Пелето: Нищо фатално не е станало (видео)

09:10
Пелето: Нищо фатално не е станало (видео)
"Надявам се да продължим да вървим по този път, защото смятам, че с всеки мач се представяме все по-добре. Пропуски се правят. Нищо фатално не е станало, никой не е умрял. Аз съм спокоен за бъдещето, тъй като виждам потенциала в тези футболисти и смятам, че те могат повече." Това заяви спортният директор на Левски Станислав Ангелов след равенството 1:1 с Марибор.

"Не смятам, че имаше напрежение. Според мен днес момчетата играха добре. Завършени ситуации – понякога става, понякога не. За мен имахме повече шансове да спечелим мача в Словения. Днес изиграхме по-добър мач, но ето, че факторът домакинство се оказа неблагоприятен за нас."

"Гледаме трезво на нещата и се стараем да подобряваме качеството на нашата игра. Единствено лека тъга има в мен от това, че не успяхме да зарадваме хората, които дойдоха на стадиона."

"Според мен имаме много по-сериозен потенциал, от този, който показахме. Всеки ден гледам този отбор и знам какво могат играчите. Знам, че могат повече. Имаме неща, които трябва да подобряваме, концентрирани сме върху това, така че за момента не виждам смисъл да коментираме каквото и да било, направихме два нелоши мача. Има прогрес, който всички искахме да видим – сърцата игра, борба до последните минути, себераздаване. Днес не се получи", допълни още Ангелов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
22.07.2016 09:39

Да по скоро традиция...сега обявяваме нулева година...план 5-10 и смело напред....*lol**joking**lol**joking**lol**joking*

akdogg
22.07.2016 15:15

И аз така мисля. След някоя година като се класира отново за ЕТ. може да отбележи два гола от два мача срещу силен тим от Люксембург

j_mourinho
22.07.2016 12:10

Отбора има голямо подобрение и върви напред.Какво толкова фатално е станало?