Йовов: Левски трябва да атакува Марибор

10:18
Йовов: Левски трябва да атакува Марибор
Бившият спортен директор на Левски Христо Йовов заяви, че Марибор не е толкова страшен. Той посочи, че сините трябва да атакуват утре, за да елиминират съперника.

"По-добро стечение на обстоятелствата едва ли може да има - чудесен резултат от първия мач и пълен стадион, който ще подкрепя отбора в реванша. В четвъртък ще разберем каква е силата на Левски. Защото на "Герена" сините ще трябва да атакуват, да правят и градят играта. Левски показа в първия двубой, че умее да играе като отбор, сега остава да започне да напада", заяви Йовов, цитиран от "Тема Спорт".

Реваншът от втория квалификационен кръг срещу словенците е утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Вчера и последните пуснати в продажба билети бяха разграбени. В интернет веднага се развихри черна борса - талоните се търгуваха на цени 6 пъти по-големи от но-минала им.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
20.07.2016 13:36

Лошото е, че нямаме отбор за такова масирано нападане, каквото явно се очаква и ще бъде грешка, ако се прави точно това. Но аз вярвам, че Люпко ще заложи на по-правилното, а именно повече владеене на топката и постепенно нападение.