Ивайло Йорданов: По нищо не отстъпвахме на ХИК

13:12
Ивайло Йорданов: По нищо не отстъпвахме на ХИК
Треньорът Ивайло Йорданов говори след загубата от ХИК с 1:0. Вижте какво е мнението му за мача и отпадането от Лига Европа:

"Много е тежко да се говори след такъв мач. Мисля, че по нищо не отстъпвахме на отбора на ХИК, дори имахме повече положения, но не успяхме да вкараме. ХИК отбеляза гол от статично положение и до края на мача се стремеше да задържи резултата, който ги устройваше", каза Йорданов.

"Тук е мястото да благодаря на всички футболисти на Берое, че се бориха мъжки. Отборът на ХИК играе вече в първенство, а нашето не е започнало. Всички футболисти се бориха и от показаното в двата мача трябва да се гордеят, но все още има работа, като трябва да надграждаме това, което сме постигнали досега. Трудно е да се направи отбор за кратко време, но всички в отбора – футболистите плюс треньорския щаб, ръководство и феновете, които бяха дошли тук, да направим така, че Берое да изглежда по по-добър начин във всеки следващ мач", допълни той.

"Искам да пожелая успех на ХИК в следващата фаза. Те са един добър отбор, не омаловажавам техния успех, но мисля, че ние имахме повече шансове и в двата мача", обясни Йорданов.

"Ще анализираме двубоя. Веднага след мача е много трудно. Не искам да кажа някои неща, за които бих съжалявал утре. Ще извадим своите поуки и ще ги споделим с играчите", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация