Атлетико Насионал спечели Копа Либертадорес (видео)

14:16
Атлетико Насионал спечели Копа Либертадорес (видео)
Колумбийският Атлетико Насионал победи с 1:0 еквадорския Индепендиенте дел Вале във финалната среща-реванш и за втори път в историята си след 27 години спечели „Копа Либертадорес“.

Преди седмица двата тима направиха 1:1 в Кито, но в този турнир правилото за голове на чужд терен не важи, така че и двата отбора се бореха за победа. 

За да стигне до финала, Индепендиенте елиминира няколко гранда - Коло Коло, Ривър Плейт, Бока Хуниорс и Пумас, но сега загуби след гола на Мигел Борха още в девета минута на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
29.07.2016 12:29

Хахаха, комплексарчетата цъкат минусчета! То друго не им остава, ама кучетата си лаят, а кервана си върви!

El_Fenomeno_9
29.07.2016 00:57

Какъв тотален крах е стигнал клубния футбол в Латинска Америка .... Тия дори в собствените си некадърни първенства не са грандове , какво да говорим за Копа Либертадорес ??? Не ги знам дали даже по 5-6 участия на кръст имат в невероятно славните си истории

Reyes_de_Europa
28.07.2016 16:59

Значи тия колумбийци ще трябва да бием на финала в Токио през декември.

Reyes_de_Europa
28.07.2016 21:16

И кои са тия 5 отбора ако не е тайна ? Само не ми казвай Барса, защото с 10 човека ги обърнахме на Камп ноу в последния ни мач, а отделно след нова година им стопихме преднина от 12 точки до 1 и едва не им измъкнахме титлата в най-силното клубно първенство. Не ми споменавай и Байерн че те станаха абонати на всички испански грандове и още сънуват кошмари от последния ни мач с тях. Не ми казвай и Атлетико че три поредни години ги спираме по пътя към ШЛ, а това не е случайност, а му се казва класа и манталитет, какъвто те нямат. И кои са другите два отбора ? А сетих се, това са Норич и Аякс ! Виж тях можеше и да не ги бием !

norwich_ajax
28.07.2016 19:26

Ше биете вие...тъпана. Късметлийци такива, най-незаслужилия шампион в историята сте. Имаше поне 5 по-добри отбора от вас, ама нали ви наредиха жребия до финала и там с редовния гол от засада. Бели смешници.