Лудогорец се изправя срещу Цървена Звезда или Валета, ако отстрани Младост

13:51
Лудогорец се изправя срещу Цървена Звезда или Валета, ако отстрани Младост
Лудогорец ще има за съперник най-вероятно сръбския Цървена звезда по пътя към групите на Шампионската лига.

Ако преодолее Младост Подгорица, в третия квалификационен кръг на ШЛ Лудогорец ще се изправи срещу победителя измежду малтийския Валета и Цървена звезда!

Разградчани спечелиха с 2:0 първия си мач от втория кръг срещу черногорския Младост Подгорица. Звезда победи Валета с 2:1 като гост.

Срещите между най-вероятно Лудогорец и Цървена звезда, са на 26/27 юли и 2/3 август.

Жребият за третия предварителен кръг на Шампионската лига:

Розенборг/Норкьопинг - Апоел/Ню Сейнтс
Динамо Загреб/Вардар - Динамо Тбилиси/Алашкерт
Олимпиакос - Шериф/Апоел Беер-Шева
Астана/Жалгирис - Селтик/Линкълн
Тренчин/Олимпия Любляна - Легия Варшава/Зрински

Виктория Пилзен - Карабах/Дюделанж
Астра Гюргево - Крусейдърс/ФК Копенхаген
БАТЕ Борисов/Сейнайоки - Дъндолк/Хафнафьордур
ЛУДОГОРЕЦ/Младост - Валета/ Цървена звезда
Партизани/Ференцварош - Залцбург/Лиепая
Аякс - ПАОК
Спарта Прага - Стяуа Букурещ
Шахтьор - Йънг Бойс
Ростов - Андерлехт
Фенербахче - Монако

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
15.07.2016 15:03

Гледах мача на Цървена Звезда срещу Валета в Малта..сърбите бяха меко казано слаби. Падаха с 1:0, малтийците имаха страхотен шанс и за 2:0 второто полувреме и го изтърваха. Буквално от нищото Звезда изравниха, а след това вкараха и втори гол от засада, която незнайно как съдията проспа за крайното 1:2. След мача си викам е това ли е сръбския шампион, дето спечели с близо 30 точки преднина? И днес точно те се падат..играта им беше равностойна с шампиона на Малта,а ако това е отбор с претенции, това е просто недопустимо. Лудогорец размаза пък от своя страна с поне 2-3 класи разлика Младост Подгорица и ще влезе с необходимото самочувствие в реванша, както и с добра преднина. На базата на показаното от двама отбора в предсезонните си подготовки и резултатите от тях, мисля, че Лудогорец ще влезе в това балканско дерби като абсолютен фаворит с шансове за краен успех 70:30, а може би дори 75:25%- предпоставките за това за мноого, а и е супер, че първият мач е в България. На реваншите в Сърбия ни върви много*lol*

simon_66
15.07.2016 18:09

Повярвай ми на клубно ниво в близките 2-3 години няма да сме зле, и то изобщо. Лудогорец са много постоянни в евромачовете си, стига пак да не сменят треньори в неудачно време. Левски съм сигурен, че ще си стъпи на крака съвсем скоро и отново ще радва в Европа(хареса ми вчера мача с Марибор) и с това новото ЦСКА на Ганчев, ето ти 3 качествени отбора за Европа. Няма да се молим Берое, Славия, Черно море или Ботев Пд да спасяват положението и да стигнат до 3ти квалификационен кръг на Лига Европа, за да не е излагацията пълна. А и ЦСКА спечели вчера с 2:1 срещу доста титуляри на Интер..контрола е, но не си мисли, че и Интер не са искали да спечелят мача, все пак бе пред местна публика в Северна Италия.

ivanrealmadrid1
15.07.2016 17:00

Сръбския футбол засега е в криза, която според мен няма да продължи дълго, в момента на клубно ниво са по-зле и от нас

rad011
15.07.2016 16:23

Като цяло щом Цървена Звезда се измъчи срещу отбор от МАЛТА,то Лудогорец може да ги победи.

Chelsea86
15.07.2016 14:46

Лудогорец свикнаха да играят с отбор от Балканите. То не беше Стяуа, Партизан, Динамо Загреб и т.н. Сега идват Цървена Звезда. Само с турски и гръцки отбори не си спомням да са играли. Успех на всичи български участници. *beer*

j_mourinho
15.07.2016 14:26

От тая снимка половината играчи ги няма, а единия е играч на Левски.