Петрович преди Марибор: Трябва ни нападател като Гонзо

19:51
Петрович преди Марибор: Трябва ни нападател като Гонзо
Люпко Петрович е почти наясно със състава на Левски, който ще излезе утре в реванша срещу Марибор. Сърбинът каза на брифинга преди двубоя, че има известни колебания само за един или двама футболисти.

"Със стартовата единайсеторка съм готов съм горе-долу, както казвате българите. Може би само за един или два поста се съмнявам. Резултатът от първия мач (0:0) не е лош, но дава право и на двата отбора да продължат. Преди първия мач Марибор бе фаворит, а сега шансовете са 50 на 50. Очаквам публиката да ни даде импулс", заяви Петрович.

Опитният специалист се надява футболистите му да изиграят добре тактически мача, да се борят мъжки и да спечелят сблъсъка. Според Петрович няма никакво значение дали ще се играе офанзивно или дефанзивно, важното е Левски да преодолее Марибор. Петрович също така призна, че е имал малко време за подготовка - четири седмици, а по принцип са му нужни минимум шест седмици, за да е 100% готово всичко. В отбора няма контузени футболисти, с изключение на Хуан Деса, който по думите на треньора е пристигнал късно, затова се е контузил. Люпко не скри, че му липсва играч като Георги Иванов-Гонзо, който може сам да реши даден мач.

"Гонзо можеше да отбележи гол във всеки момент, да побегне, или пък да изработи дузпа", каза с носталгия сърбинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
21.07.2016 01:31

Прав е стареца , не само техническите качества са важни , но и самочувствие , хъс , борбеност ... Последния такъв нападател на Левски беше Гарата !!!!

rimlianin
20.07.2016 23:31

Еми връщай го направо него във игра , малко старичък вече , ама той и без това за друго не става

putopalo
21.07.2016 00:02

И ти освен за трол,за друго не ставаш,💩

j_mourinho
20.07.2016 20:42

Не е ли доволен от Венци Христов и Бабатунде *lol*