Без допълнителни премии за Лудогорец срещу Цървена звезда

10:10
Без допълнителни премии за Лудогорец срещу Цървена звезда
Лудогорец няма да играе за допълнителни премии в утрешния мач срещу Цървена звезда. На този етап никой от ръководството не е обсъждал въпроса дали да се дава бонус на отбора за победа в Белград, съобщи "7 дни спорт".

Традиционно в Разград се дават големи премии преди важни мачове, но в момента Лудогорец така или иначе излиза за много голям бонус. Само участие в плейофния кръг на Шампионска лига гарантира на всеки отбор минимум 2 млн. евро, а евентуално влизане в групите на турнира носи 12 млн. евро (б.а., парите бяха вдигнати с 40%). Точно заради това в Разград са сметнали, че не е нужно да се обещава допълнителен стимул на играчите, които така или иначе знаят за какво играят.

Обикновено в началото на сезона капитаните на отбора се срещат с ръководството, като се обсъждат премиите за участие в Европа, за титлата и Купата. През това лято обаче такава среща все още не е проведена. Специално за мача с Цървена звезда от клуба са преценили, че не е нужно да се говори за пари, а трябва отборът да се концентрира върху срещата в Белград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация