Лупи кани Тодор Батков да печелят дело срещу ЦСКА!

09:10
Лупи кани Тодор Батков да печелят дело срещу ЦСКА!
Двама футболни босове, които до скоро се държаха за гушите, са на път да се съюзят!

Кошмарът на "червените" фенове и бивш президент на ЦСКА Александър Томов е поканил шефа на Левски Тодор Батков да води делото на Лупи срещу "армейците", твърди "Тема Спорт".

Това не е поредното психическо разстройство на Томов, който в моменти на подобни затъмнения започваше да съди УЕФА, БФС и всякакви други институции, но винаги удряше на камък, защото само той виждаше в себе си правдата, при положение че не плащаше никъде и никога навреме. Доскорошният "червен" шеф е решил, че трябва да прибере още три милиона лева от ЦСКА във вид на комисиона за това, че е продал клуба на "Титан".

Именно поради тази причина Томов се нуждае от юридическа помощ и е решил да се обърне точно към доскорошния си враг Батков, когото също плашеше със съд. Лупи обвини Батков, че именно синият бос е виновен за изхвърлянето на "армейците" от евротурнирите и всички последвали злини.

Предлагаме ви под формата на линкове част от помията, която Батков и Томов изливаха един върху друг до скоро:



Тодор Батков призова президента на вечния враг ЦСКА Александър Томов на публичен диспут, на който да се реши непрестанния от доста време насам спор между двамата босове.


"Плащал ли е в последните пет години заплати кеш? Укривал ли е данъци? Правил ли е заменки – земи и гори? Да информира за всички транзакционни договори с Майкъл Чорни."


Въпроси към г-н Тодор Батков: Вече няколко месеца се води широка атака срещу ПФК "ЦСКА" ЕАД...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BlueAvalanche
26.08.2009 15:07

Въпреки че отбора на моето сърце е Левски,тоя боклук еба мамата на цска,които имаха страхотен отбор по онова време(ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ АКО тОМОВ НЕ БЕШЕ КУПИЛ ТОЛКОВА МНОГО ФУТБОЛИСТИ С ТАКИВА ЗАПЛАТИ ДОТУК НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ).Ако има и капчица истина в тази статия то,Лупи е най-големия боклук стъпвал в цска,ако Батков се навие значи е изключително прост.

lubo_309
17.08.2009 12:51

Лупи, няма пари за яденето и пиенето дето консумира, пък камо ли за адвокат Т.Б. *sick*

Kalinho
17.08.2009 11:31

ей тва е да си нагъл и да нямаш грам достойнство

Stafako
17.08.2009 11:24

Тоя кретен пре*ба отбора и сега с цялата си наглост иска да ги съди. *evil*

bos
17.08.2009 10:06

Лупи п дайте го на нас Браво Томов изпечен мошенник и закона не може да те повали

torres_228
17.08.2009 09:18

Хахахахаха, стара лисица е тоя Лупи ! Какъв смях само.. *joking*