти го!

manutd_forlife
03.08.2016 10:51

Аз принципно не се отказвам от целите си в самото начало. Явно това е разликата междум нас, но няма нищо. Викаш, че аз имам комплекси, докато си в тема на ЦСКА, нямаща нищо общо с другите отбор и това не е за първи път пич. Обсебен си от нас и това е ясно. Това за мачовете без гол, да това бе лошо време за нас. За жалост не бяхме в изпадащите, като Левски за да си изкараме головете. С последното си изречение ти описваш твърде много българи. Предал си се преди да е започнало всичко, но преди това викаш, че всичко може да се промени. Явно за теб Лудогорец са изключение, но за мен не са. Няма да призная някой за шампион докато не е официално, още една разлика между нас. *beer*

manutd_forlife
03.08.2016 10:47

Като се вземе търга какво правим? Все още ли ще се правите, че не виждате? Примерите не са смешни, самият ЦСКА ги дава, но да, ти отново знаеш повече от хора, които получават заплата за това. Усещаш ли, как се смени темата за посещаемостта? Мхм не аз я смених. *wink*

Teemo
03.08.2016 10:47

Твоя отбор е на второ място и то след 1 кръг. Как реши, че твоя отбор ще остане на първо място докрая не знам. След вчерашния мач на Лудогорец би трябвало да си малко по-умерен в плещенето на глупости. Знам, че това ти е специланост и трудно сдържаш комплексите си, но поне се опитай да бъдеш поне малко реалист. Отделно, че миналата година Левски също започна зле първите мачове. В групата може да се каже, че бяха почти същите отбори. Литекс, който сега се казва ЦСКА тире София и Лудогорец. Какво се оказа на полусезона? Левски водеше с 5 точки пред останалите въпреки лошия старт. А сегашния преименуван Литекс е дори по-слаб от миналогодишния. Не знам с какъв акъл слагаш каруцата пред коня и след една победа над братската ви Славия обявяваш Литекс-София за шампион. Нивата е дълга, не бързай, успокой се малко. Нека дойде нова година и пак ще си говорим. Колкото до лошите серии, никога не казвай, че е невъзможно. През 2014 видяхме как се скъсвахте да биете и накрая дойдоха 12 мача без победа и 10 без гол. Това и Левски не го е правил. Така, че успокой комплекса и манията да се мислите за най-велики. Защото накрая шампион ще бъде отново Лудогорец.

Teemo
03.08.2016 10:38

Напротив, решиха, че това е нов клуб с никаква история и успехи. Включително и спечелването на купата на България. Нещо, което аз казах отдавна, а ти мечеше като давеща се котка. Опитваш се отново да извърташ нещата. Казах за Суперкупата - оказах се прав. Казах, че Уефа ще разграничи ЦСКА тире София от истинското ЦСКА и на този етап е точно така. Примерите с Рейнджърс, Парма и Фиорентина са смешни, защото нещата при тях са станали по съвсем различен начин. Там няма обединение между два отбора от различни градове. Няма местене на 150 км. Няма създаване на нова лига за да замъкнат отбора служебно вътре. Отделно, че там са плащани задължения към треньори, играчи, клубове и държава. Всеки един от тях е започнал от най-долното ниво и се е изкачил до профи футбола следвайки правилата.

manutd_forlife
03.08.2016 09:32

На 90% прав, но моят отбор е на първо място и най-посещаван за момента, както и предсказах(макар не трябва много мозък да знаеш, че ЦСКА ще е фактор в първенството (с отбори, които на моменти са по-слаби от отбори, играещи във В група). Няма защо.

manutd_forlife
03.08.2016 09:28

Фифа и Уефа нищо не са решили все още, тоест ще оправят положението там, тоест, не си прав, дори и близко. Как историята на отбори като Парма, Фиорентина и Рейнджърс остана? Няма да направим серия от загуби, нашия отбор има синхрон, такъв лукс твоя обаче няма. Еми крайно време е вие да ме изненадате позитивно бе. Последните няколко дербита, не вие бяхте с по-голяма публика. Или това също не е вярно?

Teemo
02.08.2016 23:35

Как се оказах прав ли? Казах, че няма да има мач за Суперкупата, защото това не е ЦСКА и както се вижда такъв няма да има. Казах, че Фифа и Уефа ще решат кое е ЦСКА и така стана. Какво казаха УЕФА? Нов клуб без история. Сега отново казвам, че след серия от загуби публиката ви ще спадне. Джуджето ще се занимава още малко с возене на хора от селата. Няма да е вечно. А когато дойде 10 кръг ще видим с колко милиона ще сте повече от нас... Само да не се окажеш изненадан.

manutd_forlife
02.08.2016 22:58

Добрем, да направим така. Вие продължавайте да си твърдите, че феновете са купени, а ние при по-скъпи билети пак ще бъдем в ПЪТИ повече от вас и ще се радваме на отбора ни. И да, нека аз те светна, не ми отговори. 90% се оказваш прав и как решаваш? Обясни ми как си прав в момента, мач за суперкупата все още няма нали? Именно. Ти си бъди прав, аз пък ще живея в реалния свят и ще подкрепям отбор, който направи твоето нещо наш сателит. Доста добре игнорираш споменатото от мен, че сме в пъти повече от вас, ама по някакъв начин вие сте били най-подкрепяният отбор. Реално твоят отбор е за смях, но смао вие не го виждате, нищо късмет, дано успеете да се доберете до 3-4 място тази година да вземете някоя квота в Европа, че и вашите фенове ведмъж да погледнат собствения си отбор, а не този, който превъзхожда Левски. Калине, говориш за мутра, все още не знам дали се знае кой е ваш собственик, а дори и да е обявено доста време никой не знаеше, даже служителите на отборчето ти. Човек, който не може да отличи 5 хиляди с 10 хиляди... сериозно, трябва да ми благодарите, че ви отделям време на теб и на г-н 90% прав, но не може да пренебрегна факта, че отборът му не е водещият в България и се задоволята като седи в теми на ЦСКА.

Kalinho
02.08.2016 22:28

вземи сметало и се научи да смяташ *smile* сигурно беше пълен така ли ? във В сектор сигурно и там едни 10 хил. смешен си, смешен... А като приказваш за собственици я виж кой е типична мутра ? кой е бил съден за изнасилване ? кой е съдебен за източване на ддс ? как взе петрол ? ганчев е протеже на дпс а за пеевски нямаш никакъв довод, че има нещо общо с Левски. ходи смята и брой, гледай снимки и пробвай пак да ги изкараш дори ако може 15 хил. публика докарани с автобуси и по 10лв. на човек, то преди така беше.

Teemo
02.08.2016 21:52

Фактите съм ги дал още докато писах коментарите, но ти си живееш в измислен свят където 10 хиляди от които 7 докарани с автобуси от различни села и паланки са милиони фенове. Не мислиш с тази глава и не осъзнаваш какво ти се пише. Как да очаквам от теб да осмислиш нещата и да гледаш реално като си тотално заблуден? Само да те подсетя, че днес сме втори август, а все още няма обявен мач за Суперкупата. Там отново се оказах прав, а ти ми спореше както сега. След време ще се убедиш, че отново съм прав и пак ще ми сменяш темите. Аз не забравям за какво съм спорил и в 90% от случаите се оказвам прав. Не знам как не ти писна да губиш спорове и да продължаваш с бученето. Твоя си работа, всеки сам избира дали да стане за смях.

manutd_forlife
02.08.2016 21:06

Отново не показваш факти. Нищо не смених и си стоях на темата, но да нападай ме, това не променя факта, че сме повече от 2 пъти повече от вас на фенове.(бих казал и 3 пъти, но хора като Калин не могат да броят, а предполагам и той ще иска да ''допринесе'' към разговора). Мача с Марибор имахте хора, да. Дайте ни мач в ЛЕ или ШЛ и в София ще има задръстване 3 дни. Това ще е разликата. Защо тези хора ги нямаше в мача ви с Монтана? Не сте най-популярният отбор и от години ви го показваме. 1 мач изкарвате що-годе добри показатели за посещаемост. Какво ще кажеш, че ние по-малко хора ходят да ни гледат, ли? Признай си, че последните години ходят МНОГО повече хора да гледат ЦСКА в сравнение с Левски. Ще се оплакваш от лошите ви мачове сега ли? Абе ти наред ли си. Ти въобще имаш ли памет какво става с ЦСКА последните няколко години. Да видим, кое повече е причина хората да не ходят на мачове. Факта, че отбор играеш в топ дивизия и доста добри финанси не може да стигне до този така желан връх. Или отбор, който бе изгонен от елита заради далавери на мафиоти и почти всяка година трябваше да поне отново да гради отбор. Не се оправдавай ''най-популярният'' клуб в България се дъни.

manutd_forlife
02.08.2016 21:00

Сектро Г бе празен? Еми честито, туко що загуби спора. Сега ще ми кажеш и, че в Б имаше повече, нали? Няма кво да говорим, не ви бива в смятането. Ех тази жега, а? Да игнорираме факта, че беше работен ден за нашия нали? Или, че преди 1-2 седмици с Удинезе на адската жега, пак имахме повече от 2 пъти повече хора от колкото мачлето ви с Монтана. Викаш цигански оркестър, ама няма да е зле наистина да ходиш да питаш Пеевски да ви вземе един, че да спре да бъде такова мълчание на мачовете ви.

Teemo
02.08.2016 20:41

Малоум, можеш ли да четеш? неделя, 31 юли 2016 година, 19:00 часа Първа професионална лига - първи етап - 1 кръг Стадион "Георги Аспарухов", София, ~ 2 500 зрители

Teemo
02.08.2016 20:39

Отново преливаш от тема в тема и пишеш както ти е удобно. Разбираемо е когато те е срам, че ГГ влачи всякакви хора от селата им с надеждата да докаже, че отборчето с 0 титли е припознато като ЦСКА. Аз ти написах какво се коментира и говори от ваши фенове, не от фенове на Левски, а ти ми обясняваш какво си видял. Феновете на Левски не веднъж са доказвали, че могат да напълнят всеки стадион стига да искат и да си струва. Последно това беше в мача с Марибор и само грешката на ръководството, че бяха почнали ремонт на няколко блока във В и Г попречи на отбора да събере над 20 000. Да ми говориш, че Левски нямали фенове при положение, че УЕФА определи отбора за най-популярния в България е смешно, жалко и комплексирано. Да в момента събирате повече фенове от нас, факт, но това не значи, че сте супер мега ултра велики.. Започнат ли паденията ще станете колкото нас както беше преди няколко години. Сега еуфорията покрай "възраждането" и обещанията на Дришата е причината да събирате по толкова. А нашия отбор не е спирал да се дъни от 7 години при, което е нормално да има отлив на публика, но това не значи, че е изчезнала. Само като ти гледам жалките напъни за спор, че сте събрали 10 хиляди ми става мега смешно. Ако се похвалиш с това някъде в западна Европа ще те попилеят от бъзици. Мисли малко с тази глава, не случайно ти е дадена с тази цел, а не само за равновесие.

sereco
02.08.2016 20:16

Сигурно забеляза на мача с Монтана,, сините освиркани на "Герена"!Хиксаджийски отбор е Уевски!

Kalinho
02.08.2016 20:14

абе младеж вземи едно сметало и пробвай да смяташ (пък знам ли от боята може и да си забравил и това) : Сектор А (6417 места) - има доста снимки не повече от 2500 - 3000 с цялата рода на собственика (до миналата година обясняваше, че биле литекс сега ударили една боя и всички под строй там *smile* *smile* *smile* ) Сектор Б (4888 места) да ги броим ли на славия поименно Сектор В (5689 места) е тук ако ги изкараш повече от 1500-1800 ще те черпя доживотно *smile* Сектор Г (5020 места) - тука е най смешно не бях виждал по празен сектор наредени на по метър един от друг и през ред и пак се виждаше колко е празен реално не повече от 2500-3000 както и да ги закръгляш нямат повече от 7-8 хиляди и то с платените. Да Левски първи мач в жегата нормално да не съберем като вас 7-8 хиляди латекса ама само преди 10тина дни не казваш колко имаше нали ? а забравих имаше ли цигански оркестър и после банкноти за феновете ?

Ordinary
02.08.2016 20:02

Абе няма да изпаднат, но е под въпрос участието им в първата 6-ца.Очаквам , че пак ще бягат от мачове с ЦСКА.*lol*

Ordinary
02.08.2016 20:00

Как 2500, със сигурност бяха 25 000 или поне аз не видях празна седалка.*lol*

manutd_forlife
02.08.2016 19:39

Леко, че Монтана следващия път няма да са толкова мили с вас. Ще е тежка битка за вас. Дано не изпаднете.

manutd_forlife
02.08.2016 19:35

Явно не помниш нито един от разговорите ни. Сериозно ли трябва да отговарям на толкова глупав въпрос? Платени фенове? 10 хиляди да са платени ще е малко много не смяташ ли? Я ми покажи този ''факт'' Ако ще ми кажеш, че фенове извън София идват да гледат ЦСКА....това не е изненада, този отбор има фенове в цялата страна. Хмм странно, как никъде другаде не го пише, ама да нали ти не пишеш случайни неща. И викаш, че се надува двойно? Я почни и ти да ми твърдиш като калин, че е имало по 5-6 хиляди на мач. Докажи ми и ти, че учителката ти по математика те е игнорирала. Какъв е капацитета на Армията? Я като вътрешен човек, кажи ми на приятелската с Удинезе, колко казаха, че има. Я сега ми отречи, че имахме повече фенове и в този кръг. Платени фенове, ама, ако желаеш да направим една съпоставка на цените за първите мачове, а? Дай да сравним с теб. Сектор Г беше 7, Сектор Б при вас беше 7. Сектор В за Левски-10 лв., за ЦСКА-15лв, сектор А за Левски-15-30 лв, за ЦСКА 20 лв. Давам ти думата, че този път ГГ не ми плати билета и си отидох на мача, даже гледах на касите също имаше доста хора, които си даваха паричките за да гледат любимият си отбор. Ще ме извиняваш, но да викаш, че точно нашите фенове са платени, предвид, че само ние и отборите от Пловдив събираме някаква публика в това първенство, е меко казано смешно и тъжно.

j_mourinho
02.08.2016 19:30

Сигурно литекс бяга повече едно време *lol**joking*

Teemo
02.08.2016 18:41

Принципно този, който сменя темите и прелива от една в друга си ти. Аз продължих в духа на въпроса и попитах за платените фенове на Ганчев докарани с автобуси и безплатни билети. И това нещо е факт в няколко ваши фейсбук групи, които са набирали хора и са посочвали мястото и часа на тръгване. В официалния ви форум имаше оплаквания, че половината не знаят песните и скандиранията, все едно са на селски мач. Други се оплакваха, че това е бил най-слабия сектор Г от 25 години насам. Аз не пиша случайни неща. Ако искаш да видиш как се подкрепя отбор спокойно можеш да си пуснеш мача с Марибор. Въпреки отпадането подкрепата беше голяма. И само да ти поправя поредните лъжи. На Левски - Монтана бяха над 2500 зрители без да се надуват двойно като при вас. *wink*

manutd_forlife
02.08.2016 18:01

5-6 хиляди, а? Капацитетът на Армията тогава да не е 13хиляди според твоите изчисления бе? А за Тиймо, еми какво да ти кажа, може да сменим на футболисти, успехи в и извън тази държава. Аз обаче като ги спомена тези неща все се сменя темата. Явно мач на ЦСКА не си гледал, повярвай ми, не е като другарките ни извън София в Подуене, където половината време се дискутира кръвния съперник. На Армията хората си подкрепят отбора и викат. При вас също може и да е така, но при толкова малко хора ще ми простиш, че не съм го чул.

Teemo
02.08.2016 17:29

При теб наистина се забелязва някакъв комплекс или мания към посещаемост на срещите. Разкажи как Ганчев води фенове с Чавдарите от Ловеч, Етрополе и покрайнините на мач с осигурени безплатни билети и други екстри?! Разкажи как половината от хората на стадиона не знаят защо са там и не знаят една песен на отбора.

Kalinho
02.08.2016 17:18

а сигурно по добре от пребоядисан фен на мач с 5-6 хил пък навсякъде да си плащат и да пишат по 10-12 хил нали ?

manutd_forlife
02.08.2016 17:11

Идващо от ''фен'' на отбор с по 500 души на домакински мач.

DynamoVytosha14
02.08.2016 17:00

Брат, нас от Герена няма кой да ни настигне в това отношение!*cup*

BVB_09
02.08.2016 14:49

След 3, 4 години новото дерби на България ще е между ЦСКА 1949 -ЦСКА София.

Berrba
02.08.2016 14:44

Очаквам мач м-у ЦСКА-21 С-У ЦСКА-38 на армията и съдия да е Красен Борисов*cards**cards**cards*

Levski123456
02.08.2016 12:55

Ще стане нещо като пародия на Интер и Милан *lol* *lol*

Ordinary
02.08.2016 12:54

Представям си дерби на армията между ЦСКА-София и ЦСКА 1948.*lol*