\"Войводите\" си тръгнаха с четири от \"Тича\"

19:19
\"Войводите\" си тръгнаха с четири от \"Тича\"
Черно море разби Сливен с 4:0 у дома в мач от 2-я кръг на "А" група.

"Моряците" бяха решени на всичко да се реваншират пред феновете си за загубата с 1:2 от Черноморец Бургас в началото на шампионата.

В 11-а минута надмощието на домакините даде резултат и Мирослав Манолов, който бе намерен на добра позиция в наказателното поле на гостите, откри резултата с шут по земя. Четири минути по-късно Ивелин Янев от Сливен бе изгонен и положението на "войводите" се утежни още повече.

В продължението на първото полувреме Даниел Георгиев получи хубав пас и покачи на 2:0. Черно море пропусна и други много изгодни положения.

След почивката "моряците" отбелязаха нови два гола. Първо Миро Манолов в 55-а минута с глава след центриране на Ели Маркес направи 3:0, а след това Атанас Борносузов в 76-а минута вкара четвърто попадение за своите.

Съставите на двата отбора:


Черно море: Пиргов, Дяков, Какалов, Петков, Лазаров, Георгиев, Борносузов, Кулибали, Манолов, Маркес

Сливен: Денчев, Филипов, Ковачев, Величков, Янев, Велев, Петров, Миндев, Марков, Тонев, Игнатов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
16.08.2009 22:28

Тоя Миро Манолов е много добър ! *wink* Браво на моряците..! Хубаво играят *smile*

IDIMDI
16.08.2009 21:33

След малшанса с ПСВ и нелогичния мач с Черноморец истината най-после излезе на яве.Няма отбор в България,който може да се опре на моряците в тазгодишното първенство и това ше го почустват всички по редът си.С този треньор и тези играчи всяко място под първото не би било реално.

useraAfc
16.08.2009 19:36

Браво моряци,че разбихте тез смешници

doktora_10
16.08.2009 19:31

Сравнително добър мач за гледане по наще терени . Имаше бързина ,красиви изпалниения . Такива мачове трябват на БГ футбола *wink*