Интер отново ще катастрофира в Шампионска лига

14:16
Интер отново ще катастрофира в Шампионска лига
Бившият спортно-технически директор на Ювентус Лучано Моджи заяви, че според него и през този сезон Интер няма да спечели Шампионската лига, тъй като в момента "нерадзурите" нямат функционираща халфова линия. Бившият шеф на "Старата госпожа" също така изрази мнение, че напускането на Златан Ибрахимович ще е фатално за шампионите на Италия.

" Интер е много силен отбор в момента, но в селекцията им има пробойни, които няма да им позволят да спечелят така желаната Шампионска лига. Диего Милито и Самуел Ето\'о са страхотни нападатели, но изглеждаха абсолютно изолирани в мача с Лацио за Суперкупата. Това говори за не добре функционираща средна линия. Докато Златан беше в Интер, той сам си изработваше много положения и това много помагаше на тима. Сега те имат двама уникални консуматори, които са състояние да вкарат общо 50 гола в Серия А и да помогнат на тима да спечели титлата. В Шампионската лига обаче, си мисля, че Интер, както обикновено, ще се провали", коментира Моджи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

smasheddd
25.11.2009 17:58

за мене Интер не са отбор при положение 4е не може в Европа да покзват таква игра 4е се едно са Левски,а пук в Италиа да ма4кат ... това има едно обяснение само и вси4ки са наясно с него ... Морати ВЪН *sick* *thumb_down* ина4е имат отбор но не и манталитет на победители *smile*

AnTONYo
17.08.2009 23:46

Интер са просто служебните и това е .Те могат да печелят ,само ,ако им го подарът *smile*

DuFkaTa
17.08.2009 16:30

За отбора бихме могли да поспорим *wink* Както пише в тази статия халфовата линия им куца

plamen_titan
17.08.2009 16:24

Единственото обяснение за провалите на Интер в европейските турнири е само едно-имат отбор,имат треньор,имат богат собственик,но НЯМАТ ДУХ НА ПОБЕДИТЕЛИ!!!

Оборете ме,ако греша *wink*

YAYA
17.08.2009 15:28

На Интер им трябва нещо като Роналдиньо когато беше в Барса, когато градеше играта и подаваше на Ето'о, а той следоватолно не спираше да вкарва
*wink*