Официално: Барселона преговаря за нападател на Бенфика

13:22
Официално: Барселона преговаря за нападател на Бенфика
Бразилският нападател на Бенфика Жонас Гонсалвеш Оливейра може да продължи кариерата си в Барселона, съобщи Тиаго Гонсалвес, агент на 32-годишния футболист.
 
"В края на миналия сезон с нас се свързаха представители на Барселона. Поласкани бяхме от техния интерес, тъй като той доказва, че Жонас проведе класен сезон. Интересът на Барселона е награда за успехите на Жонас в Бенфика, но моят клиент ще премине в Барселона, само ако предложението устройва и Бенфика, и Жонас", каза Гонсалвес пред "Globoesporte". 
 
Жонас бе определен за най-добър играч за сезона в Португалия в анкетата на спортните журналисти. Той вкара 32 гола (7 от дузпи) в 34 мача от португалския шампионат. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Luxury
24.07.2016 15:23

Нали ще взимат Вието от Атлетико.Този какво ще го правят?

katal0neca
24.07.2016 14:39

Еми то хубаво ама нали вече купихме Вието. Аз него не го виждам кога ще играе, пък камо ли, ако вземем и Жонас.

ilkoc
24.07.2016 13:45

Това ще е много добър трансфер за Барса, ако се осъществи, защото по-добре да вземат някой такъв по-възрастен и опитен нападател, който да помага на отбора им във важните моменти, отколкото да вземат някой 20 годишен като Вието и да го закотвят на скамейката и да му спрат развитието. Който и нападател да отиде в Барса няма как да е титуляр така че по-добре да е някой опитен, за да не закопават млади таланти на пейката.

ilkoc
24.07.2016 15:13

Неймар е много талантлив и добър футболист , но според мен това голямо медийно внимание около него в толкова ранна възраст спира донякъде развитието му, защото има още много накъде да се подобрява, докато стигне нивото на Меси и Роналдо. Той бележи голове в момента, но това е ,защото играе с едни от най-добрите футболисти в света и дори той да сбърка някъде веднага ще бъде поправена грешката му, но ,ако е той този ,който трябва да бута отбора не съм сигурен дали ще е толкова ефективен.

danialves2
24.07.2016 14:24

Абсолютно съм съгласен. Говореше се и за Ван Перси, който според мен е дори по-добра опция от Жонас.

night_wolf1984
24.07.2016 14:15

по добре да бяха намерили заместник на Неймар алчняка...и да го разкарат.... *smile*