ФИФА блокира трансферите на ЦСКА София

12:43
ФИФА блокира трансферите на ЦСКА София
ЦСКА-София не може да картотекира нови футболисти от чужбина или да продава играчи към днешна дата, пише "Стандарт". Причината е, че ФИФА все още не е създала акаунт на клуба в единната международна трансферна система TMS, което блокира всякаква дейност от подобно естество. Това е причината единственото ново попълнение на ЦСКА от чужбина - Давид Симао, да остане без картотека за мача със Славия.
 
Според запознати в момента във ФИФА е изпратена цялата документацията и световната централа разглежда случая "ЦСКА", но засега не е създаден нов акаунт, който да бъде използван за целите на клуба. Не е ясно и какво ще стане, ако ФИФА определи ЦСКА-София за нов клуб в системите си. 
 
Интересен е и случаят с Бьорн Йонсен, който бе представен като ново попълнение на Хартс, а според ЦСКА той има действащ договор с тях.
 
Междувременно Гриша Ганчев направи рядък спортсменски жест към своя съперник Васил Божков, с който заедно се бориха при покупката на ЦСКА. Бизнесменът от село Микре е поздравил хазартния бос за 60-годишния му юбилей. Червените пуснаха и честитка в официалния си сайт по повод празника на бизнесмена с текст: "Армейци, ФК ЦСКА честити 60-ия рожден ден на Васил Божков. С пожелание за много здраве, лични и професионални успехи". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
30.07.2016 22:29

Значи не си мислете че държавата няма да си прибере парите. Това че засега държавата е припознала отбора към който се насочиха феновете и им даде стадиона не значи че ще опрости парите. Ганчев знае че тия 11-12 милиона е неизбежно да ги плати и ще ги плати разсрочено. За целта обаче оригиналния клуб трябва да мине през процедура по несъстоятелност. Ганчев ще го купи и ще завърши обединението, а така ще наследи и историята. Според мене обаче тука умишлено ще се изчакат две години за да може през тоя период отбора да играе в Европа и да прави трансфери защото оригиналния клуб няма право на това. Просто ще врътнат ФИФА и УЕФА и след две години и стария клуб ще се влее в новия и ЦСКА ще си е пак оригиналния. Единствено ще изгорят разните мениджъри като Градев, Генади Вучков, Мадам Ба и играчи с по два мача като Тенгариня, Пакурар, Боладо и други с по два мача накръст и претенции за по 500 000 евро. Аз съм спокоен и предпочитам плана на Ганчев пред този на Божков.

night_wolf1984
30.07.2016 22:05

Друго ми е странно....ако беше направил план за погасяне на дълговете...изобщо нямаше да има тея проблеми ГГ,а и никой нямаше да му каже нищо.Обаче трябва да му се признае,че постигна две важни цели да открадне базите и да си присвои псевдо феновете....първото с помоща и държавата !!!Гениална имидж тактика на Ловчанлий да парадират с вече изградена марка !!!

manutd_forlife
01.08.2016 19:21

Псевдофеновете стоят далеч от стадиона. Поне различки истинските Цесекари от хора като теб.

stefanBG111
30.07.2016 17:55

Хубаво че все още има фенове, които не одобряват този хибрид. Като гледам ЦСКА какви фенове имат да си оставят собствения отбор за сметка на един хибрид. Браво на Ганчев и БФС подиграха се с Литекс и ЦСКА подкупиха и феновете, и направиха футбола ни пародия, която не свършва вече с години. Станахме за смях, състоянието на Българския футбол е трагично, Лудогорец е единствения светъл лъч и е над всички в момента, не вярвам скоро хегемонията да им свърши.

j_mourinho
30.07.2016 18:12

Офанзива, малките свине, Червен Младост, Плевен ,Югозападна,част от Перник и Велики търновци също не приемат този ГМО отбор - Литекс София, защото има и истински цскари.Да са живи и здрави пичовете.Трябва да имаш малко чест и доблест в този живот, а не в трудния момент да изоставяш истинския Цска.

Gogata85
30.07.2016 16:56

Дам , нещо защитниците на Ганчев са се умълчали, когато фактите говорят и те са красноречиви и безспорни!!! Този хибрид няма нищо общо с ЦСКА и веднага трябва да бъде свалена емблемата от фланелките им!!!!! Не виждам причина така обещаното купуване да не се е случило вече. От година и половина емблемата стои и няма желаещи купувачи, а не вярвам сега точно да са се навъдили!!!

night_wolf1984
30.07.2016 16:08

само да питам в кой кръг е мача Литекс -ЦСКА? някой ,ако зняе да каже ?

