Сините гледат екшън преди реванша с Марибор

11:46
Сините гледат екшън преди реванша с Марибор
На екшън преди екшъна. Това бе част от програмата в последния ден преди реванша от II предварителен кръг за влизане в групите на Лига Европа срещу Марибор за футболистите на Левски. Довечера от 20:00 часа на стадион “Георги Аспарухов” те излизат срещу словенския тим след нулево равенство в първата среща.
 
Наставникът Люпко Петрович отново заложи на тренировка преди обед, а не в часа на срещата или около него. На заниманието бяха отработвани тактически варианти за мача и статични положения.
 
Следобед левскарите отидоха на кино. Те изгледаха фантастичния екшън “Денят на независимостта: Нова заплаха”, съобщи електронното издание на "24 часа".
 
На “Герена” няма никакви проблеми от здравословен характер. Очаква се Люпко да започне със състава от мача в Словения. Там “сините” изглеждаха, може би учудващо и за най-верните им фенове, изключително стабилно и пропуснаха да си тръгнат с победа след пропуски в последните минути. Като се изключи централният бранител Димитър Пиргов, същите играчи ритаха за Левски и през миналия сезон. Люпко обаче явно е поработил сериозно с тях по време на лятната подготовка.
 
На черната борса билетите за Левски - Марибор пък минаха вече границата от 100 лева. В популярен сайт за продажби пропуск за сектор “А” от 30 лева, каквато е най-високата цена на талоните за мача, се предлагаше за 111 лв. Най-евтините от 7 лв. са с варианти за натрупване на печалба от 40 до 50 лв. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация