Лудогорец благодари на феновете и пожела успех на Левски и Берое

16:23
Лудогорец благодари на феновете и пожела успех на Левски и Берое
Ръководството на Лудогорец изказа своята благодарност към феновете, които подкрепиха отбора в първия му мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите" победиха снощи с 2:0 Младост Подгорица и са с отлични шансове за продължаване в следващата фаза.

Разградчани се проявиха и като истински спортсмени, като пожелаха успех на другите два български евроучастници - Левски и Берое. "Сините" и заралии ще изиграят тази вечер двубоите си от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Ръководството, треньорите и футболистите на ПФК „Лудогорец“ изказват своята благодарност към феновете на тима, които в сряда напълниха „ Лудогорец Арена“ и подкрепиха любимците си в началото на поредната еврокампания. Привържениците отново бяха зад отбора и спомогнаха за победата над Младост Подгорица с 2:0, която дава отлични шансове на шампионите за класиране в следващия кръг".

"ПФК „Лудогорец“ пожелава успех на "Левски" и "Берое", които в четвъртък вечер също излизат на европейската сцента. Стискаме им палци и вярваме, че след мачовете им в Марибор и Стара Загора ще имат много поводи за радост"
, се казва в съобщение на официалния сайт на шампионите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация