Лудогорец не успя да докопа Цървена звезда, орлите ще гонят дивото в Сърбия (видео)

22:56
Лудогорец не успя да докопа Цървена звезда, орлите ще гонят дивото в Сърбия (видео)
Българският шампион  Лудогорец усложни задачата си за повторно влизане в групите на Шампионската лига, след като завърши наравно 2:2 у дома срещу сръбския първенец  Цървена звезда в първи мач от 3-ия квалификационен кръг на надпреварата.
 
Представителят ни в най-престижния европейски клубен турнир бе по-добрият отбор през първите 45 минути. Но въпреки че имаха предимство до почивката, възпитаниците на Георги Дерменджиев не създадоха много чисто положения за гол.
 
Първата реална възможност за откриване на резултата се откри пред вратата на Цървена звезда, но Марселиньо стреля неточно с глава. В 17-ата минута натурализираният бразилец пак бе главно действащото лице в противниковото наказателно поле, но отново не се стигна до попадение.
 
В самия край на първата част на сцената се появи Джонатан Кафу. Полузащитникът на Лудогорец пое топката пред наказателното поле и демонстрира чудесна техника, размотавайки няколко човека, преди да опъне мрежата на сърбите.

Само три минути след подновяването на играта домакините бяха попарени от капитана на сръбския тим Александър Катай, който се измъкна от опита за изкуствена засада, излъга двама бранители на орлите и с точен изстрел изравни резултата. Това попадение разстрои играта на Лудогорец, като възпитаниците на Георги Дерменджиев започнаха да правят доста грешки в средата на терена. 
 
В 66-ата минута Гелор Канга получи много свободно пространство пред наказателното поле на разградчани и със страхотен изстрел от далечно разстояние даде преднина на на червено-белите. 
 
Домакините все пак намериха сили да отговорят на удара и стигнаха до изравнителен гол, дело на резервата Клаудиу Кешеру в 76-ата минута. Централният нападател получи добър пас от Козмин Моци и с точен удар оформи крайното 2:2. 
 
До края на срещата не паднаха повече голове и двата тима оставиха развръзката за реванша в Белград след седмица, като отборът на Цървена звезда все пак има предимство от два гола на чужд терен. 

1:0 - Джонатан Кафу ('43)
1:1 - Александър Катай ('48)
1:2 - Гелор Канга ('66)
2:2 - Клаудиу Кешеру ('76)

Състави:

Лудогорец - Стоянов, Натанаел, Лукас Саша, Дяков, Кафу, Минев, Моци, Пластун, Марселиньо, Вандерсон, Лукоки
 
Цървена звезда - Кахриман, Льо Талек, Канга, Катай, Моуче, М. Цветкович, Доналд, С. Симич, Рендулич, Ибанес, Фибел

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

coyb
27.07.2016 13:39

Предполагам,че ако Лудогорец отбележат първи в Болград,ще успеят да отстранят шампиона от Бари.

Amateur2017
27.07.2016 10:32

Не е добър турнирен резултат това, но не се е случила и някаква трагедия. Лудогорец си бяха по-активният отбор и с една щипка повече късмет в Сърбия се надявам дори и да си осигурят победата. Просто малко повече концетрация и късмет и ще стане. Успех!

Kireto1232
27.07.2016 13:14

Напълно съм съгласен ,Лудогорец е по-класния отбор и може да ги победи в Белград *smile*

RoSKo0o0
27.07.2016 09:44

Обективно - смазахме ги, но както всеки останал български отбор - нямаме защита. Това ни е бил винаги проблемът, затова и с 1-2 атаки ни вкарват 1-2 гола и ни отстраняват. Нямаме качествени защитници, които да не допускат подобни голове, но няма какво да се прави. Все пак вярвам, че ще успеем да победим в Сърбия! Успех!

GaLaxY94
27.07.2016 02:23

за кво говорите глупости, лудогорец имаха своите положения, но нямаха късмет просто... Последните 4-5години гледахме техни мачове и знаем с колко хъс играят, защо пък да не бием в Сърбия.. !

simon_66
27.07.2016 08:37

А защо пък трябва непременно да бият.. по-скоро трябва да търсят ранен гол, а по време на мача, в зависимост от развоя, да търсят и втори.. преспокойно и 2:2 им върши работа да стигнат до продължения, където всяка грешка може да се накаже. Аз съм оптимист за реванша, защото ако Лудогорец вкара първи, Звезда се отварят, а знаем разградчани колко обичат да играят на контри и с тях могат да съсипят опонентите си. Вчера Звезда точно така вкараха двете си попадения-след контри. Лудогорец са доказвали, че знаят как да бележат извън Разград и то не по едно попадение даже, а повече. Най-важното е Лудогорец да открие резултата в Белград и то възможно най-рано(до 15-20 минута), за да се стъписат белградчани и това да доведе до нови грешки. Вчера, ако голът за Лудогорец беше паднал в 30тата минута, а не в 40тата, тези щяха да се приберат с по-голям пасив със сигурност. Явно в тези срещи всеки допуснат гол влияе доста зле психически на дадения му опонент и на инерцията в играта му.. УСПЕХ орли и вярвам, че ще продължат напред.. явно винаги 3тия квалификационен кръг ще е сериозният препъни камък. Засега са го преодолявали винаги, но да видим след седмица *smile*)

nikolaigalata
27.07.2016 00:02

Забравих да спомена и още един слабфутболист Лукас Саша. Той също трябва да си ходи и то на мига , ако искат отбора да се представя по-добре. Всъщност ако тези 4 играча бъдат сменени за винаги със някакви нормални играчи , не от най-висока класа естествено, играта на лудогорец ще се подобри с до 50 %.
Те всъщност ги имат футболистите - Милан Борян на мястото на дебелия Стоянов
Венцислав Керчев ( юноша на 19 години ) , на мястото на Минев - бавноразвиващие се
Абел Анисе , на мястото на брадваря Дяков
И Върджил Мисиджан , на мястото на некадърника Лукас Саша


27.07.2016 02:03

Какво се случи драги фенове ? Мисията Луноходец е пред провал.

Teemo
27.07.2016 00:02

До коментар [@comment 1912983] от [@user AC_Milan_92_45]:

Има, има - наричат ги чорбарчета представящи се за варненски насрани еклерчета.

nikolaigalata
26.07.2016 23:48

Какво значение има че са българи , щом се спъват в топката ? Ако трябва целия отбор ще са само чужденци до един , щом няма добри българи. Всъщност все още има един .Аз ако съм собственик бих взел Бербатов. Поне в момента е свободен агент . Няма ли кой да им каже на Дерменджиев и Домусчиев ? Толкова ли не виждат елементарните неща ?

nikolaigalata
26.07.2016 23:41

Нарочно ли го правят или от съжаление ги държат тези тримата не знам .С толкова слаби футболисти като Дяков - Дърваря, Стоянов - Дебелия и Минев - Слабака , ще видим групите на Шампионска Ллига през крив макарон . Да ги подаряват направо, не да ги продават . Може на Левски , те обичат такива да ги събират. Те имат една дузина слаби играчи , ще си правят компания там .

sundza
27.07.2016 06:56

Кво пак Левски намесвате, бе, пак ние сме ви криви,че не знаете къде се намирате и след едно влизане в групите се помислихте за голяма европейска класа. Или щото оплюхте треньора на същия тоя Левски като ви каза, че никакъв фаворит не може да сте срещу "слабия" Звезда. Жал ми е за това равенство, но още по-жалко е да търсите вината навсякъде другаде, но не и в тая бразило-португалска селекция, която ви набиват от две години и която за тези две години показа, че е супер, но за мачовете у нас. Както казах, в Сърбия ще е много тежко, но не невъзможно. Със сигурност могат да докарат нещата поне до същия резултат, ако играят както играха първото полувреме. Успех!

nikolaigalata
26.07.2016 23:33

Жалко за добрата работа която свършиха през последните години и долу - горе добрия отбор който направиха с Лудогорец . От две , три години насам се чудя ,как е възможно при положение че се стремиш да подобряваш отбора с всяка година, да оставиш толкова некадърни и слаби футболисти в отбора . Говоря конкретно за най-слабите, това са : Дяков, Минев и Стоянов .
Те направо провалят отбора със нескопосаната си игра. Просто нямам думи . Явно пробват как ще се държи отбора с трима антифутболисти .
Само че те са слаби вече повече от 2 години . До пенсия ли ще ги държат . Нямам представа за какво го правят това и за какво си провалят сами отбора Дерменджиев и Домусчиев .

simon_66
26.07.2016 23:54

Стига си говорил глупости.. никой нищо не каза, когато Владо Стоянов извади същия удар от дистанция срещу Младост Подгорица, но сега като падна този гол и почнахте пак да го хокате..сезонът тепърва започва и е нормално играчите и на двата отбора да не са в оптимална форма.. Владо 2 мача нямаше почти никаква работа и днес си пролича, че се нуждае вече някой да подгрява ръкавиците му, лошото е, че той не спаси нищо, а допусна 2 гола.. първия беше супер добре насочен и мисля, че там вината е на Дяков, който беше последно финтиран от Касай, а и в центъра тръгна да се прибира много тромаво, Моци че беше супер изнесен напред и най-вече на Пластун, защото беше глупаво да скача на шпагат и да се неутрализира сам по този начин. Вторият гол също трябваше да бъде блокиран..забелязахте ли, че всички изстрели на разградчани бяха блокирани в последния момент, това си е добре издържана тактика, докато нашите допуснаха гол, до известна степен и вратарски, понеже Владо беше излязал леко напред, а и плонжира прекалено късно, макар и да направи по-скоро опит за плонж като умряла риба. Дяков направи безобразно слаб мач, заедно с Марселиньо.. знаеха, че Звезда ще наситят халфовата линия и не предприеха нищо в началото преди мача още.. това ме изненада, защото Лудогорец изнасяха добре топката 1-вото полувреме, но 2-рото зациклиха нещата тотално. Трябва по-наситена игра в центъра на реванша или атаки повече с бързи крила по фланговете. Дано измислят нещо креативно за реванша и да започнат мача по начина, по който се разви в последното гостуване на Партизан с бързите 2 гола за Лудогорец. И последно дано на реванша да играе Сисиньо.. класен е, а и ще придаде острота по фланга..за какво им е сигурност, след като днес точно затова пуснаха Минев, а пробиваха през цялото време сърбите през неговата зона.

jean11
26.07.2016 23:14

Ще гонят дядовия в Сърбия,нашите "дюнери"

Kireto1232
26.07.2016 23:04

Иначе и аз мислих ,че Лудогорец лесно ще победи Звезда ,но доста добре играха мишките от Сърбия ...

manunitedevils
26.07.2016 22:52

Много трудно ще е в Сърбия.

putopalo
26.07.2016 22:58

Едно 0:0 или 1:1,не знам защо всички бяха отписали звездашите,аз ги заковах на 4.5 коеф,ама ку*ец😢

Man_Red
26.07.2016 22:34

Ей го новия евро идиот

pr0pi
26.07.2016 22:47

Именно,а селянията я има в цяла България

putopalo
26.07.2016 22:44

Селянията е въпрос на манталитет,не на местожителство,сещаш ли се?

pr0pi
26.07.2016 22:43

Не може всички да са софиянци кат теб, сещаш ли се?

putopalo
26.07.2016 22:36

То това не е Европа,ТУЙ е Делиормана.

manunitedevils
26.07.2016 22:31

Има време да обърнат, има и втори мач, ама тея 2 гола на чужд терен много тежат.

ArdaTuran10
26.07.2016 22:26

Вратарски гол както и миналата година срещу Милсами,но с това шкембе толкова

norwich_ajax
26.07.2016 22:25

Жалко и лудите ще отпаднат... Нямаме футбол и това е. Лудогорец имат 3 пъти по-голям бюджет от Звезда и какво ?

pr0pi
26.07.2016 22:08

Не знам защо Моци беше толкова напред

manunitedevils
26.07.2016 22:02

Добре, че е Лудогорец да има тръпка за България в Европа. Надявам се догодина вече нещата да станат както преди.

pr0pi
26.07.2016 21:47

Давайте лудогорции ! Някой може ли да ми поясни колко кръга трябва да минат,за да влязат в ШЛ и как стоят нещата с ЛЕ ? *smile*

pr0pi
26.07.2016 21:57

Ясно,благодаря

123321
26.07.2016 21:50

Ако преминат през звезда им остава само плейофа за влизане в ШЛ, ако и него го спечелят влизат в групите.Ако отпаднат от плейофите ще играят в групите на ЛЕ, а ако отпаднат от Звезда ще играят плейоф за влизане в групите на ЛЕ.Там ако спечелят отиват в групите, а ако загубят отпадат от ЕКТ.

Ginekologaa
26.07.2016 20:59

аз пари няма да дам на диема [@link https://www.youtube.com/watch?v=tFvT9EORoko]

Kireto1232
26.07.2016 20:37

УБИВАЙ ,Лудогорец ! Щото много знаят сърбите и пеят ....

holigan4e
26.07.2016 20:32

[@link http://www.seirsanduk.com/?id=diemasport] за всички пичове дето нямат диемата...малко е смешно името , ама има има хубава картина.

123321
26.07.2016 22:28

Той човека едвам се отлепи от земята..*lol**lol*

night_wolf1984
26.07.2016 22:25

патладжана хубав гол вкара..а владо е станал 100 кила *smile*

night_wolf1984
26.07.2016 21:59

сайта е готин *smile*