Дежавю: Левски пак отпадна в началото (видео)

21:51
Дежавю: Левски пак отпадна в началото (видео)
Левски за пореден път отпадна в първия с мач от европейските клубни турнири. Сините направиха равенство 1:1 с Марибор в мач-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа, но след 0:0 в първия мач отпадат. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" бе под диктовката на домакините, но те не успяха да се възползват от повечето си възможности за отбелязване на попадения.

Франсис Нар бе точен в 22-ата минута, а Боян Йоргачевич в 29-ата минута спаси дузпа. Атмосферата на стадион "Георги Аспарухов" е страхотна, като 17 000 зрители мощно подкрепят сините, които имат нужда само от победа, за да продължат напред след 0:0 в първата среща.

Малко дете подгря публиката преди срещата, като се обърна към трите сектора - "А", "Б" и "В" с думите: "Харесва ли ви "Герена" да е пълен, ако е така всеки път, Левски няма да има загуба тук". Това изказване надъха препълнените трибуни, след което последва хореография на Сектор "Б" и началото на срещата.

Още в 5-ата минута Сашо Александров си изкара жълт картон, а в 8-ата минута Христов опита да затрудни Ханданович. Отново той в 15-ата минута със странична ножица бе близо до гол, но топката мина над гредата.

В 22-ата минута Нар се откъсна зад защитата. Крилото спря хубаво топката и технично се разписа за 1:0. Още при следващата атака в 25-ата минута Христов финтира защитник и стреля опасно, но Ханданович с крак изби. Последва удар на Таварес, който Йоргачевич спаси, а Аниете изпусна да вкара втори гол.

След грешка на сините Йоргачевич спаси вратата си от гол след удар на Таварес, топката попадна в Миливое Новакович, който стреля силно в горната греда. Коженото кълбо се върна в него, но Александър Александров го фаулира и беше отсъдена дузпа за гостите. Таварес застана зад топката и стреля силно, но Йоргачевич с отличен рефлекс изби и подлуди трибуните.

Роман Прохазка в 38-ата минута центрира остро, но Ханданович изби, а нападателите на Левски не стигнаха до топката, за да опитат да вкарат втори гол. В 41-ата минута Йоргачевич отново показа добър рефлекси. Сърбинът изби опасен удар на Каба под гредата от около 23 метра. Минута преди края на първата част Христов отново остана в добра позиция зад защитата на Марибор, но стреля в аут.

Второто полувреме започна с голям пропуск на Левски в 50-ата минута. Първо Роман Прохазка стреля с глава от три метра, но Ханданович изби. Топката попадна във връхлитащия Георги Костадинов, който удари лявата греда от пет метра.

Първата смяна бе в 55-ата минута, когато Врховец бе заменен от Вршич. Сините направиха  нов пропуск в 56-ата минута. Пиргов стреля опасно с глава, но Костадинов от няколко метра стреля с глава над гредата.

Домакините искаха дузпа за в 57-ата минута, когато Христов стреля, защитник изби с крак, а след това топката го удари в китката. Нар пък стреля в аут при добавката. Отново Нар секунди по-късно след подаване на Аниете стреля от външната страна на мрежата.

Костадинов получи жълт картон в 65-ата минута след фаул на границата на наказателното поле, който дойде след груба грешка на Сашо Александров. При центрирането Каба прати топката в аут с глава. Байде влезе на мястото Бохар и Марибор стана изключително офанзивен. Още при следващата си атака Александров закъсня отдясно, Новакович стреля с глава, а Йоргачевич спаси, но при добавката Таварес бе оставен непокрит и от 10 метра изравни.

Отлично центриране на Веселин Минев в 73-ата минута можеше да върне преднината на домакините, но Христов прехвърли вратата. Нападателят не видя, бе Ханданович бе напуснал очертанията на вратата.

Стартови състави:

Левски:
Йоргачевич, Пиргов, А. Александров, Нар, Де Нойер, Христов, Минев, Прохазка, Аниете, Ал. Александров, Костадинов

Марибор:
Ханданович, Ходжич, Янза, Шулер, Врховеч, Таварес, Хотич, Новакович, Кабха, Бохар, Шме

Левски - Марибор 1:1
1:0 - Нар, 21'
1:1 - Таварес, 68'


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
22.07.2016 12:17

Между другото и Берое отпаднаха снощи, защо в тяхната тема има само 5 коментарчета, а тука над 160 коментара, повечето от които няма смисъл да ги коментирам.Комплекса яко ги тресе хората.

j_mourinho
22.07.2016 12:08

До коментар [@comment 1911779] от [@user EBPA3UUDUOT_1_4]:

А ти приятелю, смятай колко си комплексиран от Левски, за да си запазил толкова много информация за Левски в компютърчето си.Защото същата тази информация написана по същия начин съм я срещал и по други места.Няма да споменавам и колко много профилчета имаш в сайта, за да си даваш плюсчета и минусчета на който поискаш.Твоята мъка е по-голяма от всяка друга.

bobygbg
22.07.2016 11:53

Българските отбори начело с тренера винаги разчитат на 60% късмет, 10% nублика, 20% качества и 10% каквото стане.

Dankata97
22.07.2016 10:20

И кво ся пак останахме с Лудогорец в ЕКТ а ? *joking* Най-мразения и оплюван отбор е единствения шанс умрелия български футбол да играе в Европа. Вече разбирам защо всички толкова ги мразите, защото са най-силния ни отбор и ще печелят титлата още 10 години подред, докато вие се псувате и кълнете кой от посмешищата наречени ЦСКА и Левски е най-добрия отбор *thumb_down*

j_mourinho
22.07.2016 12:04

Лудогорец далеч не са ''най-мразения и оплюван отбор''.

stimulant
22.07.2016 10:10

До коментар [@comment 1911788] от [@user EBPA3UUDUOT_1_4]:

Приятел спри се че като гледам роско и още няколко други индивида може да получат някаква криза ако продължиш да им ги нареждаш така ''постиженията'' *lol*

RoSKo0o0
22.07.2016 09:46

До коментар [@comment 1911788] от [@user EBPA3UUDUOT_1_4]:

Знаеш ли какво следва, приятелю? Твоята гибел, ти за мен вече не си човек. Толкова си съсредоточен в злобата си, че не ти остава време за самият теб. Ти си загубен, приятелю. Дано Бог да ти помогне.

nikolaigalata
22.07.2016 07:52

Ами аз написах и по долу. Не може да се разчита само на късмет, чудо и Господ . Ако не се развие отбора, тоест ако не се вземат по-добри играчи , този срам ще се повтаря всака година. Но те там горе, големите шефове са виновни. На тях явно им е достатъчно това да са посредствен отбор.

wengerout
22.07.2016 00:59

До коментар [@comment 1911779] от [@user EBPA3UUDUOT_1_4]:

Първо- такова е цялостното ниво на футбола. Дай пример за друг български отбор, който по това време е мачкал в Европа.

Второ- докато Левски е записвал тези резултати, ЦСКА са печелили КНК, КЕШ, ШЛ и ЛЕ.
За последните 10 години имате няколко мача повече в Европа от Шанхай Шенхуан.

Трето- някой от тези мачове дори не могат да бъдат класифицирани като резили, но да приемем, че всички са лоши резултати, в същото време Левски има и по-добри постижения в новите формати на европейските турнири от ЦСКА.

И последно - коментарът ми пак излиза, така сякаш сме европейски грандове.

Приемете, че нито Левски(аз си го признавам),нито ЦСКА (лошото е, че само вие си мислите, че сте европейски гранд) не са фактор в Европа и никога не са били.
Някой добри мача не правят изключение.
За това- ДА, Левски имат слаби резултати в Европа, редом с добри такива, но това е нивото и толкова са възможностите.
Не е като останалите български отбори да са се скъсали от титли.

Ще завърша кратко, точно и ясно - присмял се хърбел на щърбел.

Все едно фен на Ман Сити да каже, че Арсенал са евроидиотите на Англия.

SuperSizee
22.07.2016 00:25

Левски и ЦСКА не заслужават да продължават никъде, ако играят с една камара чернокожи човекоподобни. Това не са измислени отбори като Литекс, Лудогорец, Гигант Белене и тн. Тези отбори могат да взимат най-доброто от най-доброто в България и въпреки това разчитат на някакви кюмюри? От чернителките един не ми хареса какво направи, не искам да ги гледам футболисти от забравени от бога държави, които се намират в тежки политически конфликти и граждански войни,като Танзания, Конго, Нигерия, Судан и тн. Да видя един двамата, като Трика, Дембеле, Новакович, Бардон, Томашич, Тиаго Силва е супер за да вдигат нивото на другите, но тоя където ми е ритал в пясъка цял живот за какво ми е тук, да му изхранвам семейството, че нашите деца нямат майки и бащи някой от които са дали последните стотинки да му купят обувки за да е на стадиона и защитава любимата емблема?

wengerout
22.07.2016 00:17

Не искам коментара ми да прозвучи като мерене на пишки, кой е по-добър в Европа,защото и двата отбора са еднакво срамни.

Но не може да нападате Левски, наричайки ги евроидиоти само на базата на това, че преди 100 години сте играли един път в КЕШ и сте били 3,4 европейски гранда.

И вие сте пълна скръб в Европа.

Barca_Kahn
22.07.2016 10:50

Левски са наричани Евроидиоти, не защото ЦСКА са отстранявали европейски грандове а, защото Левски са отстранявани от всевъзможни незнайни отборчета. Да сравняваш Ман Сити за Англия с ЦСКА за България е смехотворно, както и Бойко Борисов каза левскар е, но ЦСКА са постигнали най-много. Пък аз не знам Ман Сити да са постигнали най-много има доста по-успешни клубове там .

StadobolGovnin
22.07.2016 00:09

До коментар [@comment 1911764] от [@user Barca_Kahn]:

Все така се по;учава!!

rimlianin
21.07.2016 23:57

С тези играчи толкова , не беше лошо представянето им в крайна сметка , 1:1 общ резултат , нищо критично нв виждам

mitaka
21.07.2016 23:54

До година пак с нови амбиции, и същите резултати !!!

WDale
21.07.2016 23:34

Браво на Левски! Голям мач, много билети, много фенове, зрелище! И двата ни отбора днес продължиха! Продължиха с традицията да се излагат като пълни смешници!

wengerout
22.07.2016 00:11

Кой се е изложил бе, бауш?? Ей така като почнат чорбарите да говорят, умирам от смях. Все едно всяко ваше участие в Европа е успешно и стигате поне до полуфинали. Айде ще ви е____ и комплексарите, стига глупости. Евроидиоти, вие какво сте направили в Европа в последните 10 години? Нямате срамни отпадания, така ли? Ако някой, който не е гледал футбол чете коментарите ви, ще си помисли, че когато ЦСКА участват в Европа, стигат поне до полуфинал. Да не говорим кой друг бг отбор ще напълни стадиона за марибор...

Ordinary
21.07.2016 23:32

До коментар [@comment 1911720] от [@user sakata_97]:

*lol**lol**lol**lol*

nikolaigalata
21.07.2016 23:11

Няма смисъл да се карате, да спорите и да се плюете . Просто нивото на отбора е такова , Такова е не заради играчите или заради феновете, а заради шефовете . Те искат Левски да стои на това ниво просто .За жалост гледах пълна пародия на футбол, както и очаквах. Не очаквах само Марибор да са толкова слаби. Сами си дайте сметка Левски колко са добри. Дори и да бяха минали в следващия кръг , какво очаквахте да се случи , пак чудо ли ? Не може да разчиташ само на чудеса ,късмет и Господ във футбола. С такива слаби играчи е напълно нормално да се случи това. А за да се променят нещата към по-добро трябва горе шефовете да вземат правилните решения. А те като си мислят само за това колко пари ще изкарат от този мач от билети ,а не инвестират и грам във бъдещето на отбора, какво може да се очаква ?

krasen_g
21.07.2016 23:00

Винаги съм мислел, че в Левски има нещо сбъркано! Не може да имаш финансите, многопосочна подкрепа, изконния ти враг административно да е премахнат, шефа и на черното и на бялото тото да е при теб, дисципа след всеки мач да не те вади от групата ( не че няма защо) , А ТИ ДА СЕ ГОРДЕЕШ С" ПУБЛИКА, ИГРАЧИ И ИГРАТА"! ТОВА Е МАЗОХИЗЪМ ОТ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ!

earthsea
21.07.2016 23:08

Нали,и аз това си го мислел!Голяма ЕНИГМА сме*wink*.

Di_Canio
21.07.2016 22:51

С оглед на ситуацията няма от какво да се срамуваме!Нито от публиката, нито от играчите, нито от играта която показаха момчетата.Нека малките душици продължават да пишат срещу нас.Явно сме голям трън в задната ябълка на много хора, което казва много.

akdogg
21.07.2016 22:59

По-скоро хората ви съжаляват за това, че вие мислите, гледате и се храните със "задната ябълка"

krasen_g
21.07.2016 22:50

До коментар [@comment 1911720] от [@user sakata_97]:

Обяснителния режим е първото доказателство, че осъзнаваш, че нещо не е наред...

Red_Manc
21.07.2016 22:49

До коментар [@comment 1911720] от [@user sakata_97]:

Абе това е Кристиян от Разград ! Не се забърквай с него, много е опасен.*lol*

WDale
21.07.2016 23:52

И за кво точно ревеш? Мазохизъм? Аз предварително да си кажа някой да не ме набеди за ЦСКА-р... От поне десет години БГ футбол не гледам. Чат-пат ей така за ШЛ/Лига европа. И всеки път съжалявам. После идвам в темите на отбора и се смея на хората, които си слагат присърце поредния резил на скъпоплатени путкоебачи, които умеят да играят само на дансинга в дискотеката. Ама то вие сте си виновни, че си губите времето със загубени каузи. Фен на отбор, окей, добре... ама когато има нещо отсреща. От години наред няма нито желание, нито усърдие в тоя отбор (или който и да е друг БГ отбор!), та защо въобще си хабите нервите с тази слаба продукция?!

krasen_g
21.07.2016 23:38

Кервана си върви, говедото мучи....

Red_Manc
21.07.2016 23:36

И особенно да ни търсят провалите, докато ние си дерем гърлата на стадиона.

krasen_g
21.07.2016 23:16

И Левски не се постара в годините назад това да е така?!

Luxury
21.07.2016 23:11

Истината, брат е, че повечето хейтъри гледат мача, не защото играе български отбор в евротурнирите, а защото само чакат с трепет "ЛЕВСКИ" да отпадне..Жалка работа..

Luxury
21.07.2016 22:41

Ей, само злобни комплексари коментират..!!! Въпреки че отпаднахме, то ние си имаме поне отбор и той винаги ще е в нашите сърца !!! "Герена" отново ще е пълен и ще се наслаждаваме на нови европейски битки !!! И защо да сме евроидиоти, като отпаднахме от отбор, който е по-добър от нас? Стига с този хейт и омраза и нека всеки си гледа отбора ! САМО ЛЕВСКИ !!!

Luxury
21.07.2016 22:38

По-добрият отбор отпадна..Факт! Изпуснахме много положения, в които трябваше да вкараме втори гол.Реално Марибор вкараха с единственото си положения в мача.Не сме готови още за Европа, но поне Левски доказа, че е един качествен отбор срещу силен съперник като Марибор.Съдията същото изигра важна роля с решенията, с които ощети Левски..Въпреки всичко САМО ЛЕВСКИ и продължаваме напред!

Ginekologaa
21.07.2016 22:35

Някой друго да е очаквал в момента има само един отбор в България на ниво

rad011
21.07.2016 22:31

До коментар [@comment 1911704] от [@user Ordinary]:

После ми викаш.че не си се радвал,че Левски отпадна.Много си жалък.*lol*

Di_Canio
21.07.2016 22:27

Надиграхме ги, а те ни вкараха с първото си положение. Даже не беше положение, а центриране, рикошет и после Таварес не сбърка. Отпаднахме защото ни липсва майсторство пред гола. Ако бяхме вкарали втори гол, мачът свършваше.Показахме, че сме качествен отбор и имаме шанс да направим нещо голямо през този сезон в първенството.Само Левски и никакво отчаяние.Може би е за добро това отпадане, защото наистина не сме напълно готови за Европа.Няма да коментирам съдията в колко положения ни ощети.Пак казвам Само Левски и само напред.

akdogg
21.07.2016 22:35

Даже нямаха и положение. Македонеца би алт топката се отби от гредата на Марибор и се оплете в мрежата на левски

Sweetspot
21.07.2016 22:26

Това с подкрепянето на българските отбори освен твоя е пълна простотия, не знам някой испанец фен на Реал да подкрепя Барса или обратното, това не ти е национален отбор

ivelinkata
21.07.2016 22:26

Български отбор не трябва да играе извън пределите на страната си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reuters
21.07.2016 22:17

Абе еи рога, осъзнавате ли, че, ако ЦСКА, Литекс и Локото бяха в първевството евроидиота за никъде нямаше да се класира. Този мач ви беше подарък.

j_mourinho
21.07.2016 22:20

Сигурно през изминалите години, когато Левски се класираше - ЦСКА, Литекс и Локото ги нямаше.Ейй ще ме побъркате от смях тая вечер.Бива простотии ама вашето е наглост вече.Все едно Левски са виновни, че тия три отбора не са били в А група.

j_mourinho
21.07.2016 22:17

До коментар [@comment 1911684] от [@user Barca_Kahn]:

Какви '' Мура и Зимбру'' те гонят тебе бе приятел?Казах ти спри да ми пишеш.Кога съм споменавал тези два отбора?Провери ми коментарите и ми покажи, защото аз се подигравам на ЦСКА за припознаването на Литекс, а не защото са отпаднали от някъде.Всеки български отбор отпада и е слаб в момента с изключение на Лудогорец.Спри да ми пишеш ти казах, излагаш се много.

Luxury
21.07.2016 22:46

Можеш да разбереш интелекта на хейтърите по писанията им.Аз лично като левскар, се радвам на всеки един международен успех, на който и да е български отбор, дори и на бившия ЦСКА, защото преди всичко сме българи.

Barca_Kahn
21.07.2016 22:21

Barca_Kahn 35721 юли 2016 [16:02]#11 0:3 До коментар [#4] от j_mourinho: Някак си не ни отива на футбола да говорим за другите отбори, колко са слаби при положение, че нашите са си пълна скръб. И Левски и ЦСКА и останалите са отпадали от отбори, далеч по-слаби от Абърдийн. Така че нашите отбори могат да са всичко друго, но не и по-спокойни от евентуален уж по-лек съперник, защото като изключим Лудогорец не мисля, че за останалите отбори в България може да има лек съперник.

DuX4o0
21.07.2016 22:17

До коментар [@comment 1911686] от [@user j_mourinho]:

Може и да падам на тяхното ниво,но такива са ми принципите.Отнасям се с хората така,както те се отнасят с мен.Как да е.Относно мача,изпуснахме ги.И тяхната дуспа,лично според мен трябваше да бъде придружена с директен червен.Как да е.Нищо.Само Левски *smile*

Red_Manc
21.07.2016 22:47

Зарежи братле. Само като ги видиш какви дребни душици са и няма смисъл да им обясняваш. Няма значение резултата аз винаги съм в Сектор Б и си подкрепям отбора !

Luxury
21.07.2016 22:42

Прав си, но по този начин се принизяваш на тяхното ниво.Нека си хейтва, а ти не му обръщай внимание, защото все пак това търси..*smile*

Red_Manc
21.07.2016 22:14

То затова футбола и държавата ни е на това дередже. Как може да има хора които се радват на загуба на български отбор ? Заклет Левскар съм, но дори и Цска и Ботев ( двата ни най - големи врагове) да играят в ЛЕ съм за тях ! Няма значение, че отпаднахме, заради тази публика Левски ще пребъде !

RoSKo0o0
21.07.2016 22:12

Искам също да кажа, че Касабов е най-лошият коментатор! Със сигурност аз бих ви накарал да залепнете пред телевизорите. Той не само, че не влива емоция, когато коментира, но също така и май гледа друг мач. Особено за първата дузпа, където защитникът на Марибор я спря с ръка... повториха го 4 пъти, видя се всичко ясно и той каза "Не видях добре от повторението, дали имаше игра с ръка"! Браво, Борка! "Леймовете на върха, а добрите тънем в киша!" *smile*

manunitedevils
21.07.2016 22:12

Успех на Лудогорец. Дано те имат късмет. Със сигурност обаче българския футбол трябва да се промени, а и мисленето на феновете.

ogi999
21.07.2016 22:10

Не гледам БГ отбори особено, но определено Левски игра добре и имаше доста футболни неща в играта им. Надявам се и Лудогорец да играе силно и да влезе в ШЛ.....явно не е толко зле положението с БГ футбола има светлина при наличието на качествени тренери, които да им дадат заряд и дух.

reuters
21.07.2016 22:21

Личи си, че не гледаш, както сам отбеляза.

Daley_Blind
21.07.2016 22:06

До коментар [@comment 1911650] от [@user wengerout]:

Много точен коментар!*smile*

AC_Milan_92_45
21.07.2016 22:05

Както почти винаги става, с нашите отбори, постигат изгоден резултат там, тук доминират и накрая се давят прави.

Red_Manc
21.07.2016 22:04

Достойно представяне от момчетата. Само Левски !

manunitedevils
21.07.2016 22:04

Доста възможности изтърваха Левски, като цяло във футбола почти винаги става така, ако не вкарваш, ти вкарват. Ако бяхме вкарали 2ри гол още докато водехме мача щеше да е много по различен.

Barca_Kahn
21.07.2016 22:03

Кой беше коментатор на мача ?

Barca_Kahn
21.07.2016 22:11

Разликата е, че Сокачев пищи на всички онзи толкова се старае да е изкуствено интересен, че се олива. В началото му се получаваше, но вече изкуственото му цикане си личи.

Barca_Kahn
21.07.2016 22:09

Да да вече ми е ясно, този го знам по-пристрастен от него няма. Когато коментира мачове в които е неутрален се справя добре, но когато коментира мач на Реал, Байерн или Левски се улива в пристрастията.

katal0neca
21.07.2016 22:07

Борис Касабов. Фен е на Левски, Реал Мадрид и Байерн и винаги, когато коментира техни мачове се вживява малко повече, но е нормално. Дори да не беше фен на Левски е нормално да подкрепя българския отбор. Все пак да не забравяме преди 2 сезона Сокачев как пищеше, когато Лудогорец вкарваше.

Red_Till_Dead
21.07.2016 22:01

100 години европейски идиот *beer**lol**lol*

DuX4o0
21.07.2016 22:12

Не съм съгласен.Аз лично от тука нататък ще държа твърдо за Цървена и ще се радвам Лудогорец да отпадне..Не може тоя тука някви техни да ми плюят по Левски и после да им подкрепям отбора в Европа *smile* Не говоря за конкретния коментар на,който си отговорил,а тези по-долу *smile*

j_mourinho
21.07.2016 22:11

Явно го е срам...

Red_Manc
21.07.2016 22:10

Той е чорбар, но си е махнал Цска от фен зоната.

j_mourinho
21.07.2016 22:09

Да се радваш, че български отбор е загубил е признак на глупост! Да сте живи и здрави, никога няма да се оправим заради антибългарите в тази страна.

RoSKo0o0
21.07.2016 22:01

Честно казано, започвам да съм вече "ЗА" видео повторенията... преди си виках "то така няма да е интересно, човешките грешки бла-бла.." да, ама то в последните години съдийските грешки не само станаха ежеМАЧИЕ, но и решават изходите от мачовете... тъжно е!

Manchester_Red
21.07.2016 22:00

Словенците ни отстраниха с късмет, не с игра. Първото полувреме ги размазахме, но второто изпуснахме 4-5 чисти положения, с които можеше да решим мача, не ни дадоха чиста дузпа за игра с ръка, усеща се липсата на класен нападател, но въпреки това играчите се раздадоха, публиката беше невероятна! САМО ЛЕВСКИ!!!

123321
21.07.2016 21:59

Уинър това беше втори, а не първи кръг....

Barca_Kahn
21.07.2016 21:57

До коментар [@comment 1911633] от [@user 123321]:

Превъзбудени сте и слушате коментатора, който беше прекалено пристрастен.

Barca_Kahn
21.07.2016 22:01

Българин е но това му е работата при всяко съприкосновение търсеше фаул за Левски корнер за Левски. Трябва и да си малко обективен поне, като си на работа не да крещиш, като фен и да бъркаш и зрителя.

j_mourinho
21.07.2016 21:58

Все пак е българин бе...какво искаш да стане?Сигурно искаш да вика за Марибор, да не го заподозрат, че е фен на Левски.Спирай да пишеш глупости, че цял ден се излагаш.

katal0neca
21.07.2016 21:56

Язък за добрата игра и в 2-та мача. Много пропуски, много нещо в този мач. Нямахме късмет просто. Ако продължат да играят така сърцато и в първенството може и да постигнем нещо.

rad011
21.07.2016 21:58

Дано,че скоро не съм виждал нашите да играят така добре.Единствено ще ни трябва повече късмет.

Ordinary
21.07.2016 21:56

Казах ви, говеда, че ще отпаднете.На 100 % бях сигурен , че ще отпаднат говедата.Честито на Марибор.*lol*

DuX4o0
21.07.2016 22:08

Абе ти да не си новия Венци Стефанов ?

Ordinary
21.07.2016 22:08

Проблем?*beer*

Red_Manc
21.07.2016 22:06

И сега осмисли ли си живота като позна ?

Ordinary
21.07.2016 21:59

Не се радвам, просто познах , че ще отпаднете.*wink*

j_mourinho
21.07.2016 21:57

Радваш се, че българи отпадат от Европа?От това по-жалко няма.

rad011
21.07.2016 21:56

Дано тези ги размажат в следващия кръг!

Reyes_de_Europa
21.07.2016 21:55

"Тоя филм вече сме го гледали. В София мача е 1-1".
Това съм коментирал в темата след първия мач. Явно е имало защо да имам усещането че точно така ще се развият нещата.

j_mourinho
21.07.2016 21:55

По-добрия отбор отпадна, нямам думи просто.

RoSKo0o0
21.07.2016 21:55

Какво беше това, братя? Втората дузпа, за мен имаше чиста дузпа, тъй като го дръпнаха назад, но първата? Стига де... страничния беше там... с ръка на сърце мога да кажа, че тук единствено и само съдията ни извади *smile*

123321
21.07.2016 21:56

Абсолютно съм съгласен.

wengerout
21.07.2016 21:54

До кога ще имаме по един мач в Европа на сезон??
До кога????

Онези от Стара Загора и те са аут и остават само Лудогорец.

Отново отлична година на българските отбори в Европа.

Ordinary
21.07.2016 21:58

Както и преди съм казвал - само Лудогорец може да постигне нещо в Европа, а останалите толкова си могат.

rad011
21.07.2016 21:54

Деба тез с единствената си възможност ни вкараха.Жалко за Левски,много добре играхме,ама нямахме късмет.Дано се представим добре в А група.

Barca_Kahn
21.07.2016 22:02

То коментатора каза, че има фаул в атака ти дузпа търсиш точно за това говоря.

rad011
21.07.2016 22:01

Бе я млъквай,никakва дузпа нямаха тогава.

kapitana123
21.07.2016 21:59

На Марибор не им дадоха втора чиста дузпа (след рамо в рамо пада защитник и прегръща топката) та не е като да нямаха повечко възможности - нека сме обективни

Daley_Blind
21.07.2016 21:52

Жалко за левскарите ! Бяха по-добрият отбор и заслужаваха да продължат, но сами са си виновни.Много положения изтърваха..

Barca_Kahn
21.07.2016 21:52

Казах ви, че 0-0 като гост не е добър резултат, но се радвахте. Нищо изненадващо като цяло нова издънка.

Daley_Blind
21.07.2016 21:49

До коментар [@comment 1911622] от [@user Barca_Kahn]:

Няма защо да е пристрастен.Дузпата си беше това.*smile*

Barca_Kahn
21.07.2016 21:50

Никаква дузпа, никакво нарушение, нормално единоборство.

petq1914
21.07.2016 21:32

Венцито пак се прояви. Не става нищо от това момче

Daley_Blind
21.07.2016 21:31

Когато неможеш да вкараш ще ти вкарат.За мен левскарите приключиха участието си в ЛЕ.Все пак дано греша!

katal0neca
21.07.2016 21:31

Многото пропуски си казаха думата, Боян направи няколко невероятни спасявания, но този път нямаше какво да направи. Така е във футбола като не вкараш ти вкарват. Има още малко време, но тоя гол просто ги съкруши играчите. Определено ние заслужаваме повече да се класираме.

nikolaigalata
21.07.2016 21:31

Пълна пародия , както и очаквах. Не очаквах само Марибор да са толкова слаби. Сами си дайте сметка Левски колко са добри. Дори и да бяха минали в следващия кръг , какво очаквахте да се случи , пак чудо ли ? Не може да разчиташ само на чудеса ,късмет и Господ във футбола. Стакива слаби играчи е напълно нормално да се случи това.

Reyes_de_Europa
21.07.2016 21:27

Логичното изравняване на Марибор не закъсня. Е сега вече ще стане мач защото ще се играе на всичко или нищо.

manunitedevils
21.07.2016 21:13

Голям натиск на Левски, но малко късмет трябва! Заслужаваме победата!

Ordinary
21.07.2016 21:01

Добре , че беше Рогачевич.През второ очаквам обръщалка от Марибор.

Daley_Blind
21.07.2016 20:56

Голям Йоргачевич за Левски! Добро полувреме за Левски, в което имаше от всичко.Гол, греда, дузпа, положения.Айде, успех през второто полувреме.Дано вкарат втори гол.

j_mourinho
21.07.2016 20:59

Гол, греда, дузпа и много положения, а за някои хора мача е бил скучен...няма какво да добавя повече.

j_mourinho
21.07.2016 20:53

Изпуснахме много шансове!Марибор също удариха греда и изпуснаха дузпа, но като цяло мача върви доста интересно.Дано вкараме втори гол, защото словенците натискат здраво и ни държат под голямо напрежение.

Amateur2017
21.07.2016 20:49

На мен пък през seirsanduk ми върви като пушка *smile*

Иначе Левски са много далеч от класирането. Още един гол поне и тогава може да има някакво малко спокойствие. Че предвид нулевото равенство от първия мач, то 1:0 е точно никакъв резултат. Но определено играят доста добре и това радва.

nikolaigalata
21.07.2016 20:38

Все едно гледам селски мач. Напомпаха му рейтинга на мача и чак по БТВ го дават . Големия мач. Все едно играем с Реал Мадрид

j_mourinho
21.07.2016 20:54

Ти отново ли се показа от дупката си?И кое му е селското на мача, ти сигурно си очаквал финал в Шампионската Лига.

petq1914
21.07.2016 20:43

Абе леш, гледай кво се вика обстановка. Има си гол в мача има си и дузпа и да не казвам колко пропуски особено на наще. А да не забравяме и греда. и всичко за полувреме.

danialves2
21.07.2016 20:40

ИграеМ? Като гледам си "фен" на компанията за кренвирши.

manunitedevils
21.07.2016 20:34

Картината насича ли ви понякога или е от моя кабелен оператор?

petq1914
21.07.2016 20:40

картината си е супер, особено на HD-то

danialves2
21.07.2016 20:31

Имайте малко търпение. Христов се доказа като много надежден играч след пристигането си в Левски. Стига сте мрънкали, отново ще почне да вкарва.

Amateur2017
21.07.2016 20:27

Абе хора, по коя ТВ дават мача?

Amateur2017
21.07.2016 20:30

Супер сте, мерси! Всички канали извъртях, само бТВ не видях и то точно там *smile* Мерси и дано нашите хора продължат. Кофти за Берое, че падат.

RMCF_1902
21.07.2016 20:29

БТВ.

petq1914
21.07.2016 20:28

бтв

petq1914
21.07.2016 20:26

тоя Христов много дразни с вечните си пропуски. Йовов две