Янев: ЦСКА ще е водещ фактор в първенството

18:12
Янев: ЦСКА ще е водещ фактор в първенството
„Изграждаме облик на отбор, който в действителност ще бъде водещ фактор в първенството.” Това заяви старши треньорът на ЦСКА-София Христо Янев преди утрешното официално представяне на тима в контролата с италианския Удинезе.

„Нека феновете да дойдат на стадиона и да ни подкрепят. Процесът по възраждането започна преди 1 година. Извървяхме този път благодарение на невероятната им подкрепа, те бяха зад нас във всеки момент и ни дадоха необходимата енергия и сила, за да спечелим Купата на България. Без тяхна помощ ние нямаше да сме клубът, който сме в момента. Призовавам всички фенове, които обичат ЦСКА и бяха с нас през изминалата година, сега да дойдат и да ни подкрепят на старта на първенството”,
„Продължаваме да търсим нападател без значение, че разполагаме с перфектен такъв в лицето на Преслав. Въпреки това сме длъжни да имаме добри футболисти на всяка позиция, за това имаме нужда от още един офанзивен футболист”

„Има много млади момчета, които са във втория отбор, който ще играе в Б група. Това е уникален шанс и възможност за тях да покажат своите качества и потенциал и то на професионално ниво. Това ще ни даде опции за в бъдеще за първия отбор. Ще има и футболисти от А-отбора, които пък ще играят и помагат на тима в Б група, защото такова е изискването. Това е най-нормалният процес във всеки голям отбор. Не трябва да се приема като нещо обидно или като нещо, което ще попречи на неговото развитие.”
„Очаквам треньорския си дебют в А група от доста дълго време. Подготвяме се, но ако кажа, че съм готов на 100 процента, ще излъжа. Аз съм тук, за да дам най-доброто, с което разполагам като потенциал, виждания и разбирания за играта и да го предам на моите момчетата. През цялата подготовка те бяха просто перфектни, което ми дава допълнителен стимул за работа”, добави още Янев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
22.07.2016 21:21

А верно,че янев е бил футболист и на двете ЦСКА....странно е как избра само,че оранжевото...за пари ли,за купи ли само той си знае *smile*ехехехе ...айде със здраве...и да знаете ЦСКА е само едно и то не е в А група !!!

rad011
22.07.2016 18:55

По скоро Литекс.

manutd_forlife
23.07.2016 07:55

Последното ти изречение е доста правилно и се отнася точно за ТЕБ. Една голяма бройка се върнаха, но естествено, че няма да го споменеш, не ти отнася, както и няма да се връщаш в другите теми, където ти се бе показано многократно, че ти хлопа дъската. Сега ще скочиш от тази тема и ще тръгнеш в друга, да коментираш, най-успешният клуб в странта ни. Много сме ви наранявали в миналото, но няма да ти се извинявам, че си комплексиран за това, бъдещето не изглежда по-розово за вас.

rad011
22.07.2016 22:49

И да Левски ще си играе на Герена.

rad011
22.07.2016 22:48

Хибрида взе базите на автентичния цска,но по документи са Литекс.На Ганчев не му се плащат дългове.

CFC_Forever
22.07.2016 22:10

Много ясно, че ще играем на "Герена".

j_mourinho
22.07.2016 22:09

Сигурно за това половината ви сектор се разпръсна, защото това е истинския Цска.Сигурно заради това и фракции като Офанзива, малките свине и червен младост се отказаха от този отбор.Защото е ''истинския''.Сто пъти ви се повтори, че това е Литекс и Чавдар, просто са взели името на Цска.Имат по-добро бъдеще от автентичния Цска и за това бяга избрани от Бойко Борисов за базите на клуба и стадиона.Не мисля, че има смисъл да ви се обяснява повече, простотията ходи по хората.

Sweetspot
22.07.2016 22:03

Аз те питам друго, щото миналата година мачовете с "Литекс" ги играете на "Герена", а с ЦСКА на националния, а това за титлите ако отидеш в музея на "Армията" където играе "хибрида" ще видиш, че титлите са 31, а не 4

rad011
22.07.2016 20:52

Истинския цска е във В група и е много вероятно да фалира за съжаление.А този хибрид не е цска.Доказателство е че хибрида има 4 титли.

Sweetspot
22.07.2016 20:18

А тоя "Литекс" на "Герена" ли ще го приемете като играете с тях или на "В. Левски", защото ако е на националния то това е ЦСКА, а не "Литекс"