Турски гранд преговаря за звезда на Лудогорец, орлите искат 2 милиона евро

15:41
Турски гранд преговаря за звезда на Лудогорец, орлите искат 2 милиона евро
Турският Трабзонспор проявява сериозен интерес към крилото на българския шампион Лудогорец Джоди Лукоки, съобщава пресата в южната ни съседка.

Според информациите от ръководството на черноморския клуб вече са започнали преговори с управата на разградчани за трансфера на 23-годишния конгоанец с холандски паспорт.

Лукоки прави силно впечатление с изявите си от началото на сезона, като вече записа три гола и една асистенция в първите четири мача на “орлите” в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Шефовете в Разград обаче искат 2 милиона евро за играча, когото привлякоха от Цволе миналото лято. При всички положения колегите им от Трабзонспор ще се опитат да свалят цената до 1,5 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
29.07.2016 00:54

Това ли е звездата ??? Тоя е мега калпавия и ако не го дадат за 2 млн са пълни олигофрени ... Ако наистина някой се излъже и даде от 1 млн и нагоре , просто да го носят на ръце , ще видите колко бързо ще огасне . Този е АДСКИЯ паляк и разглезен келеш

night_wolf1984
28.07.2016 18:44

от кога трабзон е гранд в Турция....та те немогат да бият Акхисар...най корумпирания отбор в света са !!!!

ArdaTuran10
29.07.2016 12:17

Щом Малоуда,Босингва,Оскар Кардозо са играли там,значи са гранд

nikolaigalata
28.07.2016 17:57

Лудогорец трябва да са много зле за да продават добрите си играчи . Те първо трябва да продадат още трима супер ,мега слаби подобия на играчи от състава си и това са :
Стоянов , Дяков и Минев .
Не знам как ръководството на Лудогорец не въжда че тези играчи просто спъват отбора , те са антифутболисти. Да ги подарят направо на някой друг български отбор , например някой опонент като Левски. Там с радост ще ги приютят.
Има и още слаби ,но те са нищо пред тези марди които на часа трябва да напуснат и да освободят място , понеже са в тежест на отбора ( меко казано ) .
Отбора ще си подобри играта чувствително ако се махнат тези тримата слабаци, приблизително с 40 % .
Други много слаби са Лукаш Саша и Препелица , но те просто бледнеят пред "уменията" на тримата "топ" футболисти .
Ако искат от Лудогорец да имат някакъв прогрес би трябвало ,най-малкото да не ги пускат тези никога в игра за да не се излагат повече .

sundza
28.07.2016 19:20

Още една издънка в Европа и ще продават и още как. От тези футболисти се очаква пробив и приходи от турнирите, а не поредна титла в БГ, която няма как да плаща високите им заплати. При най-много три поредни неуспешни опита за влизане в които и да е групи Домусчиев ще тегли чертата и е достатъчно интелигентен, за да прецени, че сметките не се връзват.