Младост пуска вход свободен за реванша с Лудогорец

19:03
Младост пуска вход свободен за реванша с Лудогорец
Ръководството на черногорския шампион Младост Подгорица обяви вход свободен за утрешния реванш срещу Лудогорец от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

От клуба-домакин се надяват колкото се може повече публика да присъства на стадиона, с което да се даде кураж на футболистите. Черногорците имат пасив от 0:2 след първата среща в Разград.

"Взехме това решение, за да могат да присъстват възможно най-много фенове. Те ще могат да видят, че отборът иска да реваншира за лошото впечатление, което остави в първия двубой", каза президентът на тима Марко Мугоса пред официалния клубен сайт.

"Загубихме от съперник, чийто бюджет е 10 милиона евро на година и това говори само по себе си. Ние подмладихме отбора през лятото, още не сме се сработили. За първия мач ни липсваха и двама контузени футболисти. Всичко това не е оправдание за видната разлика в класите на терена, особено през първото полувреме", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
19.07.2016 01:18

Не знам какво е разрешено,но дано ги бием и да продължим да мечтаем . Напред Луди

Kalinho
19.07.2016 00:07

не, че нещо ама до колкото знам от УЕФА не разрешават да се пуска вход свободен може да е 1 ст. но трябва да има вход. Поне аз така знам *smile*