night_wolf1984
30.07.2016 21:31

нали виждаш какво става..лупи оправдан и то за милиони.Мани ЦСКА ми кремиковци..дето хранеше половин София. Аз ако отида и счупя една седалка веднага ще ме глобят,нали?...има нещо сбъркано в тая държава има...и то много .вместо да си пазят интересите и гражданите....те ги тъпчат.Немога го разбера това...аз не съм съгласен някой сульо и пульо некадърник да взима големи пари и бонуси само защото е с властта...и им е удобен,нищо че хал хабер няма защо е там ..това е !!!Ама и на народа ще му писне..от тея бирници и тогава ще стане страшно *smile*

Kalinho
30.07.2016 21:14

не съм вярвал, че може да съм съгласен с твоето мнение но едно голямо БРАВО от мен, че оставаш верен на отбора си и не се пребоядисваше. Най - странното е, че никой ама никой не търси виновниците, не може да имаше десетки милиони задължения и да няма виновен. Кой докара този или онзи примерно ... фифа и уефа са на принципа, че има ли пари не ги бърка и ще го припознаят рано или късно. Другото което ми е странно как пребоядисаните не са замислиха за феновете на латекс и, че щом лилипута направи така с тях (отбор в които инвестира 20 год.) ще го направи рано или късно и с тях.

night_wolf1984
30.07.2016 21:06

Най ме е яд,че всички управляващи държавата и спорта...допуснаха да се стигне до тука...явно всичките са некадърници...водени от собствени цели и амбиций....и то при пълно безхаберие...дано Фифа и уефа да накажат всички тея малки човечета.Срамно е като държава да не си потърсиш дължимото и да дадеш някакъв шанс или план това да се случи...И това е навсякъде в нашата държава,на всеки един етаж във властта...от касиерката в енергото до премиера.Аз като гражданин и работник ,който им плаща заплатите се срамувам от такива некомпетенти и неорентирани хора,не знам за вас? Айде със здраве !!!

Toshiro1900
30.07.2016 18:56

За съжаление има и предатели*sad*

stefanBG111
30.07.2016 17:56

Хубаво че истинското ЦСКА имат фен като теб, за съжаление другите не мислят като теб и подкрепят хибрида.

night_wolf1984
30.07.2016 17:46

знам,бе ...знам ,бе приятел...въпроса беше ироничен.ЦСКА е едно но не е Ганчевото...но незнам защо позволяват още да носят тая емблема оранжевките ..очаквам да накажат Литекс жестоко за тая гавра...ако не БФС..то поне Фифа и Уефа *smile*

Teemo
30.07.2016 16:44

Не знам дали такъв мач е възможен. ЦСКА си стои без емблема, футболисти и стадион. Литекс се обедини с Чавдар и се подвизават като нов отбор в ППЛ под името ЦСКА-София с открадната емблема и подарен стадион, който Кралев и Боко откраднаха от ЦСКА. В Ловеч под името Литекс се подвизава отбора на Ботев Луковит, който е нещо като сателит на ЦСКА-София. Made in Bulgaria!

nasko_iliev54
30.07.2016 15:50

Гриша пази се от Пламен Марков Той е най опасния Тоя доносник да му нямаш вяра

Toshiro1900
30.07.2016 15:38

Щом и Фифа не го признава, мисля че трябва да спре да съществува този отбор играещ с червени фланелки, който е всичко друго , но не и ЦСКА.

bobygbg
30.07.2016 15:37

Вестник Стандарт. Това е вестник на онова дебелото момченце ли?

javorrrrr
30.07.2016 14:18

Както казват Господарите на ефира - "Уникална държава"......

ZPM
30.07.2016 14:08

Имам въпрос.
Защо на вчерашния мач играчите на Литекс-София използваха емблемата на ЦСКА върху фланелките?
Ако си спомням правилно търга за емблемата не е минал.
Следователно Литекс-София няма право да използва емблемата на ЦСКА.
БФС пак мълчат като п*тки а на сайта си бяха сложили друга емблема на Литекс-София.

Teemo
30.07.2016 13:41

УЕФА и ФИФА казаха точно и ясно: нов клуб без история, успехи, титли и т.н. Това е просто един нов клуб и нищо повече. Дори лилипута да купи марки, емблеми и прочие се съмнявам ФИФА и УЕФА да признаят този отбор за наследник на ЦСКА. Разбира се в България нещата не стоят така и набързо изгониха ЦСКА от Армията и наместиха новото отборче, което по правилата на БФС няма право да е в елитния футбол и би трябвало да започне от А окръжна.

night_wolf1984
30.07.2016 13:06

това значи,че и Фифа не ги признава за оригинала...само шепа припознавачи...Ако купят марката и фифа и уефа ги признаят всичко ще е Ок!!!За сега великия ЦСКА тъне в нищета..докато тоя Клонинг си развява байрака и емблемата на най титулувания български отбор!!!

Bitten
30.07.2016 12:51

грешка в заглавието. ЛиСКА/етрополе/ е отбора за който пишете. ЦСКА е един и клонингите не се признават.