Дерменджиев: В Подгорица ни чака тактически двубой

08:41
Дерменджиев: В Подгорица ни чака тактически двубой
Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е категоричен, че футболистите му не могат да са спокойни преди реванша с Младост Подгорица. Според него резултатът 2:0 е коварен и предразполага за отпускане, което няма да доведе до нищо добро, съобщава "Тема спорт".

"В никакъв случай не може да мислим, че сме си свършили работата. Спокойствие не бива да има. Разполагаме с комфортна преднина от два чисти гола, но има още 90 минути, които трябва да се изиграят. Мисля, че 2:0 предразполага за отпускане. Истината е, че не ни чака лек мач в Подгорица. Двубоят ще бъде по-различен от този в Разград, защото Младост сега е домакин и понеже губи в резултата, ще направи всичко възможно, за да промени нещата. Ние обаче сме готови за сблъсъка. Казах и преди първата среща, че очакваме всичко. Мисля, че сме по-добрият отбор и ще продължим в следващата фаза на турнира", обясни Георги Дерменджиев преди заминаването за Подгорица.

Той добави, че не очаква Младост да се хвърли в атаки от първата минута.

"Не смятам, че докрай ще се отворят, защото ако получат гол, всичко ще приключи. Чака ни сериозна тактическа битка. Аз ви казах и преди, че съм виждал какви ли не обрати във футбола. Затова не трябва да има абсолютно никакво подценяване от наша страна, тъй като всяка грешка се наказва скъпо в Европа и няма кога да я поправиш", категоричен бе 61-годишният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация