Ботев пак остана без треньор

17:21
Ботев пак остана без треньор
Само два дни след поредната загуба на Ботев Пловдив Владо Чернев официално обяви оттеглянето си от кормилото на отбора, съобщи фенсайтът на "канарчетата".

Чернев е бил натискан от отговорни фактори от БФС да започне първенството, за да няма катаклизми в родната ни "А" група и да не се излагаме пред УЕФА. След като в дома на Димитър Христолов са били хвърлени няколко самоделни бомбички той се е опитал да наеме частна охрана. Две фирми са му отказали защото Христолов не е депозирал авансово определено количество пари. След мачът с Монтана Владо Чернев заяви:

"Успяваме да мотивираме момчетата. Виждате и в този мач се раздадоха, както и в първия. Вече нямам право да водя отбора, нямам нужния лиценз. Доколкото знам имам право да водя тима за само два двубоя. На Ботев мястото му е в "А" група, но нещата в клуба трябва да се променят, това всички го знаете. Затова се наех за тези два мача, за да не изкарат отбора от групата. Не в "Б", а директно във "В" с един куп глоби. Малко ли пари дължим, защо ме питате тези неща. Нещата, както са от страна на феновете, те имат право, щом аз съм най-големият виновник, нека ме оплюват. Нещата трябва да се решат, защото наистина е жалко и не съм аз човекът, който може да ги реши. На феновете искам да кажа само едно – не трябва да обиждат и да хулят тези млади момчета. Те са тук, защото играят, защото обичат футбола и искат да се развиват като футболисти. Не са те виновни, не ги хулете – те нямат вина."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devata
17.08.2009 18:09

Как пък не пратиха от КОЧИН ПАРК некое треньорче,там си лижат дупетата до дупка