Лудогорец излиза за задължителен успех в ада на "Мала Маракана"

09:53
Лудогорец излиза за задължителен успех в ада на "Мала Маракана"
Отборът на Лудогорец гостува тази вечер на Цървена звезда в мач-реванш от третия предварителен кръг на турнира Шампионска лига. Двубоят на "Мала Маракана" в Белград започва от 21:30 часа.
 
Преди седмица двата тима завършиха наравно 2:2 в Разград и Лудогорец ще търси задължителна победа в Сърбия, за да продължи напред.
 
Крайният победител от сблъсъка ще си осигури минимум класиране в груповата фаза на Лига Европа. 

Вероятни състави: 

Цървена звезда - Кариман, Цветкович, Фибел, Рендулич, Ибанес, Льо Талек, Доналд, Канга, Сърнич, Моуче, Катай
 
Лудогорец - Стоянов, Минев, Моци, Пластун, Натаниел, Дяков, Марселиньо, Вандерсон, Лукоки, Кафу, Кешерю

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
02.08.2016 20:18

абе влизам да гледам прочета коментарите да се позабавлявам и какво да видя - феновете на лудогорец, които яросно подкрепят и хибрида ги няма защо така ? Сигурно са на мача *smile* Според мен лудогорец не е по - лош отбор от сърбите и имат шанс ако успеят да вкарат и първи гол на 70% ще продължат. Звезда първия мач имаха едни 20 мин. силни и другото чиста проба късмет в защита са доста слави поне според мен. Успех на Лудогорец *smile* и победа 1:2 да им натрият навирените носове на сърбите.

stimulant
02.08.2016 20:07

4:1 за сърбите, лудогорец са пълни дупки в момента само говоренето им е силно

ivo_459
02.08.2016 19:59

ТВ ПРОГРАМА

Цървена звезда - Лудогорец
20:00, 2 август 2016

nikolaigalata
02.08.2016 19:20

Как не виждат от щаба на Лудогорец че тези играчи просто не стават за нищо. Нямам идея просто .Уж искат да се развиват , а пускат в игра бавно развиващи се

nikolaigalata
02.08.2016 21:17

Аз ако съм треньор , веднага махам за винаги слабите играчи: Дяков , Минев, Препелица, Стоянов и Лукас Саша . И слагам на тяхно място 10 пъти по-добрите играчи като : Върджил Мисиджан , Сисиньо , Милан Борян и си оправям отбора. И няма да се излагам с тези некадърници . Пет пари не давам че Дяков бил капитан , дай да го държим тогава до пенсия там и да проваля отбора. Това е грешно мислене . Междуд другото си прав и за Руни в Ман Юнайтед , същата работа . Ако съм треньор на отбора щях да го продам още когато Бербатов беше в Манчестър. Той този Руни за нищо не става освен да бяга като муха без глава. Има много енергия и бяга през целия мач , обаче за да си добър футболист се изискват и други качества и умения , не само да тичаш .

pr0pi
02.08.2016 20:02

Съгласен съм за Дяков,Минев и Стоянов,а върху другите 2ма нямам наблюдения.Но като се замислиш Дяков е капитан и няма как да го махнат (както и Рууни-много слаб,но тъй като е капитан е все едно неприкосновен).За Стоянов-просто нямат по-добра алтернатива на пейката.Минев на моменти се опитва да играе нещо,но иначе е много посредствен и често оголва зоната си.

nikolaigalata
02.08.2016 19:18

Само да не пуснат пак в игра онези марди слабите , че тогава мача ще е много труден за Лудогорец . Говоря за следните слабаци :
Дяков , Минев, Препелица, Стоянов и Лукас Саша.
Тези направо дърпат отбора назад , един хубав пас не могат да подадат цял мач. Какво остава за по-специални умения. Те са едно нищо за мен тези играчи .

petq1914
02.08.2016 17:25

мача си е твирда еденица. Стига сте се заблуждавали бе хора. Лудогорбахче е като Левски. Един пробив и после празни надежди. Пуснете си го единица, вземете си некои и друг лев и си гледаите рахара. от мен 2-1

stefanBG111
02.08.2016 20:16

Да наясно съм, че има проблеми и в ръководството на Лудогорец, но имам предвид, че те не са чак такива както в другите клубове и по точно Левски и ЦСКА. Може би проблема идва и в това, че целия хаос, който цари в футбола ни, влияе и на Лудогорец . Знам, че срещу Цървена Звезда няма да е лесно, но не са онзи отбор от миналото и можем да ги бием, стига да не пропускаме положения.

sundza
02.08.2016 19:59

Частично си прав - за управлението при нас и че от там основно дойде спада след пробива. Но не съм съгласен с останалото. По тази логика вие би трябвало перманентно да сте си в групите на който и да е от двата турнира. Но знаем какво стана миналата година, а мисля че тази също няма да се получи (без да се заяждам, не ви го желая). При вас управлението е ок, но някъде другаде куцат нещата. Имаше лек хаос дори и в първата половина на предния сезон, знаеш, така че нещата не са само черно или само бяло. Колкото до тази вечер, казах и преди мача в Разград - Звезда не са тея лешпери, за които ги определихте в началото и въобще не очаквам ей така да допуснат някой да ги бие насред Белград. Според мен Лудогорец прекалено лесно изпускат положения и това тежи, когато срещу тях играе отбор, който също знае как да вкарва. Но ви пожелавам успех. Дано минете на плейоф, пък там вече ще трябва много повече от тая самоувереност на колегата ти по-долу.

stefanBG111
02.08.2016 18:48

На този етап в Лудогорец се работи правилно. Всъщност проблема на Левски, дойде от ръководството, защото кога играха в Европа, спечелиха пари и си напълниха гушите с тях, вместо да инвестират в отбора. Също така уволниха тандема Мъри-Сираков, които искаха да подмладят отбора, но това не се хареса на ръководството и след това тръгнаха надолу. Лудогорец инвестираха парите в качествени чужденци, стадиона и в школата, така че поне на този етап там работят професионално, за разлика от Левски и ЦСКА,където няма яснота кой е собственик на едните, а при другите без коментар, там цари пародия, която описва всичко случващо се в Българския футбол за последните години. Но са съжаление всичко в България е така, вината имаме и ние, защото не се вдигаме на бунт срещу тези, които съсипват държавата ни, не сме като другите народи, които даже пратиха управляващите си в затвора.

holigan4e
02.08.2016 17:20

Лудогорец в самия мач няма да паднат , но дали , ще продължат не знам. Дано да е 0-1 или 1-2

nikolaigalata
02.08.2016 16:52

Кой ще е следващия съперник на Лудогорец в следващия мач ? Понеже този е ясен вече че е победа .

stefanBG111
02.08.2016 17:08

Мисля, че в петък ще се разбере съперника от 13 часа, надявам се да бием и така поне си гарантираме участието минимум в групите на Лига Европа.

stefanBG111
02.08.2016 14:16

Дано отново станем свидетели на онези незабравими мачове на Лудогорец срещу Стяуа и да се поздравим с крайния успех. Дори да имаме малко положения трябва да ги вкараме, сърбите не са нищо особено, вече не са онзи отбор, който бяха преди. Дано имаме отново европейско участие, яд ме е за Левски и Берое, че не продължиха, дано поне Лудогорец играят, ако не групите на ШЛ, поне в тези на ЛЕ. Надявам се да победим, трябва обаче да сме перфектни отзад и да не отговаряме на провакациите на съперника, защото такива ще има със сигурност.