Стражът на Звезда: Препълнените трибуни са нож с две остриета

10:53
Стражът на Звезда: Препълнените трибуни са нож с две остриета
Вратарят на Цървена звезда Дамир Кахриман направо любопитно изказване преди реванша с Лудогорец. Той сравни публиката и пълните трибуни, които се очакват утре, с любовта.

"Беше ни много трудно да се концентрираме върху мача в Металац, тъй като знаем какво ни очаква във вторник. И въпреки това изиграхме двубоя отлично. Сега трябва да се подготвим добре за Лудогорец. Това ще е съвсем различен мач. Но сега ще е по-лесно, знаем вече как играе съперникът. Трябва да бъдем пределно концентрирани още 90 минути. Те имат класа и качество и това е техният плюс, но и ние имаме какво да покажем", каза стражът пред redstarfami-ly.info, цитиран от "Тема Спорт".

"Публиката, пълните трибуни са като нож с две остриета. Това е като любовта. Когато намериш любовта на своя живот, в началото не знаеш дали и тя мисли така, дали и за нея си това. Но трябва да мислим позитивно. Вече се пообиграхме и може да разчитаме един на друг. На "Маракана" ще бъде като сбъднат сън. И когато го видиш пълен, ще разбереш, че този сън се случва", добави Кахриман, който получи много силен удар в главата по време на мача с Металац, но продължи да пази.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rimlianin
01.08.2016 14:17

Тоа на празни трибуни ли иска да играят нещо не мога да го разбера , май удара в главата е бил прекалено силен щом идват някакви сравнения с любов , въобще ..

steonist
01.08.2016 13:43

"Направо" първото изречение няма глагол.*smile*

Bitten
01.08.2016 13:19

От цялата статия най-любопитното е, че сърбите си наричат стадиона маракана...