Пато: Няма начин да напусна Милан

15:35
Пато: Няма начин да напусна Милан
Нападателят на Милан Алешандре Пато заяви категорично, че няма никакво намерение да напуска "росонерите", въпреки сериозните предложения от страна на Челси през летния трансферен прозорец.

Мениджърът на "сините" Карло Анчелоти отчаяно искаше да привлече младия бразилец на "Стамфорд Бридж", но дори според медиите на Острова от Милан са отказали рекордна оферта за 19-годишния си голмайстор.

"Знам, че от Челси искаха да премина в състава им, но никога дори не съм си мислил за напускане на Милан. Наистина, за мен Карло Анчелоти е много важен човек и аз му благодаря за това, на което ме е научил, но със сигурност оставам при Леонардо", коментира Алешандре Пато.

"През подготвителния период не се представихме добре, но всеки който не вярва в нашите възможност се лъже. Милан има качествата и волята да се представи на най-високо ниво през този сезон", каза още Пато.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
18.08.2009 11:56

arsenov,кви ги говориш ва,аз също съм го гледал на живо,бъркаш прителю,Пато има огромен талант,ако се развива,скоро ще е един от най-добрите нападатели в света.Има бързина,притежава и необходимата техника,пласирането му тепърва ще го развива.Молят се недей говори глупости повече за Пато

arsenov
17.08.2009 17:44

tsvetkov1899 ами гледал съм го дори и на живо и мнението ми е че е много прехвален млад футболист с средни качества

Forzarossoneri
17.08.2009 16:38

Kalinho,май-май ще се разминем с новата звезда.Ако имаше нещо,досега щяхме да чуем новини,а то цял ден нищо няма.

arsenov
17.08.2009 16:16

е то кво да иска да напуска само челси могат да се преебат да го вземат него според мен не става момчето много е прехвалено

Kalinho
17.08.2009 15:47

и аз съм фен на Милан ама той и Кака така казваше. Аз се чудя днеска нали Берлускони трябва да обеви новия трансфер то има време до довечера ама да казва кой е*smile*

ACMilan22
17.08.2009 15:45

Сърцато момче!Това е наи-важното да вярваш в отбора си,въпреки неубедителните предсезонни мачове,и всички глупости,че милан пропада,ние феновете вярваме в нашият отбор защото все пак сме Милан,и формата е моментна,а СЛАВАТА е вечна!!!