Йордан Йовчев: Нашите олимпийци са готови

14:42
Йордан Йовчев: Нашите олимпийци са готови
"Смятам, че нашите олимпийци са готови, минали са квалификациите, заслужено са там", заяви легендата в спортната гимнастика Йордан Йовчев, по-малко от седмица преди началото на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.
 
Днес Йовчев откри новата площадка за стрийт фитнес в парк "Свети Никола" и представи новоучредения клуб за стрийт фитнес, а след това сподели и своите очаквания от българските спортисти в Рио. 
 
"Смятам, че нашите олимпийци са готови, минали са квалификациите, заслужено са там. Абсолютно съм сигурен, че са мотивирани за най-доброто си представяне в живота, защото все пак Олимпийските игри са най-големият спортен форум. В лицето на ММС и на г-н Кралев смятам, че е направено необходимото те да се чувстват добре, всички сме наясно, че е олимпийска година. Няколко са спортовете, които не са там само за участие. Смятам, че в спортната стрелба, джудо, кану-каяк, художествена гимнастика, надявам се, че ще си изиграят добре съчетанието. Всички, които са там, имат своя шанс", коментира олимпийският вицешампион от Атина 2004. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация