Левскарите пълнят стадиона за Марибор

23:05
Левскарите пълнят стадиона за Марибор
С пълен стадион и близо 20 000 зрители се очаква да посрещне Левски съперника си във II предварителен кръг на Лига Европа Марибор. Мачът е в четвъртък от 20:00 часа, а първата среща в Словения завърши 0:0.

В понеделник по обяд пред специално отворената каса пред сектор "А" се изви дълга опашка и билетите започнаха да се продават със скоростни темпове. За мача ще бъде отворен и семейният блок в сектор "В" за деца с придружители, информира "24 часа".

Марибор пък спечели драматично домакинството от I кръг на словенското първенство срещу Копер. Резервата Даре Вършич се разписа в 94-ата мин за крайното 1:0.

Нападателят на Марибор и бивш на Литекс Миливое Новакович, който вече е на 37 г., разкри след мача, че ще става баща. Жена му Мартина е бременна в 4-ия месец. В Словения веднага се пошегуваха с него, че вероятно това е причината за разконцентрираната му игра напоследък. Новакович сподели, че се е решил на тази важна стъпка в живота си, след като е улегнал и вече не дивее по дискотеките, както в предишни години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари